Gelinlik Modelleri benim gelinliğim

alttaki eteği olacak üstüde incili olacak ben sitede uzun zamandır üyeyim çok yararlı bilgiler aldım 25 hazirandda evleniyorum paylaşmak istedim varsa fikirlerinizi bekliyorum:26:

Şık bir gelinlik olacak göründüğü kadarıyla, en güzel gününüzde mutlulukla giymeniz dileğiyle...

Bitmiş halini de görmek isterim, paylaşımlarınızın devamını bekliyorum...

çok saolun hard disk güzel olcağını düşünüyorum bi dikilsinde paylaşıcam hemen umarım fotodakilere benzer

Üstteki fotoğrafın üst kısmını çok beğendim. Eteği de tüllerden olacaksa çok güzel

Mutluluklar

işte bu benimde begendiğim modelin üstü tamamen incili.altıda mendil etek ama onu düz tül yada biraz hareketli saten tül karışımı bi etek yaptırabilirim.bu arada aynı gün düğünümüz ve zevlerimizde aynı sanırım tarcin26 mutluluklar dilerim.

üst kısım harika. modeli nereden buldunuz? markası veya modaevi hakkında bilginiz var mı? şimdiden tebrik ederim. mutluluklar...

bende sana mutluluklar dilerim üstü tamamen inci olacağı için altı düz olsun istedim bide askı yaptırıyorum inciden kalp straplez olacak ve askıları olacak bitmiş halini koyarım ama o zmana kadar sende gelinliğini yaptırmış olursun sanırım biraz fikir olduysa ne mutlu bana

üst kısım harika. modeli nereden buldunuz? markası veya modaevi hakkında bilginiz var mı? şimdiden tebrik ederim. mutluluklar...

teşekkür ederim hayır bilgim yok yazdım goggla görsellerden çıktı çok aramadım bi seferde karar verdim gelinlikçiye götürdüm dikiyo aynısını oynama yapacaz birazcık üstünde bitmiş haliyle paylaşırım tekrar

tarcın26 anladığım kadarıyla denememişsin gelinliği ama güzel seçim.ben deneyerek begendim zaten üstüne vuruldum gelinliğin.inciler pırıl pırıl çok alımlı ve kibar duruyo.senin gelinlik bitesiye kadar bende kararımı vermiş diktiriyo olurum ama yinede koyarsan gelinliğini görmek isterim bitmiş halini.askılarını omuzlara dökülen şekildede yaptırabilirsin bilmem anlatambildimmi çağla şikelin gelinliği gibi yani.

evet ben hayalimi anlattım tamam dedi bilmiyorum nasıl bişey çıkacak deneyemedim çünkü yok ama bu inciler çok zarif duruyo ben sadelikten hoşlanırım gelinlik zaten abartılı bi kıyafet bide taşlı parlak pullu olunca hoşuma gitmedi ya çok abartılı ya cok düzdü oturdum netten araştırdım bunu buldum sen şanslısın gerçeğini gördüğün için benimki henüz kumaştan ibaret tavsiyeni değerlendirmeyi düsünüyorum hiç aklıma gelmedi güzel durabilir benimde fikrim senin gelinliğinle alakalı mendiller sadece tül olsun uçuş uçuş cok tatlı olurr

çok güzel kabarık etekler çok hoş duruyor sade ama göz kamaştırıcı olacaksın düğününde mutluluklar

bende bu modeli görsellerde görmüştüm..tabi alt kısmı yoktu fakat dediğin gibi, alt kısmına kesinlikle düz ve kabarık tül gider..
ama bu tarz kabarık tül altlı gelinlikler pek revaçta değil uzun zamandır..
benimd gelinliğimin altı düz ve kabarık tüllüydü..ama çok zaman oldu..
fakat çok şık ve zarif olacağını düşünüyorum..

evet değil umarım güzel olur ama benim fikrim gelinlik dediğin kabarık olur hani cocukken hayal ederdik ya hepmodaya uymak değil hayalimi gerçekleştirmek istiyorumteşekkğr ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…