Benim gibi olan var mi Hamilelik belirtisi olabilir mi lutfen yardım

33Melegim33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
2.045
156
93
Bolu
kizlar adetime 12gun var ama hic olmadigi kadar belim agiriyo ara ara kasiklarimda da oluyor bu ağrı sizce sebebi ne olabilir boyle bisey basiniza geldi mi????

20 gun kala adet agrilri cektim hmilelik aklimin ucunda yoktu bu ayda olmicak dedim adetim uc gun gecti test yaptim htta onemsemedim snucuna bkmadan mutfaga gttim test yaptigimi bile unutmustum ytmaya geldik bi bktik rastgele cift cizgi gecen hafta alti haftalik hamile oldugumu ogrendim olabilir yaniiiii insallh hmissindr dualrim seninle

kizlar adetime 12gun var ama hic olmadigi kadar belim agiriyo ara ara kasiklarimda da oluyor bu ağrı sizce sebebi ne olabilir boyle bisey basiniza geldi mi????

benımde her ay olurdu ılla kı bı belırtı bu ayda ıse hıc bı belırtı yok ne kasık agrısı ne bel agrısı ne gogus agrısı 3 kaldı atedıme bnde beklıyorum bakalım hayırlısı ınsallahh

Ayyy cnm hamilelerim duasi kabul olur derler lutfen bana bol bol dua et.ya ben belim agiriyodu dün kendimi cok zorladjm yinede yol yürüdüm dikkat etmemde fayda var degil mi

Canım benim inşallah nasipse hamilesindir fakat inan ki adetin gecikmeyene kadar vucut hiç bir belirti vermiyor ne bel ağrısı ne uyku hiç bişey yok bütün belirtiler adet geciktikten sonra ortaya çıkıyor belirti arama dua et gez dolaş adet günün gecikirse test yap hakkında hayırlısı

cok tesekkur ederim cnmm ama bu belirti aradigimdan olmuyot guzelim bildigin ayagakalkip biseyler yapinca belim kopuyo nornal degil beklicem olmazsa agridan dolayi doktora goderim..

kişiden kişiye değişiyor belirtiler yalnız adetine 12 gün varsa belirtiler için çok erken doktorlar adet gününe yakın belirtileri göz önünde bulunduruyorlar..
ben ıkı gebelik yaşadım ikisinde de adetime 4 -5 gün kala kabızlıkla çıktı ortaya .. ama herkeste farklı oluyor.. dilerim gebesindir Allah'ım her isteyene nasip etsin...

cok saol cnmcm benim de bir gebeligim de gogus agrim cok olmutu hem de 1haftadan dah once baslamisti bu agri bakalım hayırlısı artik beklemekten baska bisey gelmiyor elden.bhcg bile baktirmayi dusundum ama belli olmayabilir djye vazgectim..

İnşallah hamileyizdir canım benimde belimde ciddi bi ağrı war kasıklarda batma 5 gün kaldı adetime geçen ayda böyle ağrılarım oldu hatta bir hafta günüm de geçti ama Sonu hüsran oldu o yüzden her ağrıyı hamileliğe yormayalım sonra üzülmeyelim

evet cnm cok haklisin ben de bundan korkuyorum zaten

evet cnm cok haklisin ben de bundan korkuyorum zaten

Canım ben klomen we çatlama iğnesi kullandım bu ay o da böyle belirtiler yapabiliyomuş eğer tedavi filan görüyorsan ondanda olabilir ağrıların yaaa inş bebeklerimiz tutunmuştur bize sıııkııı sıkı:)

yook cnm tedavi görmedim ilaç falan da kullanmadim ki :44: doktorum yumurtan büyümüş catlar dedi testte de catladigini gördüm

yook cnm tedavi görmedim ilaç falan da kullanmadim ki :44: doktorum yumurtan büyümüş catlar dedi testte de catladigini gördüm

Çok güzel inşallah tutunmanda olmuştur zaten en önemli adımlardan biri çatlaması benim doktorum çok pozitif konuştu bu ay olabilir diye ama bilemiyorum ümitlenip donra üzülmek istemiyorum artık

Çok güzel inşallah tutunmanda olmuştur zaten en önemli adımlardan biri çatlaması benim doktorum çok pozitif konuştu bu ay olabilir diye ama bilemiyorum ümitlenip donra üzülmek istemiyorum artık

canm benim kac aydir kendiliğinden buyuyup catliyor ama olmuyor insallah guzel heberler veririz guzelim senin az kalmis hadi hayirlisi müjdeli haberini ver bana buradan olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…