yaş 25 erken evlendik Allahtan ama içimi sor bi de nerdeee 25zaman geçtikçe bu özlem artıyor. ben 5 yıllık evliyim yaş 37 üstelik
Ama mutlaka içmelisin bence ve cok kişi hamile kalmis ibrahim saracoglunun incir kuru videolarini ve yazılarını okuyun ve forumda çok kalan var hayit ektresi eczanede satılan o da olurYok canım hep deneyecem diyom olmuyo
vazgeçme elinden geleni yap. instagramda bi macun var onu araştırabilirsin birazda bitkilere yönelEn son ramazandan önce gittim iki kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüm 2si de sonuç aldık. Bıraktım daha gitmedim dr bi dr var ona gidecez bakalım o ne diyecek
O macun bayanlar içinmi adı nevazgeçme elinden geleni yap. instagramda bi macun var onu araştırabilirsin birazda bitkilere yönel
özelden yazdımO macun bayanlar içinmi adı ne
Denerim teşekkür ederim araştırım benAma mutlaka içmelisin bence ve cok kişi hamile kalmis ibrahim saracoglunun incir kuru videolarini ve yazılarını okuyun ve forumda çok kalan var hayit ektresi eczanede satılan o da olur
Aynn yonelcem canmvazgeçme elinden geleni yap. instagramda bi macun var onu araştırabilirsin birazda bitkilere yönel
canım hayıt kullanınca faydasını gördünmüBen hayit kullandim
üzülme yaşın çok genç en azından önünde uzun bir zaman var. ben doktora gittiğimde bana' treni kaçırmak üzeresin dedi . doktorum yaşımdan dolayı.senin yaşında bir arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı.yaş 25 erken evlendik Allahtan ama içimi sor bi de nerdeee 25
öyle avuttuk hep kendimizi de zaman çok hain çok hızlıüzülme yaşın çok genç en azından önünde uzun bir zaman var. ben doktora gittiğimde bana' treni kaçırmak üzeresin dedi . doktorum yaşımdan dolayı.senin yaşında bir arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı.
aminöyle avuttuk hep kendimizi de zaman çok hain çok hızlı
umarım siz de yavrunuza kavuşursunuz bizim gibi evlat hasreti çeken kimsenin kucağını boş bırakmasım Rabbim
5 gün geciktim amageç yumurtladim galiba cunku dunku testte silik cizgi cikticanım hayıt kullanınca faydasını gördünmü
Bnm fsh lh 0 ve benımde yumurta büyüyüp çatlamıyo. Merionalle buyutup yani fsh lh dısardan verip belli boyuta geldimi çatlatıyorum. Ondan sordum bizim hastalıgın ismi oYo değilim yani sonuçlarda bise çıkmadı benim zaten adet düzensizliğim var bulunduğum yerde gittim bise çıkmadı sadece tsh yüksekliği var oda suan normalde. Özele gittigmde orda dedi dr yumuşlar büyümuyo klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olumsuz sonuç aldık
Ha yok canım drlar öyle bise demediBnm fsh lh 0 ve benımde yumurta büyüyüp çatlamıyo. Merionalle buyutup yani fsh lh dısardan verip belli boyuta geldimi çatlatıyorum. Ondan sordum bizim hastalıgın ismi o
benden sonra evlenenler 2. 3. çocuğunu doğurdu.Rabbim daha çok versin.gözüm yok ama zaman geçtikçe insan bazı şeyleri daha çok farkeder hale geliyor. bende çok bunaldığımda bu forumları ziyaret ediyorum.yıllar önce bu forumlarda yazan arkadaşların çoğu anne olmuş. inşallah bizde evlatlarınızı en yakın zamanda
Elbet bizimde zamanımız vardiraminnn aminn hepimizi
2 kaybım var acısı bambaşka
öyle istiyorum ki
Allah nasip etmyince elden ne gelir
Seni anlıyorum 5yillik evliyim bende.Rabbim bizi bununla imtihan ediyor.bende 1,5 yıl önce bebeğimi doğuma alındığını gün kaybettim.ustunden o kadar zaman geçti. Sonuç 0 .bakalım dondurulmuş emriyolar var .onlarla devam edicez.bu arada tüp bebeği nerede yaptırdın.Ben ben ben5 yıllık evlilik 3 tüp bebek ama elde var 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?