Yo değilim yani sonuçlarda bise çıkmadı benim zaten adet düzensizliğim var bulunduğum yerde gittim bise çıkmadı sadece tsh yüksekliği var oda suan normalde. Özele gittigmde orda dedi dr yumuşlar büyümuyo klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olumsuz sonuç aldıkHipogonadizm hastasımısın
canım kaç yıllık evlisinaminnn aminn hepimizi
2 kaybım var acısı bambaşka
öyle istiyorum ki
Allah nasip etmyince elden ne gelir
3 yıl olcak biz en başından beri korunmadık çok istiyoruz eşim de ben decanım kaç yıllık evlisin
14 temmuzda da benim 1 yıl oluyo valla ne cabuk bitti günlerBende katılayım aranızaağustosta 1 sene olcak ya ne çabuk geçmiş zaman
Bende katılayım aranızaağustosta 1 sene olcak ya ne çabuk geçmiş zaman
3 yıl olcak biz en başından beri korunmadık çok istiyoruz eşim de ben de
inşallah en kısa zamanda güzel haberleri buraya yazarsın tedavi görüyormusunzaman geçtikçe bu özlem artıyor. ben 5 yıllık evliyim yaş 37 üstelik
bende 5 yıllık evliyim tedavi görüyormusunzaman geçtikçe bu özlem artıyor. ben 5 yıllık evliyim yaş 37 üstelik
canım forumda yeniyim. yanlış yere yazdım sanırım ,tedavi görüyormusun 3 yıl geçtiyse zaman kaybetmeden doktora git derim3 yıl olcak biz en başından beri korunmadık çok istiyoruz eşim de ben de
Basın sağolsun sebeo neydi pekibende varım. ocakta tüp bebek denedik ikizlere hamile kaldım ama 1 er ay arayla ikisinide kaybettim
saol canım. sebep yok herşey iyi gidiyordu ama Rabbim o gün bugün değil dedi demekki. benim tüplerim kapalı canım. burdaki herkese tavsiyem 1 yılı geçen arkadaşlar mutlaka rahim filmi çektirsin vakit kaybetmedenBasın sağolsun sebeo neydi peki
Benim 1 yıl oluyo 14 temmuzda bende özelde bi bakildim yumuslar büyümuyo ilaçta kullandım yine büyüme olmadı.saol canım. sebep yok herşey iyi gidiyordu ama Rabbim o gün bugün değil dedi demekki. benim tüplerim kapalı canım. burdaki herkese tavsiyem 1 yılı geçen arkadaşlar mutlaka rahim filmi çektirsin vakit kaybetmeden
ne diyor peki doktor nasıl bir yol izlenecekBenim 1 yıl oluyo 14 temmuzda bende özelde bi bakildim yumuslar büyümuyo ilaçta kullandım yine büyüme olmadı.
çok geçmiş olsun canım acını anlıyorum bende bebeğimi kaybettim rabbim tekrar nasip eder inşallah, kaç aylıkkken kaybettinbende varım. ocakta tüp bebek denedik ikizlere hamile kaldım ama 1 er ay arayla ikisinide kaybettim
En son ramazandan önce gittim iki kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüm 2si de sonuç aldık. Bıraktım daha gitmedim dr bi dr var ona gidecez bakalım o ne diyecekne diyor peki doktor nasıl bir yol izlenecek
Canım geçmiş olsun incir kuru denedinmi hayıt otu çayı ictinmiYo değilim yani sonuçlarda bise çıkmadı benim zaten adet düzensizliğim var bulunduğum yerde gittim bise çıkmadı sadece tsh yüksekliği var oda suan normalde. Özele gittigmde orda dedi dr yumuşlar büyümuyo klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olumsuz sonuç aldık
Yok canım hep deneyecem diyom olmuyoCanım geçmiş olsun incir kuru denedinmi hayıt otu çayı ictinmi
saol canım. amin canım amin cümlemize inşallah. Rabbim kayıplarımızın yerini doldursun inşallah 8. haftada birini 9. haftada diğerini kaybettimçok geçmiş olsun canım acını anlıyorum bende bebeğimi kaybettim rabbim tekrar nasip eder inşallah, kaç aylıkkken kaybettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?