Benim gibi cardio sevmiyor musunuz,eğlenceli yağ yakımı burda

mne19

hepimiz olan bir
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
366
99
Kızlar cardio yapmayı hiç sevmiyorum fakat kilo vermek için çok önemli C caniminicisi ile keşfederek bulduğum videoları burada gün gün paylaşıp ,gelişmlerden haberdar edeceğim sizleri. Bilen Bilir http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/casey-ho-ile-pilates-yaparak-zayifliyorum.756714/ bu topicte başladığım zayıflama macereamda şu ana kadar yaklaşık 1 beden küçülmüş durumdayım ,hep beraber cardiolarda ekleyerek bunu 2 3 bedene cıkaralımm.hep beraber zayıflayalımmmm :cool::KK49:En Büyük KK

dans ,kikboks eğlenceli olan her şey burada kızlaarrr 60 kilo olmadan bırakmak yoookkk

kızlaarrrr bu çok eglencelii oynamayı seven varsa hem yeni figürler kaptım hemde muhteşem bir cardio :KK70: ayrıca vıdeonun ıcınde ısınma soguma hareketlerı su molaları da dahill

EVVETTTT!

kızlaarrrr bu çok eglencelii oynamayı seven varsa hem yeni figürler kaptım hemde muhteşem bir cardio :KK70: ayrıca vıdeonun ıcınde ısınma soguma hareketlerı su molaları da dahill

Bu da çok güzelmiiiş :)

EVVETTTT!

Bu da çok güzelmiiiş :)

kızlar ufak bır amelıyt gecırdıgım ıcın aranızdan yrıldım bır sure en kıs zmanda tekrar bslıyorum hfıftende olsa spora sızler skın bırakmyınnnn

ıyım kuzum benımmm cok cok sagol yavas yvas eskı tempom donecem ıns yaaaaa bk ıkımızın burası ben yokken bos bırakma hahaa fıkır babası ve eglencenın kynagı sensın kuzummmm

evet bugün birde bunu yaptımm ve topıc'ın fıkır babası C caniminicisi dövüş sanatları üstadımız olma yolunda emin adımlar atıyorrr :nazar::KK15::cool: bende yavaş yavaş arkasından sürekleneceğim galiba :KK70:

ve bir de benim favorilerimden biri resmen ezberledim artık videoları çooookk zevkli kızlaaarr :rolleyes::KK6:

X