Benim gibi evlat ozlemi cekenler varmi?

Hipogonadizm hastasımısın
Yo değilim yani sonuçlarda bise çıkmadı benim zaten adet düzensizliğim var bulunduğum yerde gittim bise çıkmadı sadece tsh yüksekliği var oda suan normalde. Özele gittigmde orda dedi dr yumuşlar büyümuyo klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olumsuz sonuç aldık

Bende katılayım aranıza🥺 ağustosta 1 sene olcak ya ne çabuk geçmiş zaman😞

Basın sağolsun sebeo neydi peki
saol canım. sebep yok herşey iyi gidiyordu ama Rabbim o gün bugün değil dedi demekki. benim tüplerim kapalı canım. burdaki herkese tavsiyem 1 yılı geçen arkadaşlar mutlaka rahim filmi çektirsin vakit kaybetmeden

saol canım. sebep yok herşey iyi gidiyordu ama Rabbim o gün bugün değil dedi demekki. benim tüplerim kapalı canım. burdaki herkese tavsiyem 1 yılı geçen arkadaşlar mutlaka rahim filmi çektirsin vakit kaybetmeden
Benim 1 yıl oluyo 14 temmuzda bende özelde bi bakildim yumuslar büyümuyo ilaçta kullandım yine büyüme olmadı.

ne diyor peki doktor nasıl bir yol izlenecek
En son ramazandan önce gittim iki kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüm 2si de sonuç aldık. Bıraktım daha gitmedim dr bi dr var ona gidecez bakalım o ne diyecek

Yo değilim yani sonuçlarda bise çıkmadı benim zaten adet düzensizliğim var bulunduğum yerde gittim bise çıkmadı sadece tsh yüksekliği var oda suan normalde. Özele gittigmde orda dedi dr yumuşlar büyümuyo klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olumsuz sonuç aldık
Canım geçmiş olsun incir kuru denedinmi hayıt otu çayı ictinmi

çok geçmiş olsun canım acını anlıyorum bende bebeğimi kaybettim rabbim tekrar nasip eder inşallah, kaç aylıkkken kaybettin
saol canım. amin canım amin cümlemize inşallah. Rabbim kayıplarımızın yerini doldursun inşallah 8. haftada birini 9. haftada diğerini kaybettim

Back