• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi düğün arifesinde morali bozuk olanlar....

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar özene bözene hazırlandım. 22 gün sonra düğünüm var. fakat en çok istediğim şey eşimle rahat rahat yuvamı kurup yaşamaktı. lojman çıktı ohh ne güzel uygun derken lojman satılıyor ve boşaltmak zorundayız. mecburen taşınıcaz. yazık değilmi eşyalarım yesyeni. halılar perdeler şimdi bir sürü masraf. düğünden sonra taşınıcaz ve balayına bile bunu düşünerek gidicem
eş durumundan buraya geldim ve beni eşimden 85 km uzağa verdiler. uğraştık başka okul için ve oldu. ama geçici. ve şimdi evi taşımışken asıl işime dönücem. eşim ve ben mecburen yol çekicez
ve bi de ailemden çok uzağım ,gelin olmanın verdiği bi duygusallık onları çok özlüycemmm
her şeye rağmen en büyük destekçim eşim var Allah bize sağlık versin

sadece içimi boşaltmak istedim kızlar. varsa sizinde sorunlarınız paylaşalım

aman canım sıkma canını bak ne güzel seviyomuşsuınuz ikinizde önemli olan onunla olmak değil mi hem allah sağlık versin önemli olan o gerisi halledilecek şeyler

evet canım kesinlikle halledilecek şeyler. ama düğün üstü olması canımı sıktı

em canım benimm
sıkma canını git güzelce geçir balayını takma kafana bişiyy
o günler geçtikten sonra ev tutulup yerleşince asıl geri dönüp balayını güzel geçiremezsen üzülürsün
halledilir herşey merak etme
gelin olucağın için böyle şimdi
herşey büyük problemmiş gibi geliyor
hem diyordun lojmanda odalar küçük fln filan
şimdi gönlüne göre ferah bi ev tutarsınız
mutluluğunuz huzurunuz olsun yeter üzülme canımm

evet zeynepcim ufaktı. inşallah güzel bi ev bulucaz. artık merkezde değil de ilçede oturucaz hep benim okulum yüzünden

em ciğim tatile gideceğin vakit bunları düşünme derim
sürekli dillendirme arkadaş tavsiyesi
tatilini zehir etme
balayını balayı gibi yaşa
elbet olur düzelir herşey
sokakta kalmayacaksınız ya
akışına bırak olayları

canımya senınkıde dert olsun halledılmıcek dertmıkı gulumya haklısın herseyı o eve göre aldın yerlşetiridin.umarım tanıdıkların vardır hepiniz el kol olur bulur yerleştirirsiniz.yeterkı canınız sagolsun.bak benım bu hafta tam tamına 1 hafta oluyo dayımı kaybettim:gitme: düşün benı en cok gelinlikle görüp düğünümü bekleyen ınsanı kaybettim bunun acısı bambaska.cocugu yoktu dayımın onun evınden gelın cıkcaktım (benım ankarada dısındada nıkahım olucak)dayım varmıs gibi devam edıcem gene cıkcacam evınden gelın inşaallah.dayım kapalı olmamı ısterdı hep bende sırf dayım ıcın bolero diktiriyodum orda gıymek ıcın gene diktircem orda giyecem elbet görüyor.hıc ama hıc onun olumu aklıma gelmezdı ama neyazııkkı gitti.85 Km demişin canım bızde merkezde yasıyoruz bizimde git gel yol sıkıntı.herkesı nasibini yermıs.sözum ona canım üzme kendını bırak herseyı akısına.evmı yok bulursunuz.ilçede oturun nolcak sakın bır hayat.elbet tayın falan cıkar.ne guzel meslegın var öğretmensin sanırım.yazın tatılınde cok.bızım gibi tatılın 15 20 gun olsa napcaktın.önünde koca bır yaz.git gel balayında arkanda bişi götürme dınlenmene bak.daha sonra napcan kısmet bulur yerleştirrisiniz herşeyi.YETERKI CAN SAGOLSUN CAN.sana sevdiğinle mutluluklar dilerim.Sag saglım sevdıgınle ilk gunku heyecanınla yasa herşeyini
:nazar:

Son düzenleme:
kızlar özene bözene hazırlandım. 22 gün sonra düğünüm var. fakat en çok istediğim şey eşimle rahat rahat yuvamı kurup yaşamaktı. lojman çıktı ohh ne güzel uygun derken lojman satılıyor ve boşaltmak zorundayız. mecburen taşınıcaz. yazık değilmi eşyalarım yesyeni. halılar perdeler şimdi bir sürü masraf. düğünden sonra taşınıcaz ve balayına bile bunu düşünerek gidicem
eş durumundan buraya geldim ve beni eşimden 85 km uzağa verdiler. uğraştık başka okul için ve oldu. ama geçici. ve şimdi evi taşımışken asıl işime dönücem. eşim ve ben mecburen yol çekicez
ve bi de ailemden çok uzağım ,gelin olmanın verdiği bi duygusallık onları çok özlüycemmm
her şeye rağmen en büyük destekçim eşim var Allah bize sağlık versin

sadece içimi boşaltmak istedim kızlar. varsa sizinde sorunlarınız paylaşalım

Canım benim aynı sorunu ben de yaşıyorum benim işim merkezde ama nişanlımınm okulu ilçede ve tayininin çıkması buu yıl için imkansız gibi görünüyo merkezde oturamayacağımızı ilk öğrendiğimde bütün hayallerimin yıkıldığını hisstmiştim kçük bir ilçeye hayalimdeki eşyaları nasıl götürebilirdim ya da orda ilçede hayat nasıl geçersi çok düşündüm inan ama sonra şunu düşündüm en çok istediğim şey sevdiğim kişyle beraber olmak evlenmek bir hayat kumak öyle ya da böyle Allah bütün güzellikleri bir arada vermiyor bu da bizim nazarımız olsun dedim eşimle birlikteyken kötü bir ilçe de olsa onunla varım dedim ve bu düşünceyle çok fazla eşya almadık sadece beyaz eşya bir oturma grubu yatak odası halılar vs aldık merkezde güzel bir evde yepyeni güzel eşyalarımla evliliğin ilk heyecanını yaşamak isterdim ama olmadı olsun yine de hep diyorum huzurumuz olsun yeterki başka bir şey olmasın :lepi:

kızlar çok teşekkürler destekleriniz için
başın sağolsun arzu
lepi valla sürekli dilimde aklım hep bunda

Back