Gelinlik Modelleri benim gelinliğimede yorum yapar mısınız

çok şıkmış canm mutlulukla sağlıkla giymek nasip olsun..burada nasılmış diye sorarsın çok objektif yapıcı yorumlar alırken fesatça kıskançlıkla yazılmış yorumlarda gelebiliyor.kaale alıp moralini bozma sakın.senin beğenmen önemli gerisi boş..bütün gelinler güzel...

Bence güzel, eminim sana da çok yakışacak, fiziğimiz aynı, rahatlıkla kaldırabilirsin. Kilo vermene gerek yok. Bu arada fiyatı ne kadar? Saçlarını açık bırakma bence

güzel ama rengi böyle olacaksa biraz soluk gibi duruyor..beyaz yada şinci beyazı olursa daha güzel duru die düşünüyorum..
benim gelinliğim ise böyleydi ve tam önden görünmüyor bu halinde..

çok beğendim canım tam benim istediğime yakın ufak değişikliklerle süper olur

Çok güzel bir gelinliğiniz var. Tunalı da bu gelinlik modeli için (etek kısmı düz tül) 2500 Tl fiyat verdiler.. Siz kaça diktirdiniz

Son düzenleme:
Allah'ım bu Gelinlik 21 ne kadar da akılllı. Kendinin olmayan modellere telefonunu yazıp internete dağıtıyor, insanlar da doğal olarak onların sanıyorlar. Model Cosmobella diye bir katalogdan 2012 yılına ait.

Model modern değil, ama modası geçenlerden de değil. Beğendin mi derseniz, orta derim. Ne çok iddialı, ne de riskli. Aslında biraz güvenli sayılacak bir model. Ancak, asıl gelinlikte kullanılan malzeme iyi değil. Danteli kaliteli değil, asıl kumaş görebildiğim kadarıyla cam organze. Bu haliyle diktirirseniz bence 1500TL bile almamaları gerekir, en fazla 1250TL ücret bu kumaşlarla makul olacaktır. Daha yüksek bütçeniz varsa daha iyi kumaş kullandırabilir ve daha hoş bir sonuç elde edebilirsiniz...

Bir de bence toplama noktalarındaki çiçekler kesinlikle olmamalı...onun yerine aplik yapabilirler.

evet cnm bende onları söyledim çiçekler yerine sade bir şeyler bulmaya çalışacağız dantel seçimim haziranda olacak yeni modeller gelecekmiş bursada diktiricem kumaşlarının iyi olacağını düşünüyorum isim olarak bilmem ama görünce anlarım sanırım gelinliği 1700 liraya anlaştık

bursadaki gelinler şanslı. genelde bursalı gelinlerde fransız tipi olmasa da gayet güzel, zarif danteller görüyorum. hayırlısı olsun...

Rumuzunuzu görünce aklıma ilkokuldaki örtmenim değişim geldi dantelin olduğu bütün gelinlikler böyle güzel olmak zorundamı çok tatlı ama çiçekler olmazsa çok daha güzel olur:)

canım sımdıden mutlulular cok guzel zaten ne kadar ozenıp sectığını az cok tahmın edıyorum gule gule gıy ınsaallahh

Çok güzel bir gelinliğiniz var. Tunalı da bu gelinlik modeli için (etek kısmı düz tül)Eki Görüntüle 353703 2500 Tl fiyat verdiler.. Siz kaça diktirdiniz

be diktirmedim ama ilk giyen ben oldum hazırdı bu,yeniydi kiraladım ben 1,250tl dediler sıkı pazarlıkla 850 tl ye kiraladım.satın alırsan 1,250 dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…