- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #6.201
Ayy geçmiş olsun canım gerçekten biliyorum egzamayı ablamda da var kaşıntıdan yara oluyordu elleri felanÇok şükür Mavera.
Egzamam azdı biraz ama iyiyim diyelim kaşına kaşına akşamı ediyorum
Aynenbirkaç ay ev hanımı olacğım tadını çıkarırım
hep çalışmakta iyi değil
Ayy geçmiş olsun canım gerçekten biliyorum egzamayı ablamda da var kaşıntıdan yara oluyordu elleri felan
Ay çok iyi bence
İnşallah geçerr ya krem felan sürsene yokmu?Geçer inşallah
Üç yıldır benimle
Biliyomm kızzz işim eyararrGöğsümde ama kız
Evett biyandan ev hanimlılık çok iyi erken kalkma derdin yok istediğin gibi saatte kalkAy çok iyi benceben cok memnunum boşuna okumusum calismisim uff çok yorucuydu
işler hep bana kalacak
Oda doğruuu bakk hep sana market bile sana kalıyooişler hep bana kalacak
bu konuda konuştum markete fırına asla çıkmam ha dışarıda olursam alır gelirim yoksa gelirken alsınOda doğruuu bakk hep sana market bile sana kalıyoo
Hahahahişler hep bana kalacak
Bı borik asit .İnşallah geçerr ya krem felan sürsene yokmu?
inşallah bitanem inşallahHahahahyaparsın sen minnoşum sonrada oturur kahveni içersin
O konuda şanslıyım demekki ben hiç çiķmam ne lazımsa söylerim alır gelirOda doğruuu bakk hep sana market bile sana kalıyoo
Bence kullan öyle gelirken ekmek alsınnn bazen domates salata bittii derimm alır gelirrr markete ben tej gitmem pekk o konuda şanslıyımmbu konuda konuştum markete fırına asla çıkmam ha dışarıda olursam alır gelirim yoksa gelirken alsın
Haha bende aynenn iştee market işi cok iyii gitsek beraber gidiyoruzz çok şey alcaksakk yoksada söylüyorum kocama alıyo geliyo yormuyo beni garibim yaaO konuda şanslıyım demekki ben hiç çiķmam ne lazımsa söylerim alır gelir
Geçirıyormu bari kaşıntınıBı borik asit .
Birde bebe kremi kullanıyorum
Doktorum öyle soylemisti.
Diğer şeyler kılcal damarlarimi patlattılar
bende gitmem zaten şey dedi çok ail bişey lazım olursa babam alır dediBence kullan öyle gelirken ekmek alsınnn bazen domates salata bittii derimm alır gelirrr markete ben tej gitmem pekk o konuda şanslıyımm
Ooo süperrrrrrrrrrr evlendigin gibi öyle yapp bosverrrbende gitmem zaten şey dedi çok ail bişey lazım olursa babam alır dedi
Aynen aylık alışveriş e bende giderim onun dışında hep eşim alır gelırHaha bende aynenn iştee market işi cok iyii gitsek beraber gidiyoruzz çok şey alcaksakk yoksada söylüyorum kocama alıyo geliyo yormuyo beni garibim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?