Benim gibi Mide gazyla beraber arpns olan var m ?

selsel

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
189
1
316
Diğer
arkadaşlar midemde bi şikinlik göğsümde baskı ve çarpıntı oluyo ve gaz.kaçkez acile gittim kalp grafısi cekildi bişey cıkmadı.psikolojikmi bilmiyorum benim gibi olan var mı?mafoldumben

canım aynı benim durumumdasın bendede carpıntı ve mide şişkinliği vardı.bu tamamen psikolojik hemen psikiyatriye görünmelisin...cok geçmiş olsun

ilginize tesekkur edrım arkadaslar evet ya şişkinşlikle beraber çarpıntı oluyo kolumda agrı oluyo cok fena oluyorum kac defa acile koştum bu yüzden her seferindede doktora gıderken gectı daha doktor bişey yapmadan ama zamansız oluyo yanı bıseye baglı olmadan her oluşumdada aşırı kaygı duyuyorum.peki sizde geçtimi şuan bu durum.paylaşırsanız sevınırım.

valla canım bildiğim kadarıyla bunlar panik atak belirtisi, arkadaşların dediği gibi bi dr ye git

Bu bahsettiğin şikayetleri hemen hemen hergün yaşıyorum alıştım artık diyebilirim:))panik atak ,anksiyete v.s. psikolojik rahatszılıklaırn belirtisii :)) ya dr gidiceksin yada bunlarla yaşamaya alışıp yüzleşiceksin

Allahım herkeze şifalar versin gerçekten çok kötü bişi akannehir

arkadaşım ben de aynı durumdayım
kaç kez kalp krizi falan geçiriyorum diye doktora gittim
hiçbir şey çıkmıyor
Belirtiler kalp krizi ile aynı
Sol tarafta ağrı, uyuşma
ve panik yaptıkça doğal olarak ağrı daha da şiddetleniyor
Zaten heyecan falan yapınca hemen hem karnım ağrıyor, hem de kalbim sıkışıyor
Alıştım artık kendime, sakinleşmeye çalışıyorum, ama kolay olmuyor tabi

Ben mide ile ilgili doktora gitmedim, çünkü mide ilaçları da hep zarar diye düşünüyorum
Zaten yediğine içtiğine dikkat etmen gerekiyor; ama ne yesem ben de gaz yapıyor
anlamıyorum ki eyvahedigeldismile

Bir de ben kalp çarpıntısı için gittiğimde doktor, çay kahve çok içme demişti.
Hele o süt tozu var ya, tam başa bela.
Kesinlikle kullanmayın derim.
Ben yurtta kaldığım zamanlar kolay diye üçü bir arada yapıyordum, süt ısıtmaya üşeniyordum
günde en fazla 2 fincan içiyordum, çok değil aslında, ama dokunuyormuş işte
Bırakana kadar da fark etmedim bunu
ılk günler zor oluyor
1 hafta falan hiç içmeyince gerçekten farkı anlıyorsun
Şimdi sade kahveye çok az süt ekleyip içiyorum, o hiç dokunmuyor mesela
Yani sorun süt tozunda,
Babam da aynı şeyi söylüyor, üçü bir arada içince anında çarpıntı yapıyor diyor.
Yani sadece bana dokunnmuyormuş
ılk başlarda anlamıyorsun bunu ama uzun süre süt tozu tüketenler gerçekten şikayetçi

Uzun oldu biraz, ama bu durumu bir tek senin yaşamadığını bilmeni istedim, umarım yardımcı olabilmişimdir kaydirigubbakcemile5

çok sağol nescum evet kalbimden bende kaçkez doktora gıttım bişey yok en son gıttıgım doktor psikolojik dedi o carpıntı gazda pqanik atak bende kahve çay kola alışkanlığı yok ama en kötüsü sigara var onu azaltmam lazım aslında cok içmiyorum ama genede hıc olmaması lazım ve psıkıyatrın ilaçlarını kullanalı yaşamadım bıdaha o illet durumu çok şükür inş artık hiç yaşamam ve yaşamayız.sanada geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun aynı şeyi yaşadım şimdi manyak oldum panik atak yani kaçkere kalp dr gittim kalbimi heyecandan çok yordum bu genelde yemekten sonra oluyodu anlamadığım bi şişkinlik bunla beraber midemde bişi kalbimin atışına deng geliyo gibi kalbim tek hızlı atıyodu sendede ölemi oluyodu?

evet canım bendede aynen öyle oluyo yemektn sonra bi çarpıntı şişkşnlik kolumda ağrı dersin kriz geçiriyorum ama benimkide panik atak ilaç kullanıyorum ilaçtan sonra çok şükür şiddetli yaşamadım hiç.sende bi psikiyatra görün.geçmiş olsun.

bunları tek ben yaşıyorum sanıyodum...demekki bi çok kişi bu onudan muzdarip...çok geçmiş olsun arkadaşlar..Allah cümlemize acil şifalar versin...

Ya benimde midemde siskinlik caprinti cok var helikobakteri testi yaptim temiz cikti simdi bu carpinti korkutuyo kalbimden saniyom bide bende panik atak var sizce pikolojik olabilrmi gercekten doktorlara gitmekten biktim her gidisimde temiz cikiyo sonuclar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…