Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimide dahil etsem kabul edermi senceE çok basit ya sadakatli bir eş olup aldatmayacaksınız ya da partner bulup eşinizi aldatacaksınız.
Merhaba istanbuldanım ben yeni bayan arkadaşlar edinmek istiyorum![]()
Zaten aldatıyormuşsunuz ne soruyorsunuz.Bende bisexim ve gayet güzel bir ilişkim var
O nedemek sıkı cahil miyim neyimBi bisex kadın eksikti burda zaten![]()
Kuzum bisex demek kendi cinsinden hoşlanmak yani lezbiyen demekO nedemek sıkı cahil miyim neyim
Hayır.Kuzum bisex demek kendi cinsinden hoşlanmak yani lezbiyen demek![]()
Tam bisex ne demekki diye googleye bakacaktim,gerek kalmadi..Hayır.
Biseksüeller iki cinsiyetten de etkilenen insanlardır, hem kadınlar hem erkekler yani.
Lezbiyenlik farklı.
Ben de bu bisex ne ki öğreneyim diye gelmiştim. Arama zahmetine girmeden ogrendik işte.Kırk yılda bir giriyorum şu cinsellik bölümüne geldiğim konuya bak![]()
Yok ben daha önce duymuştum (kk dan)Ben de bu bisex ne ki öğreneyim diye gelmiştim. Arama zahmetine girmeden ogrendik işte.Ne yalan söyleyeyim seksten hoşlanmayan kadın zannetmiştim değilmiş
![]()
Yanlış biliyormuşumHayır.
Biseksüeller iki cinsiyetten de etkilenen insanlardır, hem kadınlar hem erkekler yani.
Lezbiyenlik farklı.
Neden garip geldi ayrıca daha anlamını bile bilmiyorsun bende biseksüelim sorun ne?Bi bisex kadın eksikti burda zaten![]()
Biseksuel olduğunuzu ne zaman anladınız? Çoğu kişi de anlamını bilmiyor gerçekten. Hani bivefa vefasız demek oluyor ya ben de seks hayatı olmayan kişi zannetmiştim ilk okuduğumda ama öyle değilmiş.Neden garip geldi ayrıca daha anlamını bile bilmiyorsun bende biseksüelim sorun ne?
Çocukluğumdan beri kadınlara sadece cinsel anlamda ilgim vardı halada var... deneyimimde var ama erkeklerede var bunu anlamak zor değil :)Biseksuel olduğunuzu ne zaman anladınız? Çoğu kişi de anlamını bilmiyor gerçekten. Hani bivefa vefasız demek oluyor ya ben de seks hayatı olmayan kişi zannetmiştim ilk okuduğumda ama öyle değilmiş.![]()
O frijit degil miydi yahu ?Ben de bu bisex ne ki öğreneyim diye gelmiştim. Arama zahmetine girmeden ogrendik işte.Ne yalan söyleyeyim seksten hoşlanmayan kadın zannetmiştim değilmiş
![]()
O nedemek sıkı cahil miyim neyim