- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.041
Şu bulut yağacak gibi duruyorHahahahaha demekkii sehirde bazı yerlere etkili olcak senin mahallene gelmek gözü kesmedii
ohaaa benimde dün kü yaşadığım havadan dikkatli oll gökgürültü fln şimdi bi dökülecekkk hava serinlencekkŞu bulut yağacak gibi duruyoryagsada mis gibi koksa heryer
hahahaha reklam altına ben hiç eksik olmammBu nedir yahu ha bire algida marAş reklamiinadina oluyor sanki
Inşallah bereketlk yağmurlar olsunohaaa benimde dün kü yaşadığım havadan dikkatli oll gökgürültü fln şimdi bi dökülecekkk hava serinlencekk
Aksama artıkhahahaha reklam altına ben hiç eksik olmammall bi dondurma serinlen diyorrrrrrrrr
Aynı havayı yaşıyacaz desene
evetttt inşallahh yıldırım düşmezz benim evim önüne düştüü camıma gelseydi çıkmıştı yangın allah korusunn benim bide etrafımda ağaç yeşillik yerlere daha çok çarpıyorInşallah bereketlk yağmurlar olsun
Aksama artık
Aynı havayı yaşıyacaz desene
Aleyküm selam MaveracımHava yağmur yağacak diyor ama 1 damla bile düşmedi dahanasıl iştir bu
Elhan Selamün aleyküm ablacim
Ama. ALLAH korusun canımevetttt inşallahh yıldırım düşmezz benim evim önüne düştüü camıma gelseydi çıkmıştı yangın allah korusunn benim bide etrafımda ağaç yeşillik yerlere daha çok çarpıyor
Abooooevetttt inşallahh yıldırım düşmezz benim evim önüne düştüü camıma gelseydi çıkmıştı yangın allah korusunn benim bide etrafımda ağaç yeşillik yerlere daha çok çarpıyor
Aha bu da bendenŞu bulut yağacak gibi duruyoryagsada mis gibi koksa heryer
Sağol ablacımAleyküm selam Maveracımbir tatlış bacım daha oldu.
Yaz yağmuru kısa sürüyor. İçimiz yağışlı olmasin.
Şu var ki ben kapalı havaların kadınıyım çok mutlu enerjik hissederim kendimi...herkes farklı .
amin aminAma. ALLAH korusun canım
çok şükür ablacımmAboooo
Allah korusun.yani korumuş çok şükür.
Kız ben de ben deSağol ablacımsabah güneşi ile akşam güneşi vakitlerinde çok enerjik olurum bende birde karlı günleri
Kız ben de ben de
Bir de yağmurlu günleri ekleyelim
oooo en güzelide o ferah ferahh
Serbetimi de içtığime göre şimdi kalan işleri halletmede ya Allah bismillah diyelim kolları sivayıp baslayayimoooo en güzelide o ferah ferahh
müzik olmasa hayatımız kurumuştu yaaSerbetimi de içtığime göre şimdi kalan işleri halletmede ya Allah bismillah diyelim kolları sivayıp baslayayimbirde muzik açalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?