- 25 Ağustos 2019
- 61.157
- 114.332
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.741
olmadım valla 8 mayısta regl olcakken 26 gün gectii 10 gün gecikince kan testi yaptırmıştımYaaa Allah korusun hepimizi ,inşallah herhangi bir hasar bırakmamıştır .
Ondan sonra düzenli adet oldun mu
İnşallah normalde düzenli mi peki? Bir bitseydi kurtulsaydık hayırlısıylaolmadım valla 8 mayısta regl olcakken 26 gün gectii 10 gün gecikince kan testi yaptırmıştım
hamile değilmişim sonra da bekledim koronada hormonu epeyy etkiliyomuş kimisi tam zamanında olmuş
benim de gecikti inşallahh busefer düzenli gelirr
normalde tabii mutlaka 35 günde olurdum 34 gün olurduİnşallah normalde düzenli mi peki? Bir bitseydi kurtulsaydık hayırlısıyla
herkese tek tek yaycan işin çokSelamm kızlarr hayırlı geceniz olsun ben eski mimariye
Test yaptın mı? Yapmadıysan yap bence Allah büyüktürnormalde tabii mutlaka 35 günde olurdum 34 gün olurdu
inşallah daha erken olurumda başlarım bende artıkk inşallahta hamileyimmm
daha erken ama kuzum 12 gün var şimdi çok erken hem yapmakta istemiyorum sonra moralim bozuluyorrTest yaptın mı? Yapmadıysan yap bence Allah büyüktür
Hakkında hayırlısı olsun inşallahdaha erken ama kuzum 12 gün var şimdi çok erken hem yapmakta istemiyorum sonra moralim bozuluyorr
akışına bırakıyorumm
Amin amin amin inşallah kuzumHakkında hayırlısı olsun inşallah
NiyekiMidem çok yanıyor yaa
Bilmiyorum var bende böyle kuzum reflüyümNiyeki
Hayırlı geceler ben kaçar uyumayı deneyecm yoksa düşün düşün olmayacakBilmiyorum var bende böyle kuzum reflüyüm
Evet şimdi tek tek kendimi tanıtma zamanıherkese tek tek yaycan işin çok
Iyi geceler olsun canımmmmmHayırlı geceler ben kaçar uyumayı deneyecm yoksa düşün düşün olmayacak
Uyuyosun bak tuttuBende de varda. Çok fazla etkisi olmuyor Kahveyi de içtim artık uyku tutmaz beni
AhahahIyi geceler olsun canımmmmm
Uyuyosun bak tuttu
Hayirli pazarlar canoo napiiinnnnHayırlı pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?