- Konu Sahibi suleaybars
sadece etek kısmı böyle olucak kızlar düşüncelerinizi bekliyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben beğendim
Bu gelinlik çok güzel bende çok beğendim :)
bencede güzel, benim gelinliğiminde eteği bu tarz parçalı bi etek olcak,
Ama bu manken kadar ince ve uzun boylu değilsen biraz daha yukardan başlamalı bence :44:
merhaba arkadaşlar bi kaç haftadır gelinlik modeli bakıyordum..(tesettürlüyüm bu arada) fiyatlar çok pahalı işçiliğine göre de artıyo..2500 den başlıyor benim beğendiklerim bir gelinlik için bu kadar değer mi bilmiyorum..aysirada bi model beğendim onu kapalı şekilde uygulayacağız Eki Görüntüle 369269 bu modelin göğüs altından yukarısı güpür olacak boyun kısmı taşlı..sizce nasıl fikrinizi merakla bekliyorum...
sadece etek kısmı böyle olucak kızlar düşüncelerinizi bekliyorum...
canım boyun uzunsa bu modeli güzel taşırsın.üst kısmı da çok güzelmiş.benm bi arkadşım altını bu şekilde yaptırmıştı kısa boyluydu ve boyunu daha da kısa göstermişti.en iyisi denemek.beğenmediğin model bile üstünde çok farklı durabilyor.
aynı modelin kremini burda (eskişehir) bir mode evi dikmiş elimde bu resim dönüp dolaşırken adam aaaa biz modeli dikmiştik dedi denedim çok beğendim ben beyaz olmasını istedim dikilicek (boyum uzun) üstü için daha farklı yine şık ve sade bir model düşünüyorum pronovioas sitesinden beğendim yine ama ekleyemiyorum?