- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #9.581
Erkek arkadaşımdan ayrildim arife günü.Ne.oldu yavrum neyin var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşımdan ayrildim arife günü.Ne.oldu yavrum neyin var
Kokom özledim inan kaç gündür yoktum bir haftadır zaten moralim yok derken özledim.inan kiAman diyim kız bizden uzak kalmaya dayanabilecek misin
bebeklinick kuzum senin hat noldu kaç gündür unutuyorum sormayı
Aaaa neden ki ne güzel gidiyordunuz tatlımErkek arkadaşımdan ayrildim arife günü.
Sen bayramdan ötürü mü yoktun? Allah yardımcın olsunKokom özledim inan kaç gündür yoktum bir haftadır zaten moralim yok derken özledim.inan ki![]()
Sen benim eve internet geldi dedin ya .Aman diyim kız bizden uzak kalmaya dayanabilecek misin
bebeklinick kuzum senin hat noldu kaç gündür unutuyorum sormayı
Sehirdisindayken dogru düzgün aramiyor, sormuyor diye geldiler bana, ben yapamıyorum dedim. Cevap bile vermedi.Aaaa neden ki ne güzel gidiyordunuz tatlım
Neden canimmerkek arkdasinla mi sıkıntılar oldu ? Başka türlü yikilmayiz daKotuyum bebis dolaniyom deli divane, bi yerdeyim, bi gökte![]()
Atlattık şükür gecti ama.baya yorucu olduSen bayramdan ötürü mü yoktun? Allah yardımcın olsun
Bende özledim parem gün içinde bakıp bakıp çıkıyorum.
AyrildimNeden canimmerkek arkdasinla mi sıkıntılar oldu ? Başka türlü yikilmayiz da![]()
Bunlara kibar olmak yaramıyor demekki.Sen benim eve internet geldi dedin ya .
Ben o gün senle konuşunca bunlara epey bı saydirdim.
Haram zehir zıkkım olsun da haram olması umrunuzda olsaydı zaten bu kadar bekletmezdiniz .
48 saatte açılir diye ibareniz var 10 gün oldu dava hakkımız yok..
Siz 48 saatte su ödemeyi yapmalısınız deyince bir gün geciktirsek faizi de var dava hakkınizda var oh maşallah ne ala memleket. Diye bıseyler yazdım durdum.
Ertesi gün hat açıldı![]()
Sen o zamandan beri yokmusun hala kuzumAtlattık şükür gecti ama.baya yorucu oldu
Özlen beni çünkü bende sizi.cok özledim![]()
Yok geçti kuzum.benim şükür iyiyim bayram geçti moral bin beş yüzMssPARE niye moralin yok ya bugün bir mutsuzlul haki noldu ki
Kurban olalımAtlattık şükür gecti ama.baya yorucu oldu
Özlen beni çünkü bende sizi.cok özledim![]()
Allah allaaaah.Bunlara kibar olmak yaramıyor demekki.
İlla ağzı bozmak tartışmak mı lazım ya
Bizde aradık tan sonra ertesi gün pat geldiler aramasa belki 1 aya gelirlerdi o da belki![]()
Ohhhhh maaşallah o halde iki günlük dünya hiç üzmeyin kendiniziYok geçti kuzum.benim şükür iyiyim bayram geçti moral bin beş yüz![]()
Hayatım 3 gündür yokum burda geceleri girip beğeni yapıp çıktım daha yeni bitti işlerim bugün geldim.yeni yazıyorum beybitomSen o zamandan beri yokmusun hala kuzum
Aman bitti bayram kurtuldun bosver takma.Hayatım 3 gündür yokum burda geceleri girip beğeni yapıp çıktım daha yeni bitti işlerim bugün geldim.yeni yazıyorum beybitom![]()