- 25 Ağustos 2019
- 61.191
- 114.381
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #7.621
En güzeliiii bideBu kadar iğrenç şeyler üstüne bizde tatlı yiyelim bari
Soğuk baklava efsane bak doğru .Çikilatlı baklava yada soğuk baklava üzeri dondurma filan koy pare şuraya şıklığıda pek sevemedim
sonr mahrum kalmaDe get minnoş ye sen Mani olmuyayim benn
Vuu kızzz komşumvefat etti onu dedimm hamilelikle ne alakasi varr hahahahaah ayy zorunluuuuuHamilemisin ?test yapta haber et hadi gayri ya aaaa seende ne gamsizsin
yiyemiyorum bunu ben
Ulann koç yımırtısı yiyon amaaayiyemiyorum bunu benyumurta kokoyor
Peri minnosa kızıyorsun ama bu şirdan en masumu minnoş zorunlu bide kokomuz var keçinin şeyini yiyorlar koç başıymış adıÇikilatlı baklava yada soğuk baklava üzeri dondurma filan koy pare şuraya şıklığıda pek sevemedim
ahahah ondan yumurta kokmayyyUlann koç yımırtısı yiyon amaaa
Herkes değişik yav
Ama böyle yazmışsınVuu kızzz komşumvefat etti onu dedimm hamilelikle ne alakasi varr hahahahaah ayy zorunluuuuu
Ayyy kız öyle de eeee hep aklımızdan ama keçi şeysi diyince direkt akla geliyorsun sanırımİyiki bahsetmisim.
Yoksa beni etiketleyecekleri yoktuhiç değilse kk sayfam bildirim dolmuş oluyo seviniyor bu gariban yurecigim
Aaa ben
Evde kendin yapcan ayarlican serbetini.Olsada yesem valla bardak bardak su içeriz sıkıntı yokSoğuk baklava efsane bak doğru .
Ama onu da bitaneden fazla yiyemiyorum .
Yine de o şerbet yoğunluğu mahvediyor icimi
Çikolatalı baklava çok güzel leventte bir avm vardı orda yemiştim bayıldım sonra hiçbir yerde görmedimÇikilatlı baklava yada soğuk baklava üzeri dondurma filan koy pare şuraya şıklığıda pek sevemedim
Hep bu konuda benim yüzümden açıldıAyyy kız öyle de eeee hep aklımızdan ama keçi şeysi diyince direkt akla geliyorsun sanırım
Kokmay mıahahah ondan yumurta kokmayyy
Hee o mu adetim gecikti bebişimm ama sanmıyorum ya hamile olduğumu çok yaptımm ağlıyorum sonraAma böyle yazmışsın
'annem dedi sen gelme belkii hamilesin
Nasıl canım çekti bak şimdi .Evde kendin yapcam ayarlican serbetini.Olsada yesem valla bardak bardak su içeriz sıkıntı yok.
kokmayyyKokmay mı
Hee o mu adetim gecikti bebişimm ama sanmıyorum ya hamile olduğumu çok yaptımm ağlıyorum sonra
bende bendeKız biz bunun hastasıyız aboooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?