- 25 Ağustos 2019
- 61.308
- 114.797
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.481
Heleki yanınaa cügaraaaKadın isteeeeee
Artık kahve de icmiyosum daHeleki yanınaa cügaraaa
Tabiiki içmiyorummm
Kahve yeterr
Alıştırmıştım birazda olsa snaa yaaaaaaaArtık kahve de icmiyosum dabende içmiyorum iki gündür amaaan zaten kahvede neymiş
Bizde mi ortadan kaybolsakAlıştırmıştım birazda olsa snaa yaaaaaaa
Içerukk şu bayram bi bitsin hele ya
Kimsede yok
Valla öyle böyle yoğun değil eşimin ailesi kalabalık bayramlar hep dede evinde geçer bizim yemeğiydi misafiriydi ağırlamasıydı anca bu saatler gibi elimiz boşaldıkça girebiliyorum o da uyumazsamHanımlar hayırlı günler napiyosunuz ne yoğun bayraminiz oyleeee
@ASSOSyalMinnosprenses coconatt @MssPARE Jou @dut agaci Elhan BlueBerry4268 @Morrmeneksee Catlak-kurabiye
Valla öyle böyle yoğun değil eşimin ailesi kalabalık bayramlar hep dede evinde geçer bizim yemeğiydi misafiriydi ağırlamasıydı anca bu saatler gibi elimiz boşaldıkça girebiliyorum o da uyumazsam
Aha tamda böyle oluyorum
Sorma nickom ya daha bayramlaşmak için kimseyi arayamadımHanımlar hayırlı günler napiyosunuz ne yoğun bayraminiz oyleeee
@ASSOSyalMinnosprenses coconatt @MssPARE Jou @dut agaci Elhan BlueBerry4268 @Morrmeneksee Catlak-kurabiye
Eşimi bekliyorum kurabiyemKız sen niye uyanıksınbebeklinick
Ah bende içebilsemHeleki yanınaa cügaraaa
Tabiiki içmiyorummm
Kahve yeterr
Vallahi işsiz görünüyoruzz herkesten daha çok biz çevrimiçiyiz burdaaBizde mi ortadan kaybolsak
İşsiz mi gorunuyoruz acaba
Amannn bırakk ne içcennn sendee ben hayatımda bikere üflememişimmm kocama diyorumm kurban ol sen banaAh bende içebilsem
Sigara içersen içime çekemiyorum üfle üfle içiyorum
Tatilde başladımVallahi işsiz görünüyoruzz herkesten daha çok biz çevrimiçiyiz burdaa
Amannn bırakk ne içcennn sendee ben hayatımda bikere üflememişimmm kocama diyorumm kurban ol sen bana
Döveriimmmseniii içmede çekmedeeeTatilde başladımüflemeyi biliyorum da içime bi çekemiyom ya öhööö öhööö
Sağ üstte üç nokta var ona bas ardından altında paragraf işaretler var ona bas oluyor bakBuldunmu hele nasıl oluyomuş
Hayırlı bayramlar ElhancığımAha bu yukarıdaadı geçen bütün hanım arkadaşlarımın bayramını kutlar hepicigini sarar sarmalar öperim.
Nikocum selamlar sevgiler canımAnkara'ya geldim hava da serinledi şükür. Bayram telasiniz keyifle geçsin.
Benim daha çok 12 saatBenim daha çok 4
Kız ben coktan buldumm zaten aferun çözdünSağ üstte üç nokta var ona bas ardından altında paragraf işaretler var ona bas oluyor bak
Hayırlı bayramlar Elhancığım
Benim daha çok 12 saat
Dün çözdüm de yazamadım kızKız ben coktan buldumm zaten aferun çözdün
Nqpiiyin cocommDün çözdüm de yazamadım kızaferin sana da
Teşekkür ederim cococumSağ üstte üç nokta var ona bas ardından altında paragraf işaretler var ona bas oluyor bak
Hayırlı bayramlar Elhancığım
Benim daha çok 12 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?