- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #7.641
He kız bir cocoreç dedin konu şırdanlar keçi şeylerin geldiHep bu konuda benim yüzümden açıldıcoconat mi cocoreç mi derken aldı başını gitti keçinin tşagı
Neyyynn şeyinimiii yok artikin yapmayın yaa okadar yapmayınPeri minnosa kızıyorsun ama bu şirdan en masumu minnoş zorunlu bide kokomuz var keçinin şeyini yiyorlar koç başıymış adı
Keçinin d...k ban yemeyim aman uyarım var
Renge baaaaak zerafete baak baklavadakiEki Görüntüle 2888401
gel vatandaş gel balavaya gel
Antepten gelirken bunu almadan gelme helekokmayyy
bende bende
koç yumurtasıNeyyynn şeyinimiii yok artikin yapmayın yaa okadar yapmayın
Renge baaaaak zerafete baak baklavadaki
Kurban yaklaştı yazık yaHep bu konuda benim yüzümden açıldıcoconat mi cocoreç mi derken aldı başını gitti keçinin tşagı
ahahahaha ah yavrum ah getireyimAntepten gelirken bunu almadan gelme hele
Burda arkadaşlar yapmıştı kolaymış aslında yapabilsek.ama işte kim uğraşacak yapan olcak yicenÇikolatalı baklava çok güzel leventte bir avm vardı orda yemiştim bayıldım sonra hiçbir yerde görmedim
Hep bu konuda benim yüzümden açıldıcoconat mi cocoreç mi derken aldı başını gitti keçinin tşagı
Bak yukarda zorunlu ne yazdı iste onu bike yiyorlarNeyyynn şeyinimiii yok artikin yapmayın yaa okadar yapmayın
Renge baaaaak zerafete baak baklavadaki
ivet beraber şırdan yreiz
seninlede yeriz aaaPissluklerrrr
koç yumurtası
antebe gel heyşey yersin
Benle yemeyin ben tatlı istiyorumseninlede yeriz aaa
Adetliyim sancılar icindeyim vallaIyiyim kuzum şükür sen nasılsın
Tamamm beeee bukadar güzell dedinizzz hadi inanıyorumm size yiyim bendeeseninlede yeriz aaa
Aaa geçmiş olsun canımAdetliyim sancılar icindeyim valla
İgrenclesmesin ya yamyam mıdır nedir midesiz uf.O değilde adam çiğ çiğ ısırdı ya la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?