- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.986
- 598
- 35
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #7.481
Bilmeden yersem anca öyle kuzucum.aynı canım ben yerim lezzetli
Aman yemiyelim.bude kalsın belgesellerdeki hayvanlar gibi tobe yarabbiTadı muhteşem olsa ne yazarbir bunu bir midye dolmasini yiyemem sanırım ... parecim Adanalilar niye bayılarak yerler ki
Sen en iyisi yarışmalarda kurban et kategori de çıkarsa mumbar dolması yap tarifi merak ediyorumAman yemiyelim.bude kalsın belgesellerdeki hayvanlar gibi tobe yarabbi
evet bildiğiniz oBilmeden yersem anca öyle kuzucum.
Koç yumurtası sürekli konuştuğumuz t.s.k di mi
Seni şımarman bile güzel ciceeemmŞımaracam bak
Saçma sapan işler yaparsam fena olur amasensin çiçek
bende yerim bayılırım hatta biz bağırsağı saçta pişiririz aşılı lezzetli olurMinnosprenses mumbarı yerim ama bak
Benmi aman allahım ben ne yerim ne.elime alırım.nede yaparım minnoş yapsın o yiyor hepsiniSen en iyisi yarışmalarda kurban et kategori de çıkarsa mumbar dolması yap tarifi merak ediyorum
Tamam o haldeevet bildiğiniz o
Bunun püf noktası bağırsağı iyi temizlenmesi canım di mi kokmadı mı tadına doyulmaz gibi hele brşde saçta diyorsun Öfffbende yerim bayılırım hatta biz bağırsağı saçta pişiririz aşılı lezzetli olur
Benim içim mi fesat...daha fena bir şeye benzettimAman yemiyelim.bude kalsın belgesellerdeki hayvanlar gibi tobe yarabbi
Bu katmerli güzel işte ..yalnız gidicem
evet annem içini temizliyor içini dışına çeviriyor veya makas atıyor öyle güzelce yıkıyor sonra sade tuzlu azıcık kuyruk yapıyla saçta kavuruyor saçın içine birde patlıcan domates biber diziyor oda kızarıyor yağda offfffffffffffffffffffff harika oluyorTamam o halde
Bunun püf noktası bağırsağı iyi temizlenmesi canım di mi kokmadı mı tadına doyulmaz gibi hele brşde saçta diyorsun Öfff
evet ablacım özledim birkaç saatte olsa görüşelimBu katmerli güzel işte ..
Çok sevindim. Özlemiştin bayağı.
Sağ salim git gel...Her şey gönlünce olsun..evet ablacım özledim birkaç saatte olsa görüşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?