hos ne hissettigimide bilmiyorum ya .. 5 yillik dolu dolu yasadigim bir iliskim var 5 aydir nisanliyiz dugun tarihimizi belirledik salonumuzu tuttuk 5 ay sonra ayni yastiga bas koyacagiz nasipse .. 25 yasima girmis olacagim meslegimi elime aldim sevdigim adamla evleniyorum hersey tamda hayal ettigim, delicesine gerceklesmesini istedigim gibi
ama
ama hayal ederkenki mutlulugu hayallerim gerceklesirken hissedemiyorum.. sevdigim adama kavusacagima sevinecegim yerde evlilik korkulari sardi bilmiyorum bambaska duygular
Evlilik korkusu nedir diye dalga gecerdim manyak mi deli mi bu insanlar derdim ne guzelll ne guzellll ah bende istiyorum derdim ama simdi isler degisti
Kizlar neden boyle
yoksa evlenince hayat anlamsizlasiyor mu
hayaller bitiyor mu
monotonlasiyor mu
evleniyorum mutluyum ama evleniyorum endiseliyim
anormallik bende mi
mutsuz olmaktan korkuyorum
benim gibi olan var mi
bütüüün hayaller gerçekleşirken böyle olurhos ne hissettigimide bilmiyorum ya .. 5 yillik dolu dolu yasadigim bir iliskim var 5 aydir nisanliyiz dugun tarihimizi belirledik salonumuzu tuttuk 5 ay sonra ayni yastiga bas koyacagiz nasipse .. 25 yasima girmis olacagim meslegimi elime aldim sevdigim adamla evleniyorum hersey tamda hayal ettigim, delicesine gerceklesmesini istedigim gibi
ama
ama hayal ederkenki mutlulugu hayallerim gerceklesirken hissedemiyorum.. sevdigim adama kavusacagima sevinecegim yerde evlilik korkulari sardi bilmiyorum bambaska duygular
Evlilik korkusu nedir diye dalga gecerdim manyak mi deli mi bu insanlar derdim ne guzelll ne guzellll ah bende istiyorum derdim ama simdi isler degisti
Kizlar neden boyle
hayaller bitiyor mu
monotonlasiyor mu
anormallik bende mi
benim gibi olan var mi
Her evlilikten çekinme derdi okuduğumda aklıma bu karikatür geliyor ve paylaşıyorum elimde değil :)hos ne hissettigimide bilmiyorum ya .. 5 yillik dolu dolu yasadigim bir iliskim var 5 aydir nisanliyiz dugun tarihimizi belirledik salonumuzu tuttuk 5 ay sonra ayni yastiga bas koyacagiz nasipse .. 25 yasima girmis olacagim meslegimi elime aldim sevdigim adamla evleniyorum hersey tamda hayal ettigim, delicesine gerceklesmesini istedigim gibi
ama
Kizlar neden boyle
hayaller bitiyor mu
monotonlasiyor mu
anormallik bende mi
benim gibi olan var mi
sorumluluıgun olacak ve gun ve gun artacak .hos ne hissettigimide bilmiyorum ya .. 5 yillik dolu dolu yasadigim bir iliskim var 5 aydir nisanliyiz dugun tarihimizi belirledik salonumuzu tuttuk 5 ay sonra ayni yastiga bas koyacagiz nasipse .. 25 yasima girmis olacagim meslegimi elime aldim sevdigim adamla evleniyorum hersey tamda hayal ettigim, delicesine gerceklesmesini istedigim gibi
ama
Kizlar neden boyle
hayaller bitiyor mu
monotonlasiyor mu
anormallik bende mi
benim gibi olan var mi
Bende de aileden ayrılma korkusu ya evlilik tahmin ettiğim gibi gitmezse korkusu sanki büyü bozulacakmış korkusu vardı hatta düğün öncesinde nedendir bilmem eşimden soğur gibi oldum korkudan mıdır nedendir bilmem ama evlendik ilk aylar birbirimize alışma süreci vardı azcık zor geçti ama birbirimize alıştıkça korkumda geçti eşim bana ben ona daha da bağlandık evlilik hayatı bambaşkaymış meğer sizinde geçer Evlilik hayatına geçince aynı evde vakit geçirince İnşallahhos ne hissettigimide bilmiyorum ya .. 5 yillik dolu dolu yasadigim bir iliskim var 5 aydir nisanliyiz dugun tarihimizi belirledik salonumuzu tuttuk 5 ay sonra ayni yastiga bas koyacagiz nasipse .. 25 yasima girmis olacagim meslegimi elime aldim sevdigim adamla evleniyorum hersey tamda hayal ettigim, delicesine gerceklesmesini istedigim gibi
ama
Kizlar neden boyle
hayaller bitiyor mu
monotonlasiyor mu
anormallik bende mi
benim gibi olan var mi
Ben de korkmuştum, masada bile hayır desem mi falan dönmüştü hep aklımda. Aman aptal olma dedim kendi kendime herşey güzel olacak, stresin geçecek ve mutlu olacaksın. Nitekim öyle oldu. Olgun, düşünceli, aşık olduğum, bana aşık bir adam üstüme titriyor. Bir de böyle düşün. Olmazsa boşanırsın aman ne var :)hos ne hissettigimide bilmiyorum ya .. 5 yillik dolu dolu yasadigim bir iliskim var 5 aydir nisanliyiz dugun tarihimizi belirledik salonumuzu tuttuk 5 ay sonra ayni yastiga bas koyacagiz nasipse .. 25 yasima girmis olacagim meslegimi elime aldim sevdigim adamla evleniyorum hersey tamda hayal ettigim, delicesine gerceklesmesini istedigim gibi
ama
Kizlar neden boyle
hayaller bitiyor mu
monotonlasiyor mu
anormallik bende mi
benim gibi olan var mi