- 25 Ağustos 2019
- 61.141
- 114.237
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.261
Halamda 20 kasimvallah ben safım
uğraşma kadınla sende kaç yaşında halanHalamda 20 kasimvallaha cok fenaa bise diyim hemen anliyor bide ekranda yilan gordumu sanki ustundeyemis gibi oluyo cok kotu bakamiyor telefonda gordugu zamann yilan varmi bi bak takipten cik diyi
Halam 41 yasinda ama hic gostermiyo bide bekaruğraşma kadınla sende kaç yaşında halan
HEEE Belli kadına yılan diyorsunHalam 41 yasinda ama hic gostermiyo bide bekargözleri yemyesill cok guzel bi kadin cok duskunumdur halamaa herseyime kostu allah razi olsun
Kizz yilan yilann amaa cok temiz kalbi var yaaaHEEE Belli kadına yılan diyorsun
Bişey diyim mi bizi uyanık sanarlar ama biz insanlardan çok kazık yemişizdir. Çünkü sevdik mi tam seviyoruz bağlanıyoruz o kadar korumacıyız ki ve insanlar da bunu kullanıyo genelde ben bu özelliğim yüzünden çok kazık yedimvallah ben safım
Hahsh halanın ellerinden öpüyorum canımKizz yilan yilann amaa cok temiz kalbi var yaaayilandan korkuyo dedim beee yilan demedimm duzgun oku hele minnossss
ahahahahahKizz yilan yilann amaa cok temiz kalbi var yaaayilandan korkuyo dedim beee yilan demedimm duzgun oku hele minnossss
evet kesinlikel öyle ben çok yedim kazık dost kazığı hemdeBişey diyim mi bizi uyanık sanarlar ama biz insanlardan çok kazık yemişizdir. Çünkü sevdik mi tam seviyoruz bağlanıyoruz o kadar korumacıyız ki ve insanlar da bunu kullanıyo genelde ben bu özelliğim yüzünden çok kazık yedim
Hahsh halanın ellerinden öpüyorum canımAkrepler candırr can
Evettt halamda tam sevdi etti sirtindan vuruldu oylede oldu zor atlatti ama cok sukur iyiiBişey diyim mi bizi uyanık sanarlar ama biz insanlardan çok kazık yemişizdir. Çünkü sevdik mi tam seviyoruz bağlanıyoruz o kadar korumacıyız ki ve insanlar da bunu kullanıyo genelde ben bu özelliğim yüzünden çok kazık yedim
Kiz el opmek fln ters ona heee deme oyleHahsh halanın ellerinden öpüyorum canımAkrepler candırr can
Hemde cookk temizzz❤❤ahahahahahtıpkı ben kalbim temiz
Evet yok canim hepimiz mutlaka kuçükte olsa yemisizdirKazik yemeyen yoktur herhalde dunyada
kıymetini bilen çıkar inşallah karşısınaEvettt halamda tam sevdi etti sirtindan vuruldu oylede oldu zor atlatti ama cok sukur iyii
Kiz el opmek fln ters ona heee deme oyleyasini hic gostermiyor allah var yanii
Hemde cookk temizzz❤❤
benim kadar yiyen yokturKazik yemeyen yoktur herhalde dunyada
Ahhh insaallah kuzum benimmkıymetini bilen çıkar inşallah karşısına
Ahhh insaallah kuzum benimm
O kazikkk atanlarii yerde yerlere sürükleriimm haaaabenim kadar yiyen yoktur
birileri süreklese iyi olacak çünkü ben kazık atanları unutmuş gibi yapmakla meşgulümO kazikkk atanlarii yerde yerlere sürükleriimm haaaa
afiyet olsun ablacım bende yemek yedi birazdan içerimEki Görüntüle 2874653
Kahveler hazır
Sevgiler selamlar arkadaşlarıma
Allah kimseyi kahvesiz bırakmasın.
Su gibi aksın gitsin zaman canım biran evvel. Sabretİnşaallah.Yatarken el işi yapamıyorum maalesef. Telefonla uğraşıyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?