Benim gibi evlat ozlemi cekenler varmi?

En son ramazandan önce gittim iki kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüm 2si de sonuç aldık. Bıraktım daha gitmedim dr bi dr var ona gidecez bakalım o ne diyecek
vazgeçme elinden geleni yap. instagramda bi macun var onu araştırabilirsin birazda bitkilere yönel

Ama mutlaka içmelisin bence ve cok kişi hamile kalmis ibrahim saracoglunun incir kuru videolarini ve yazılarını okuyun ve forumda çok kalan var hayit ektresi eczanede satılan o da olur
Denerim teşekkür ederim araştırım ben

yaş 25 erken evlendik Allahtan ama içimi sor bi de nerdeee 25
üzülme yaşın çok genç en azından önünde uzun bir zaman var. ben doktora gittiğimde bana' treni kaçırmak üzeresin dedi . doktorum yaşımdan dolayı.senin yaşında bir arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı.

öyle avuttuk hep kendimizi de zaman çok hain çok hızlı
umarım siz de yavrunuza kavuşursunuz bizim gibi evlat hasreti çeken kimsenin kucağını boş bırakmasım Rabbim

Bnm fsh lh 0 ve benımde yumurta büyüyüp çatlamıyo. Merionalle buyutup yani fsh lh dısardan verip belli boyuta geldimi çatlatıyorum. Ondan sordum bizim hastalıgın ismi o

Bnm fsh lh 0 ve benımde yumurta büyüyüp çatlamıyo. Merionalle buyutup yani fsh lh dısardan verip belli boyuta geldimi çatlatıyorum. Ondan sordum bizim hastalıgın ismi o
Ha yok canım drlar öyle bise demedi

Ben ben ben 5 yıllık evlilik 3 tüp bebek ama elde var 0
Seni anlıyorum 5yillik evliyim bende.Rabbim bizi bununla imtihan ediyor.bende 1,5 yıl önce bebeğimi doğuma alındığını gün kaybettim.ustunden o kadar zaman geçti. Sonuç 0 .bakalım dondurulmuş emriyolar var .onlarla devam edicez.bu arada tüp bebeği nerede yaptırdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…