• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama benim gibi küllü saç boyası meraklıları buraya...

dalyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
97
3
86
Ankara
arkadaşlar selaam, saçımı uzun boya maceraları sonucunda artık eski rengim olan sarıya dönüş yaptım..kuaförüme KÜLLÜ sarı istediğimi söylememe rağmen hafif küllü ama bakınca sanki dore gibi duran bir saç çıkardı bana..bilmiyorumkismile saçım koyulaşsın istemiyorum ama daha yoğun küllü durmasını istiyorum, siizce hangi boya ve numara saçımı koyulaştırmadan daha küllü durmasını sağlar..deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirimm...opuyorumnanaktan

alix avien tüp boya 11.10 numarasıda yoğun küllü bi boya ben memnun kaldım deneyebilirsin

herkeste aynı sorun sanırım akannehir küllü işini yapamıyo bu kuaforler bende kullu kumral ıstedım cnm ama ılk baslarda kulluydu sonra yeserdı aksam ısıkta yesıl duruyo sabah guneste turuncumsu :1ninca:
boyle sacma bısey olmustu loreal majırelın yogun kullulerı de guzelmıs ama ben bulamıyorum hıc bı yerde :bbo:

neva colorun extra küllü platini var siyahtan donerken sacım acayip bi turuncu olmustu ilk boyamada küllü açık kumrala dondu sacım:)

valla ben palette açık küllü sarı kullanıyorum 4 aydırda kendim boyuyorum ve inanılmaz güzel oluyor. tavsiye ederim

herkeste aynı sorun sanırım akannehir küllü işini yapamıyo bu kuaforler bende kullu kumral ıstedım cnm ama ılk baslarda kulluydu sonra yeserdı aksam ısıkta yesıl duruyo sabah guneste turuncumsu :1ninca:
boyle sacma bısey olmustu loreal majırelın yogun kullulerı de guzelmıs ama ben bulamıyorum hıc bı yerde :bbo:

istediğin boyayı kozmetikçilerde biraz zor bulursun kuaför malzemeleri satan yerde yani eminönünden bulabilirsin ben gördüm fiyatıda 11 tl.

Back