Rabbim sabır versin canım ben Doğu'da yaşıyorum çevre illerde yaptırdım Diyarbakır ve yaşadığım yerde benim yumurtalarım çok kalitesiz embriyom oluşmuyor hiçSeni anlıyorum 5yillik evliyim bende.Rabbim bizi bununla imtihan ediyor.bende 1,5 yıl önce bebeğimi doğuma alındığını gün kaybettim.ustunden o kadar zaman geçti. Sonuç 0 .bakalım dondurulmuş emriyolar var .onlarla devam edicez.bu arada tüp bebeği nerede yaptırdın.
Rabbim sabır versin canım ben Doğu'da yaşıyorum çevre illerde yaptırdım Diyarbakır ve yaşadığım yerde benim yumurtalarım çok kalitesiz embriyom oluşmuyor hiç
Nasipte ne zaman varsa o zaman olacak biliyorum ama işte insan yine de üzülüyor(Üzülme Allah ol deyince olur.bunlar hep zahirdeki sebepler.hic yumurtası olmayanlar hamile kalıyor.ve doğuruyor.
Benim 1 yıl oldu. Yumuslarda büyüme çatlama olmuyo benim
Allah razı olsun canım.hayat sürprizlerle dolu.sizin orda Hakan coksuer diye bir doktor var.cokbiyi diyorlar onun için.Nasipte ne zaman varsa o zaman olacak biliyorum ama işte insan yine de üzülüyorşükür halimize rabbim başka dert vermesin inşallah senin de sağlıklı evladın olur canım tez vakitte senin yaşadığın da çok zor rabbim sabrını versin
İnşallah bu sefer hayırlı haberleri yazarsin burayaBurada çok var bizim gibiler. 10 yıl 15 yıl 20 yıl sonra kavuşanlar. Yolun başndasın daha inşallah çok beklemeden kavuşursun yavruna.
Benim 5. Yılım
2 aşılama
2 negatif tüp bebek
Şuan 3. Tüp bebeğimin transferi oldu beklemedeyim
Valla canım ben gidecektim vazgeçtim birkaç tanıdığım gitti ve çok pişmanlar ilgi yok devlet hastanesi gibi diyorlar bilmiyorum gitmeyi de düşünmedim hiçAllah razı olsun canım.hayat sürprizlerle dolu.sizin orda Hakan coksuer diye bir doktor var.cokbiyi diyorlar onun için.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın canmBurada çok var bizim gibiler. 10 yıl 15 yıl 20 yıl sonra kavuşanlar. Yolun başndasın daha inşallah çok beklemeden kavuşursun yavruna.
Benim 5. Yılım
2 aşılama
2 negatif tüp bebek
Şuan 3. Tüp bebeğimin transferi oldu beklemedeyim
canım hayitin faydasını gordunmuBen hayit kullandim
Gerçekten ama ilk zamanlardaki gibi ümidim yok hiç14 temmuzda da benim 1 yıl oluyo valla ne cabuk bitti günler
Bende de şu son zamanlarda oldu bi dr bulduk iki kere gittik bi bakilamadik ya heves gitti nerdeyseGerçekten ama ilk zamanlardaki gibi ümidim yok hiç
Olmaz mı benBenim gibi evlat ozlemi cekenler varmi?
Valla canım ben gidecektim vazgeçtim birkaç tanıdığım gitti ve çok pişmanlar ilgi yok devlet hastanesi gibi diyorlar bilmiyorum gitmeyi de düşünmedim hiç
Valla canım ben gidecektim vazgeçtim birkaç tanıdığım gitti ve çok pişmanlar ilgi yok devlet hastanesi gibi diyorlar bilmiyorum gitmeyi de düşünmedim hiç
[/QUO
medyada çok yer aldı. bayağı bahsediliyor kendisinden.ben bursada oturuyorum.şu an prof osman develioğluna gidiyorum.2 ay sonra dondurulmuş embriyoları transfer yapacak.olmazsa hakan çok süere gitmeyi düşünmüştüm.osman beyin hiç bir yerde reklamını göremezsin.hakan bey medta üzerinden çok tanıtım yapıyor.
canım kim diyorsa yanlış söylüyor hakan hoca hiç de iyi bir doktor değil ben 2 kez tüp bebek yaptırdım kendisine ve hiç birin de de dondurmadı halbuki kaliteli embriyolarımda oluşmuştuAllah razı olsun canım.hayat sürprizlerle dolu.sizin orda Hakan coksuer diye bir doktor var.cokbiyi diyorlar onun için.
En iyisi böyle canım boşver kendimizi üzmeyiz en azından negatifler görüpBende de şu son zamanlarda oldu bi dr bulduk iki kere gittik bi bakilamadik ya heves gitti nerdeyse
Aynen öyle canım yaEn iyisi böyle canım boşver kendimizi üzmeyiz en azından negatifler görüp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?