- Emoji Skoru
- 8.953
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.041
Falcı aranıyor sabah sabahBen gemilerin çapaları olur ya ona benzettim
Benim kafada gidiyor ya hangisine yazdığımı bilmeden yazıyorum bildirimlere istinaden, boşverYa biz iki topigede aynı anda mi yazıyoruzşimdi farkettim ortam karışık oldu
Ben bilemedim. HayırlısıGünaydın, afiyet olsun. Ama sabah erken saatte içilir mi bilemedim
Ayy bu ne güzel günaydın mesajı rengarenk
Günaydın kızlar gunaydinnnnnn
Sadece isimleri görüyorum topik isimlerini okumuyorumBenim kafada gidiyor ya hangisine yazdığımı bilmeden yazıyorum bildirimlere istinaden, boşver
Adana'yla ilgili mi
Minnosprenses noldu kuzum akşam birşeyler yazmışsın?
Ayyy kuzuumm yine bişey olmuş belliÇalıştığı için gitmiyorum adanaya biraz moralim bozuk kızlar siz sohbet edin gelirim
Amaaann bana geleydin oda avcunu yalasaydıÇalıştığı için gitmiyorum adanaya biraz moralim bozuk kızlar siz sohbet edin gelirim
Hemen bana fal bakiyorsun
Cıkkss yohhFincan hazır kapatayım mı
Kız sıranı bekle önce ben
He ya kafam çorba oldu vallaYa biz iki topigede aynı anda mi yazıyoruzşimdi farkettim ortam karışık oldu
Oooyyy o bebenin totosunu yeriimmmmGünaydın tatlım idare ediyor um çok uykum varbu bebe uyutmuyor
Gunaydinn paremmGünaydın kızlar gunaydinnnnnn
O işiMinnosprenses Catlak-kurabiye Jou @zorunlunick MssPARE ASSOSyal Kahve __Kokusu D u t sabah kahvesi benden afiyet olsun güzeller
Üzerindeki şekil neye benziyor
Falcı aranıyor sabah sabah
Olsuunn ben bulurum onun bingüxell totosunuÇok zayıf yaaa totosuda yok 8 aylık
Sen var ya....ben de bu kızı niye takımda göremiyorum diyorum .
Migiiii diyetimi bıraktım dersen once kendimi sonra seni
Canım ekimde düğün var yuvanız için para biriktiriyor böyle düşün üzme kendini. Hastalık falan olmasın.Çalıştığı için gitmiyorum adanaya biraz moralim bozuk kızlar siz sohbet edin gelirim
Seni kahveciabla ben burdayım hep burdayım
Şekli bilmiyorum da rüyamda mi gördün kahve yi sabah sabah canoooMinnosprenses Catlak-kurabiye Jou @zorunlunick MssPARE ASSOSyal Kahve __Kokusu D u t sabah kahvesi benden afiyet olsun güzeller
Keşke şu iki topuğu bir yapsa k efso olurYa biz iki topigede aynı anda mi yazıyoruzşimdi farkettim ortam karışık oldu
Minnosprenses Catlak-kurabiye Jou @zorunlunick MssPARE ASSOSyal Kahve __Kokusu D u t sabah kahvesi benden afiyet olsun güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?