Benim gibi olan var mi Hamilelik belirtisi olabilir mi lutfen yardım

Benim belim ağrımıyor ama bacak kasık birleşimimde,kasıklarımda ve göğüslerimde çok ağrı var,sanırım bebek beklediğimizden her şeyi gebeliğe yoruyorum ama test yapıp da sonucun negatif çıkmasından ciddi anlamda yoruldum.. Reglime de daha 9 gün var allah yardımcımız olsun.. Bi gün bu belirtiler gerçekten bebeğimizden dolayı olacak allahın izniyle

canm benim kac aydir kendiliğinden buyuyup catliyor ama olmuyor insallah guzel heberler veririz guzelim senin az kalmis hadi hayirlisi müjdeli haberini ver bana buradan olur mu

İnşallah canım haber werelim birbirimize kimin olursa diğerine umut olacaktır:)

Arkadaslar oncelikle merhaba
bendede adetimden 10 gun once cok siddetli bel ve kasik agrsi oldu hatta dun gece bi forumdada paylastim hatta,dun gecede sol kasigimda bi kramplar olustu bu sabah wcye kalktim ve bir damla kan geldi ve simdi azar azar kanamam geliyo adetime tam 1 hafta var 26 gunde bir adet oluorum bugun 20. Gun szce kotu bisi varmidir doktora gitmelimiyim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsallah rabbim hepimize tum
İsteyenlere verir cnm.
Ben aralik ayinda dusuk yaptim 5 haftalik smdi ondan korkuyorum aceba bisi varda dusukmu yapiorum doktrmuda ariyorm tele cvp vermiyo korkuyorum anlayamadim,yerlesme kanamasimi yoksa anormal bisimi var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bence doktora git inş. kötü bişey yoktur aklına öle bişey getirme ama bebiş varsa da düşük felan olmaması için hap felan verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…