- 18 Kasım 2020
- 20.670
- 49.752
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.621
bizi etiket ettiği için şikayet etmiş olabilirler
Onu bende düşündümde ama yanii öyle birşey olduğunu bilseydimm ben derdim etiketleme odamıı yasak yaaa ne saçma yabizi etiket ettiği için şikayet etmiş olabilirler
Ben dicektim ama bu sefer yorum silmek yasak her şekilde banlanırdı dedim belki şikayet eden olmaz ama yılanlar çokOnu bende düşündümde ama yanii öyle birşey olduğunu bilseydimm ben derdim etiketleme odamıı yasak yaaa ne saçma ya
Orda yorgun düşmüş bir maymun görüyorumKahve paykaşmayakı çok oldu Eki Görüntüle 2889262 . Beraber içelim buyrun
Kızzz cok cok fena buralarr yaaaBen dicektim ama bu sefer yorum silmek yasak her şekilde banlanırdı dedim belki şikayet eden olmaz ama yılanlar çok
o yüzden sürüden ayrılma kurt kaparKızzz cok cok fena buralarr yaaa
Ooyyyy kahvene kurban ne özlemişim senin kahvenii meloommKahve paykaşmayakı çok oldu Eki Görüntüle 2889262 . Beraber içelim buyrun
AYNEN ÖYLE GERÇEKTEN DÜŞÜNMEKTEN BEYNİM YORULDUOoyyyy kahvene kurban ne özlemişim senin kahvenii meloomm
Yalnızz kahve üstü kafanda dağılmış yorgunluklar varöyle mi yapsam böylemi yapsam diye diye yorulmuş
Benimm güzell meloomAYNEN ÖYLE GERÇEKTEN DÜŞÜNMEKTEN BEYNİM YORULDU
Ben anlamışım kahve üstü belli ettiAYNEN ÖYLE GERÇEKTEN DÜŞÜNMEKTEN BEYNİM YORULDU
Ben anlamışım kahve üstü belli etti
Canım bunlar Dügünlerde tatlı telaşı
Çok zor gerçekten evlilik süreci yorudu yıpratıcı bunaldım gerçekten eksikler bitmiyor düğün nasıl olacak nikah ne olacak vs hep düşünüyorum falan eyiz gidecek buradan nasıl yapacağım diyorum zaman az kaldıBenimm güzell meloom
Çok zor gerçekten evlilik süreci yorudu yıpratıcı bunaldım gerçekten eksikler bitmiyor düğün nasıl olacak nikah ne olacak vs hep düşünüyorum falan eyiz gidecek buradan nasıl yapacağım diyorum zaman az kaldı
balım stres ve sıkıntı bitmek bilmiyor umarım düğünden sonra kalkar bu yükKuzumm tatlı telaşlar bublar ben çok düşünürdümm hep ben çünkü acayip yorulurdumm yaa ama gecicez biticej az kaldıı
Karşı taraf almaya gelmiyor mu çeyizleriniÇok zor gerçekten evlilik süreci yorudu yıpratıcı bunaldım gerçekten eksikler bitmiyor düğün nasıl olacak nikah ne olacak vs hep düşünüyorum falan eyiz gidecek buradan nasıl yapacağım diyorum zaman az kaldı
düğünde çok vakit kaybı canımm istemedik öyle çeyizi onlar almaya gelecek ama ben dimek için gideceğim kendim dizicem dokunmasınlar kimseye güvenememKarşı taraf almaya gelmiyor mu çeyizlerini
Nikahı dügünde yapmayacakmışım? Dügünde yapsanız çok güzel anı olur bence.
zaten herşeyi almışsınız daha ne alacaksınız ki
Bitermiii bee kızzz ama inan bende ayni senin gibi çok sıkıntılar yaşadımmm çookkbalım stres ve sıkıntı bitmek bilmiyor umarım düğünden sonra kalkar bu yük
umarım bende rahatlarım bebeğmBitermiii bee kızzz ama inan bende ayni senin gibi çok sıkıntılar yaşadımmm çookk
Ama evlendimm rahatladımm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?