- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.865
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.341
Ay dimi astima zatürreye kadar yolu var ki hele şu covid dönemindeİyiyim kızçem, oturdum kuaför arıyorum internetten
Klimada çok zararlı ama oda olmasa halimiz duman
Öfff kurban bayramında bir sürü et görmekten bıkıyoruzZorunlumm napiyimm ya bos durduğumuz yok babam etleri kestiii hep kıyma ettirdi kaynanamla onu uğraştık benimkileride güzel bi ayırdımm
Kızz hele daha yeni mi görüyon beniii
Napem kuzumm kaynanamdayım kıymalarla uğraştuk sen ne yapıyon
Evet canım havada nem bırakmıyor birde vücut alışık değilse daha kötü.Ay dimi astima zatürreye kadar yolu var ki hele şu covid döneminde
Sagoll kuzuşummmAllah kabul etsin şeker
Oohhh olsun canın sağolsun bitanemmNapiyim bdv okuyorum. Resim yapıyoruz kuzuyla. Karanfil cizecegim. Onu boyayacak. Arada da buraya bakıyorum.
Sormaa allahtan kayınpederim kesiyo zamanında kasap ta çalıştı hep o kesti dünden beriiÖfff kurban bayramında bir sürü et görmekten bıkıyoruz
Bugünkü n kahve atacağım buraya anlayan çıkar mı acabaSagoll kuzuşummm
Oohhh olsun canın sağolsun bitanemm
Sormaa allahtan kayınpederim kesiyo zamanında kasap ta çalıştı hep o kesti dünden berii
Kıymalarda halledilince sadece poşetlemelere geçtık kaynanamla böyle bi kayınpedere şanslıyımm
Kuaförü ne yapcan kızİyiyim kızçem, oturdum kuaför arıyorum internetten
Klimada çok zararlı ama oda olmasa halimiz duman
Kahve değill akşama çay içebilirimmBugünkü n kahve atacağım buraya anlayan çıkar mı acaba
Cay da çekiyor ama aynen akşam püfür püfür eserkenKahve değill akşama çay içebilirimm
Acayip canım çay çekti nedensee
Kuzu ya burası 1 haftadır çok kotu nem vardi bugun hava serin ya sanirim ondan bi canımCay da çekiyor ama aynen akşam püfür püfür eserken
Aaa .Evet canım havada nem bırakmıyor birde vücut alışık değilse daha kötü.
ben bir defa uyuyup kalmışım üstüm açık anam bir hasta oldum her yerim bir tutuldu bir daha tövbe
Ohhh ne güzelmiş o kızSagoll kuzuşummm
Oohhh olsun canın sağolsun bitanemm
Sormaa allahtan kayınpederim kesiyo zamanında kasap ta çalıştı hep o kesti dünden berii
Kıymalarda halledilince sadece poşetlemelere geçtık kaynanamla böyle bi kayınpedere şanslıyımm
Saç kestirmem lazım kuzum da iyi bir yer arıyorum yoksa saçlarımı mahvediyorlarKuaförü ne yapcan kız
Klimada ki dry evdeki nemi alıyor diye biliyorum kuzum. Yani cool modda çalıştırmadan evdeki nemi alıyor. Yanlış mı biliyorum bilmiyorum.Aaa .
E peki klimalarda ki dry(nem) modu ne ki o zaman .
Dur buna nasıl çare bulsam ki .
Netten bı arastirayim klimalı ortamdaki nemi dengelemek için napmaliymisim
Ohhh missss afiyet olsun canimmmKuzu ya burası 1 haftadır çok kotu nem vardi bugun hava serin ya sanirim ondan bi canım
Çay çektii aksama edecemm icerukk ailecekk miss gibi
Böyle bir ekran görüntüsü almışım vaktinde, hangisi doğru bilmiyorumAaa .
E peki klimalarda ki dry(nem) modu ne ki o zaman .
Dur buna nasıl çare bulsam ki .
Netten bı arastirayim klimalı ortamdaki nemi dengelemek için napmaliymisim
Canımm sen nasılsınnOhhh missss afiyet olsun canimmm
Ay iyi doğru modu kullanıyoruz o zaman.Böyle bir ekran görüntüsü almışım vaktinde, hangisi doğru bilmiyorum
Güzel oluyor bebeğim ama şekere gerek kalmıyorNasıll olurr acabaaa
Merve Yaşlı on Instagram: "Yemekler yendi gelsin kahve keyfi mutlaka deniyelim kaydetmeyi unutmayın canlarım 😀😍 @velimeavci ❤️ Yumuşak bi içimi var aşırı şekerli olmuyor kahve acı olduğu için 😄 . . . . #çikolatalıkahve #kahve #çikolata #reels
1,293 likes, 26 comments - merveninmutfakatolyesi on July 20, 2021: "Yemekler yendi gelsin kahve keyfi mutlaka deniyelim kaydetmeyi unutmayın canlarım 😀😍 @velimeavci ❤️ Yumuşak bi içimi var aşırı şekerli olmuyor kahve acı olduğu için 😄 . . . . #çikolatalıkahve #kahve #çikolata #reels #fyp".www.instagram.com
Evett onu bende dedim sekere gerek yok çikolata zaten şekerli yanii deneyeceğumm ama sen denedinmi heçGüzel oluyor bebeğim ama şekere gerek kalmıyor
Ben değil de ablam yapar bana kuzum.Evett onu bende dedim sekere gerek yok çikolata zaten şekerli yanii deneyeceğumm ama sen denedinmi heç
Heee iyiymiş keşke benimde ablam olsaydıı ahh ahh 2 kardeşiz kuzumm ben ablayım erkek kardeşim var 3 4 sene sonra evereceğiizzBen değil de ablam yapar bana kuzum.
Kaç kardeşsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?