- 19 Kasım 2020
- 22.032
- 48.107
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #41.821
Maalesef aşko. Diyette olanlar için dışarısı çok tehlikeliNapimmmmm datlummm eşimle biraz dolaştık şimdi bir yerde oturduk, şekersiz meyve suyu söyledim diyette olduğum için ne zor ya dışarda takılmak
Masallahh canım benim babamin arkadaşıda çorumluNasıl tanışalım ne anlatayım ki kendimi iflaşamadan26 yaşındayım evliyim Çorumluyum Çorum’da yaşıyorum
Haha bdv ye de takılıyorumBahaha sendemi
Pareden sana bulaştıHaha bdv ye de takılıyorumbi değiştim ben noldu bana gidip gelmek yaramadı
Onu bende cozemedim zaten enerjii yerine enercii diyo sanırım sarkısıda oGünayssssss günayssssss günayssssss beybilerrrr
Boll enercikk bir günden mirhabaaa
Bu enerci olayı nedir ya Dilan Polatınhiç bilmiyorum ama biz ne güzel kendi aramızda enercikk hatunlar diye takılıyorduk
Şimdi Dilan Polatın diline düşünce Bi soğudum
Şarkısı mı var gı pöff gidem Bi bakemOnu bende cozemedim zaten enerjii yerine enercii diyo sanırım sarkısıda o
Hahahahah eevtty çaldı sizeee ama polat iyi ya herkese çok yardımı var kadinınŞarkısı mı var gı pöff gidem Bi bakem
Aynen bizde enerci diyorduk işte şimdi o kadının ağzına sakız olunca soğudum kelimedenbizden çalmıştır
Pro gelmeyecehmiHahah siyah bana yaramadı
Aman ben fenomen sevmiyorum yaHahahahah eevtty çaldı sizeee ama polat iyi ya herkese çok yardımı var kadinın
Kör kuyu gibi içine çektikçe çekiyor
Amannn be ha dinek ha eltin rahatsızlık veriyor iste ikisi deGan kusalar ağzı dötinden çıkalar
Sinek loovv sinekk
Kazen abiye dedinmiGitti gelmiyeeahhh elçooo
Merhaba hoş buldumMerhaba hoş geldiniz
Yaa öyle miMasallahh canım benim babamin arkadaşıda çorumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?