Benim gibi evlat ozlemi cekenler varmi?

Rabbim sabır versin canım ben Doğu'da yaşıyorum çevre illerde yaptırdım Diyarbakır ve yaşadığım yerde benim yumurtalarım çok kalitesiz embriyom oluşmuyor hiç

Rabbim sabır versin canım ben Doğu'da yaşıyorum çevre illerde yaptırdım Diyarbakır ve yaşadığım yerde benim yumurtalarım çok kalitesiz embriyom oluşmuyor hiç
(Üzülme Allah ol deyince olur.bunlar hep zahirdeki sebepler.hic yumurtası olmayanlar hamile kalıyor.ve doğuruyor.

(Üzülme Allah ol deyince olur.bunlar hep zahirdeki sebepler.hic yumurtası olmayanlar hamile kalıyor.ve doğuruyor.
Nasipte ne zaman varsa o zaman olacak biliyorum ama işte insan yine de üzülüyor şükür halimize rabbim başka dert vermesin inşallah senin de sağlıklı evladın olur canım tez vakitte senin yaşadığın da çok zor rabbim sabrını versin

Hani bazi kadinlar diyor ya KAFAMDAN SILDIGIM UNUTTUGUM AY GEBE KALDIM . diye acaba diyorum olumlu seyler mi dusunsek artik ne biliyim sürekli olmuyor anne olamiycam diye diye beynimize sinyal yolluyoruz . Ordan da vucudumuz bizim gonderdigimiz negatif sinyallerle karsilik veriyor . Artik bence zamana birakalim bir kac ay da olsa en azindan . Kafamizi bosaltalim bu konu da tabi benim şahsi dusuncem . Ben de 1 yillik evliyim. Hic korunmamamiza ragmen yok gebelik .

Benim 1 yıl oldu. Yumuslarda büyüme çatlama olmuyo benim

Burada çok var bizim gibiler. 10 yıl 15 yıl 20 yıl sonra kavuşanlar. Yolun başndasın daha inşallah çok beklemeden kavuşursun yavruna.

Benim 5. Yılım

2 aşılama
2 negatif tüp bebek
Şuan 3. Tüp bebeğimin transferi oldu beklemedeyim

Allah razı olsun canım.hayat sürprizlerle dolu.sizin orda Hakan coksuer diye bir doktor var.cokbiyi diyorlar onun için.

İnşallah bu sefer hayırlı haberleri yazarsin buraya

Allah razı olsun canım.hayat sürprizlerle dolu.sizin orda Hakan coksuer diye bir doktor var.cokbiyi diyorlar onun için.
Valla canım ben gidecektim vazgeçtim birkaç tanıdığım gitti ve çok pişmanlar ilgi yok devlet hastanesi gibi diyorlar bilmiyorum gitmeyi de düşünmedim hiç

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın canm

Gerçekten ama ilk zamanlardaki gibi ümidim yok hiç
Bende de şu son zamanlarda oldu bi dr bulduk iki kere gittik bi bakilamadik ya heves gitti nerdeyse

Valla canım ben gidecektim vazgeçtim birkaç tanıdığım gitti ve çok pişmanlar ilgi yok devlet hastanesi gibi diyorlar bilmiyorum gitmeyi de düşünmedim hiç

canım kim diyorsa yanlış söylüyor hakan hoca hiç de iyi bir doktor değil ben 2 kez tüp bebek yaptırdım kendisine ve hiç birin de de dondurmadı halbuki kaliteli embriyolarımda oluşmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…