• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri benim gelinliğimede yorum yapar mısınız

ortmenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
731
150
83
arkadaşlar gelinliğim hakkımdaki yorumlarınızı alabilir miyim temmuzda giyeceğim nasip olursa $247899_10150208965002021_203634867020_7452609_4427606_n.jpg

yanı sımdı fızıgın nasıl bılmek lazım ama gelınlık sade olarak ıyı
tabı ben bu kadar ıncık cıncık ıstemedım tabı zwk meselesı
hayrlı olsn

cok güzel canim, allah mutluluklar icinde giymeyi nasip etsin...

Gelinlik21'in harika modelleri var zaten...

ayyyy çokkk güzel çokk begendım belkı o desenler gelınlıgın sadece uc kısımlarında olsa daha guzel olurdu ama ben sadelıgı sevdıgımden boyle dusundum ama gerçekten cok guzel Allah mesut etsın cnmmmmmm:nazar::nazar::nazar:

boyum 1.68 kilom 53 bende çok sade şeyler bakıyorudm tabi danteli farklı olacak bende eteklerin uç kısımlarına koydurucam desenleri özellikle arkası çok hoşuma gitti pronovias modellerini beğeniyordum ama buna bayılmıştım

boyum 1.68 kilom 53 canım dantelini daha seçmedim ama bende etek kısımlarında istiyorum farklı birşey olsun istedim pronovias modellerine bakıp durdum ama kısmet bu oldu modaevinde buna karar verdik

[SUB]bencede cnm oyle yap cunku ust zaten kalabalık altta kalabalık olursa bogar bırınden bırı sade olmalı dımı :))[/SUB]

bende gelinliği görünce vücut ölçülerinizi merak ettim direk ama iyiymiş boy ve kilonuz..
gelinliğide çok beğendim, dantel her zaman extra şık ve zariftir :34:
mutluluklar :nazar:

boyum 1.68 kilom 53 bende çok sade şeyler bakıyorudm tabi danteli farklı olacak bende eteklerin uç kısımlarına koydurucam desenleri özellikle arkası çok hoşuma gitti pronovias modellerini beğeniyordum ama buna bayılmıştım
olculerın ıyı yanı tasırsın sanırım belkı 1 kac kg daha verebılırısn
neyse bu gelınlıgı gydgınde ınsanlar nerene bakcagını sasrıı yuzun zaten makyajlı saclar yapılı
ustundee bu var arkası onu kolu bacagı her sey var

ama zewk meselesı kımısı sewer bole seyler bn sewmıorm gelın sade olmalı temız saf gorunmelı bnce

o kadarda abartılı taşı boncuğu yok bence ya düz yaptırıcam üstünü sadece etekleri dantel olacak :(((ama şimdi niye öyle dediniz ya:(

o kadarda abartılı taşı boncuğu yok bence ya düz yaptırıcam üstünü sadece etekleri dantel olacak :(((ama şimdi niye öyle dediniz ya:(

bnm zewkım sen bana bakma ne gelınlıkler goruyorm her kes deısık begenıo
bnmkısı avatarımda gorunuyo galba bakabılırsın bnm tarzımda ole

bir de saçımın nasıl olması konusunda fikir verir misiniz topuz ,lüle lüle ,dağınık topuz nasıl olmalı kumral ve uzun saçlarım var

çok güzel bence.sizin içinize sinmişse tamamdır kim ne derse desin.mutluluklar.klasik ama dağınık topuz hoş olur

Back