Gelinlik Modelleri Benim gelinligim boyleydi..

Ayyy gerçekten çok komik tartışmalar olmuş burada. Arkadaşlar, fotoğrafın üzerinde konsepti ifade eden birer yazı olmasında ne gibi bir sakınca var? ya da bunu yapmak imkansız veya sadece reklam çekimlerinde mi yapılır bu? her fotoğrafçının bir tarzı, çizgisi olur. gelin-damata verilen albümlerde grafik çalışmaları yapılır zaten. yani fotoğraflar çeşitli bilgisayar programlarıyla işlenir, üzerine gerekirse çeşitli şekiller -burada yazı olmuş- konur, albüme uyumlu biçimde yerleştirilir ve basılır. anlaşılan o ki arkadaşımızın çekimini yapan profesyonel fotoğrafçı, grafik tasarımı olarak büyük puntolu yazılar kullanmayı tercih ediyor, çok da hoş olmuş. ben de isteyen birine aynı şekilde photoshop işlemi yapabilirim veya bloguma koyduğum her fotoğrafa büyükçe sitemin adını yazıyorum, o zaman bu fotoğraflarda mı çalıntı oluyor?

hele ki o "bride to be" kuşağına laf eden arkadaşıma gerçekten inanamıyorum. tamam, ingilizceniz yoksa ne dediğini anlamamış olabilirsiniz, bu kuşaklardan türkiyede de satılıyor, onu görmemiş de olabilirsiniz, ama neden bilmediğiniz şeyler sizi hemen su-i zan yapmaya itiyor ki. ben biliyorum ki, batı ülkelerinde, özellikle de bekarlığa veda partilerinde kızlar bu kuşaklardan kullanıyorlar. sitede gurbette yaşayan gospodina arkadaşımızın da aynı kuşaktan vardı.

nikilisu arkadaşımızın belli ki, ekonomik durumu iyi, çok iyi bir fotoğrafçı bulmuş, ailesi ve çevresi bildiğimiz geleneksel bir türk ailesi gibi değil ki böyle bir gelinlik giyinmesine karışmamışlar...olay bundan ibaret. Türkiye'de hiç size benzemeyen, sayıları çok az da olsa bir kesim olabileceğini anlayın lütfen...

üzgünüm ama reklam içerikli konu !

Kendisi ve gelinliği olup olmadığına emin değilim ama hem fotografı çekip hem karelerde olmak büyük yetenek ister bu yüzden kendisini tebrik ediyorum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…