- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.866
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.461
Hissettim biliyomusun.Teşekkür ederim nikom.sana da bol keyifler. Tez zamanda anacigina kavuşmani dilerim. Yarın akşam da Çankırı' ya geçeceğiz inşallah. Eşimin ailesi sülalesi Ankara'da. Babası yazın köye gidiyor. Eş köyüm Çankırı.
Oooo gelinini seven Kayin annelerin hastasıyızKöpük işind ebecerikliyimdir kuşumm
Fincanlarda benden anneler günü hediyesiydi
Nişanlıyken almıştım hala kıyamaz kullanmaz çok
Ablasının kuzusu en çok öpücükler sana gelsin.Beni daha çokk öp ama ablaa benim ablam yok bisen varsuunnn
Ooyyyy seni yerimmmmmmOooo gelinini seven Kayin annelerin hastasıyız
Allah Allah ben de özellikle yazdım nikom bilsin diye...bugün bir gariplikler silsilesi yaşıyorum ruhlarımız hiç boş değil gerçekten. Minnoşla biraz deşsem annelerimiz akraba çıkacak neredeyseHissettim biliyomusun.
Yani nasıl oldu bilmem Ankara deyince bı Çankırı enerjisi almıştım garip.
Anacigim bikac gün evvel bendeydi aslında ama aminnn yine görüşelim tabi
Uygulama kullanıyorsan chrome geçmişini temizleKızlarr ya çıldırıcamm ama yaaa niye böyle donmuş oluyor hiç emojiler atamıyorum hiçbirşey yapamıyorumm
Eki Görüntüle 2891148
Benim daha çok 4Benimde öyle kuzumm aramizda 2 saat var
Dur hele sosyalimm anladıkk ne iki kere alıntı yapıp atıyoonn
Yaaaa ablaaaa hep öp amaa çok seviyorum seniii sıkı sıkı sar beniiiAblasının kuzusu en çok öpücükler sana gelsin.
Elsa ve Anna ne güzel görünüyorafilli mesajlara bayılıyorum teşekkür ederim bitanem
Yok bebişim uygulamada dosya ekle olmuyor oyüzden google chromeden giriyorum buldum neresi olduğunu msj yerinde biyere tıklamışım ama ne ara bende anlamadımmUygulama kullanıyorsan chrome geçmişini temizle
He vallaaa senin ki çok iyiymiş nekadar mesafe okadar iyidirr oyüzden çok iyi aramız kaynanamla çok şükürBenim daha çok 4
Uzaklık candirYok bebişim uygulamada dosya ekle olmuyor oyüzden google chromeden giriyorum buldum neresi olduğunu msj yerinde biyere tıklamışım ama ne ara bende anlamadımm
He vallaaa senin ki çok iyiymiş nekadar mesafe okadar iyidirr oyüzden çok iyi aramız kaynanamla çok şükür
Aynen öyleeUzaklık candir
Bam telimden vurdun beni bak işteYaaaa ablaaaa hep öp amaa çok seviyorum seniii sıkı sıkı sar beniii
Beni seviyon ya haböyle kedi gibi oluyorummm
Canımm bitanemmmBam telimden vurdun beni bak işte
Ufff uff ne şeker bu böyle...seni şimdi hayal edemiyorum yaa
Bu sevgi dolu yüreğin hep taptaze kalsın. İçindeki güzellikler hepimize yansıyor. Ömrün uzun olsun Elçinim.
Niye sinirlerin bozuldu balımAyyy zorunlumm sinirlerim bozuldu yaa
Canımm bitanemmm
Heleki seninn ömrün uzun olsunnnnn ❤
Kiz yokyok yanlış yere yazdımm silinmemişNiye sinirlerin bozuldu balım
Diyorum neler oluyor acabaKiz yokyok yanlış yere yazdımm silinmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?