- 19 Kasım 2019
- 53.600
- 136.102
- 698
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #40.701
benmde yoruculuk başladı artık ocağa kadarİyiyim bende çok şükür canım
İş yoğun bu hafta baya yoruldum
Rabbim kolaylık versin canımbenmde yoruculuk başladı artık ocağa kadar
iyiyim canım izindeydim de geldim. işler de yoğun çok giremiyorum. bakıp hemen çıkıyorum
ooo yediğin içtiğin senin olsniyiyim canım izindeydim de geldim. işler de yoğun çok giremiyorum. bakıp hemen çıkıyorum
sen napıyon kuşum?
Dinlendin mi bakalım izindeyde neler yaptıniyiyim canım izindeydim de geldim. işler de yoğun çok giremiyorum. bakıp hemen çıkıyorum
sen napıyon kuşum?
belli değildi ki kuzum. yani çıkacaktım ama karışık durumlar sağlık problemleri falan cuma belli oldu. keyifsiz durumlar vardı ama tatil iyi geldi şükürooo yediğin içtiğin senin olsn
hiç söylemiosn
Dikili tarafındaydık canım. 5 gün tatil yapıp geldik. keşke hep tatil olsaDinlendin mi bakalım izindeyde neler yaptın
İyi iyi deniz yapmışsın enazındanbelli değildi ki kuzum. yani çıkacaktım ama karışık durumlar sağlık problemleri falan cuma belli oldu. keyifsiz durumlar vardı ama tatil iyi geldi şükür
Dikili tarafındaydık canım. 5 gün tatil yapıp geldik. keşke hep tatil olsa
çok şükür cnmmmmmmbelli değildi ki kuzum. yani çıkacaktım ama karışık durumlar sağlık problemleri falan cuma belli oldu. keyifsiz durumlar vardı ama tatil iyi geldi şükür
Dikili tarafındaydık canım. 5 gün tatil yapıp geldik. keşke hep tatil olsa
Aaaa merhabagünaydınnnnnnnnnn
bu sefer yeşil çayla değil
kupa bardağı kahveyle geldim
Aaaa merhabadiyet topiklerine bakarken size rastladım...selam vermek istedim
merhaba bibiğimmmMerhaba
Minnoşum merhabaMerhaba
Nasılsın balummmmerhaba bibiğimmm
İyiyim balımmMinnoşum merhabanasılsın
Cocom nasıl bayadır görüşemiyoruz onunla da
iyiyim kuzum sen nasılsınNasılsın balummm
Girmiyor bayadır merak ettim çok sevindim iyi olmanızaİyiyim balımmçok şükür oda iyi
Yok kuzum yaiyiyim kuzum sen nasılsın
lna ile görüşüormusun
Burada kendini kötü hissediyormuş canım gören soruyor ya birde bdv de falan bep olumsuz şeyler görüyorum dayanamıyorum kötü oluyorum dediGirmiyor bayadır merak ettim çok sevindim iyi olmanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?