- 16 Aralık 2019
- 20.952
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.167
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.201
Sürekli taciz ediyor bu sefer deDinelnmiş oll da birazz adam koşsun peşündenn
Kız tam vaktine denk gelmiş adetin o zaman Allahın sevgili kuluymuşsun bakyatağın bi tarafında o bi tarafında ben . Şükür ki adet oldum yanaşamıyo yoksa pazartesine kadar evde depemden inmezdi. Son 2 güne kadar rahatım
He vallahi adam tatil oldu ben adetKız tam vaktine denk gelmiş adetin o zaman Allahın sevgili kuluymuşsun bak
Adamı kudurttunnn napcann bitmeyy bu regl kahrolasıııSürekli taciz ediyor bu sefer dedaha bitmedi mi .ne zaman bitecek.bu sefer uzun sürdü.neden daha bitmedi
Gün yüzü görmemiş hali buysa bizimkiler günü bırak geceyide görmemişHe vallahi adam tatil oldu ben adetbi gün yüzü göstermedin diyo
AyyyAdamı kudurttunnn napcann bitmeyy bu regl kahrolasıııbide tatil zamanına denk gelmesiii
AhahhahahahGün yüzü görmemiş hali buysa bizimkiler günü bırak geceyide görmemiş
Benimkinin 10 15 gün eve gelmediği oluyordu bacım düşün geldiğinde ki halleriAhahhahahah
Yazık oldu beeeeeAyyynapim kız. Bi gün gecikse de strese giriyoz . Bu sefer de yanaşacağımı mı bıraktın tık yok korkudan diyo
Abooo 15 gün heeeBenimkinin 10 15 gün eve gelmediği oluyordu bacım düşün geldiğinde ki halleri
OoooBenimkinin 10 15 gün eve gelmediği oluyordu bacım düşün geldiğinde ki halleri
Yazık oldu beeeee
Sabretsun azcukk bugünmü oldun
2 hafta içerisinde
Bende kocam gelene kadar olurum sandımm
Ammmaaaa geldiği gibi yedi bitirdu benuuu
Ne şanslı adamm regl olmadan hallettii tepemdee
Iyi geldüü hele amaaadün oldum bugün daha 2. Gün.
Ne güzel işte şifa niyetine ooooohhh
Erkeklerin en büyük hayali işe yakın evlerinin olması sankiAbooo 15 gün heeebenim ki işi gücü bırakır yanıma kaçardı kesin keşke iş yerim eve yakın olsa der hep
He Oooo
Erkeklerin en büyük hayali işe yakın evlerinin olması sanki
He Oooogayri rahatım her gün evde mübarek her gün foto fıtı
gelmez mi be yaaw
Totonuda vuraymiiiHe Oooogayri rahatım her gün evde mübarek her gün foto fıtı
Her gün olması yii bacım 15 günden sonra bayılma numarası yapıyordum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?