- 18 Kasım 2020
- 20.671
- 49.755
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.361
Bayramdan sonra git canımOhhh ne güzelmiş o kız
Saç kestirmem lazım kuzum da iyi bir yer arıyorum yoksa saçlarımı mahvediyorlar
Klimada ki dry evdeki nemi alıyor diye biliyorum kuzum. Yani cool modda çalıştırmadan evdeki nemi alıyor. Yanlış mı biliyorum bilmiyorum.
Nem veren makineler var onlarla nem sağlayabilirsin istiyorsan.
Reca ederim kuzumAy iyi doğru modu kullanıyoruz o zaman.
Sağol canım
Denemedim ama şekere hiç gerek yoktur bence. Dene yorumunu yaz sendeNasıll olurr acabaaa
Merve Yaşlı on Instagram: "Yemekler yendi gelsin kahve keyfi mutlaka deniyelim kaydetmeyi unutmayın canlarım 😀😍 @velimeavci ❤️ Yumuşak bi içimi var aşırı şekerli olmuyor kahve acı olduğu için 😄 . . . . #çikolatalıkahve #kahve #çikolata #reels
1,293 likes, 26 comments - merveninmutfakatolyesi on July 20, 2021: "Yemekler yendi gelsin kahve keyfi mutlaka deniyelim kaydetmeyi unutmayın canlarım 😀😍 @velimeavci ❤️ Yumuşak bi içimi var aşırı şekerli olmuyor kahve acı olduğu için 😄 . . . . #çikolatalıkahve #kahve #çikolata #reels #fyp".www.instagram.com
Sade içenler için uygun mu? Geçenlerde yarım küp şeker kattım kahve mi içtim ne içtim anlamadım daGüzel oluyor bebeğim ama şekere gerek kalmıyor
Bulursam öyle yaparım kuzum da bulamam ben kolayBayramdan sonra git canım
Yarınn denerimm meleğimm aklımdaa yazacağummmmReca ederim kuzum
Denemedim ama şekere hiç gerek yoktur bence. Dene yorumunu yaz sende
Sade içenler için uygun mu? Geçenlerde yarım küp şeker kattım kahve mi içtim ne içtim anlamadım da
Yorumunu bekliyorum kuzum, etiketle beni deYarınn denerimm meleğimm aklımdaa yazacağummmm
Ula ben cerkezköyde kendime bile kuaför bulamadımm hala anamın ordaki kuaföre giderimmBulursam öyle yaparım kuzum da bulamam ben kolay
Kız bilmediğin yerde çok zor di miUla ben cerkezköyde kendime bile kuaför bulamadımm hala anamın ordaki kuaföre giderimm
Evett işte o kötü zatennKız bilmediğin yerde çok zor di mi
kıvırbaşları her kuaför kesemiyor ondan bu incelemem benimde
Kkda yaz adana da yalanlar cevaplarBulursam öyle yaparım kuzum da bulamam ben kolay
İnşallah devam eder ilişkileri kuzum.Heee iyiymiş keşke benimde ablam olsaydıı ahh ahh 2 kardeşiz kuzumm ben ablayım erkek kardeşim var 3 4 sene sonra evereceğiizz
Aşıııkk olmuş beyefendiii
23 yaşında ne cabuk büyüdü vallahi ya
Kivirbas ne cocomKız bilmediğin yerde çok zor di mi
kıvırbaşları her kuaför kesemiyor ondan bu incelemem benimde
Uygun değil cocomReca ederim kuzum
Denemedim ama şekere hiç gerek yoktur bence. Dene yorumunu yaz sende
Sade içenler için uygun mu? Geçenlerde yarım küp şeker kattım kahve mi içtim ne içtim anlamadım da
Heyaa ben 4 yaşındaykenn doğmuşİnşallah devam eder ilişkileri kuzum.
Hayırlısıysa tabii .
Aranuz çok yokmuş peşpeşe olmuşsunuz
İnce ele sık doku boşverEvett işte o kötü zatenn
Cok zorr anam cesaret edemiyorum bende ya
He öyle yapıyorum kuzum birine birisi iyi demiş diğeri ona kötü demiş bakcam artık öyleKkda yaz adana da yalanlar cevaplar
Kıvırcık saç kuzum.Kivirbas ne cocom
Tamam kuzucum, sağolUygun değil cocom
Tatlımsi
Bende kıvırcığımİnce ele sık doku boşver
He öyle yapıyorum kuzum birine birisi iyi demiş diğeri ona kötü demiş bakcam artık öyle
Kıvırcık saç kuzum.
Ucundan al diyorsun anam eve bir geliyorum yarısı gitmiş oluyor saçın
MaşallahHeyaa ben 4 yaşındaykenn doğmuş
Kızz bunlar lise aşkıı bi küstüler bi barıştılarr 6 ay ayrı kaldılar gene barıştılarr ergendiler işte anlamazlardı birbirlerini şimdi olgunlaştılar
Kızıda okuldan eoey tanıyoduk zaten
Eşimde ne zaman gitse kuaföre askere gidecek gbi kesip bırakırlar çocuğu.İnce ele sık doku boşver
He öyle yapıyorum kuzum birine birisi iyi demiş diğeri ona kötü demiş bakcam artık öyle
Kıvırcık saç kuzum.
Ucundan al diyorsun anam eve bir geliyorum yarısı gitmiş oluyor saçın
Yasamayan anlamazz ben bile böyle uzun aşklar yaşamadımmMaşallahbenim öyle uzun aşklarım olmadı ben anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?