Gelinlik Modelleri Benim gelinligim boyleydi..

kesinlikle katiliyorum size benim niyetim belli gerisi onemli olmamali ve begeniniz icin de tesekkur ederim =))

inanmamak neden anlamıyorum

gelinliğiniz zarif durmuş bende farklı bi tarz istiyorum kabarık modeller mariodaki prenses gibi olur bana

gibi

diğer fotoğraflarınızada baktım (inanmadığımdan değil merak ettiğimden ) çok güzel bi çekim olmuş bence

bende hayalimdeki gelinlikle lunapark çekimleri falan istiyorum

diğer fotoğraflarınızada baktım (inanmadığımdan değil merak ettiğimden ) çok güzel bi çekim olmuş bence

bende hayalimdeki gelinlikle lunapark çekimleri falan istiyorum

cok tesekkur ederiimmm =)) Lunapark cidden cok keyifli bir cekim olur. atli karincalar, ucaklar, gondol...... civil civil, cok keyifli gozumun onune getirebiliyorum.. ama lunaparklar biraz azaldi sanki cocukken cok giderdik. hangi lunapark ta dusunuyorsunuz peki?

inanmayin arkadaslar diger topigine bakin orda bi resim koymus hani guzellik yarismalarinda top modeller kusak baglarlar ya ulkelerin isimleriyle ondan var bayanin uzerinde yani anliyacaginiz bi modelin kuafordeki hazirlik ve cekim resimlerini calip buraya koymus bizede yutturuyor kanmayin saf olmayin

üni biticekte hayat kurulcakta aileye açıklancakta en az 3 senem var koca adayım hazır ama

Nıkılısu mesaj sayını cogaltmak ıcın mı calıntı resım koyup konu actın yenısın 68 msjın var cok mu akıllı zannedıyorsun kendını resımlerın altında mermaud ın ıstanbul .... Gıbı yazılar var bı otel tanıtımı mı nedır hep farklı yazılar kızlar hangımızın dugun resımlerınde boyle buyuk yazılar var soyleyın

Son düzenleme:

diğer fotoğraflarada baktım arkadaşın resmin altındaki büyük yazılar düğün gününün hikayesi gibi olmuş mermaid deniz kızı ayrıca! profesyonel fotoğraflarda kurgu diye bişey yapabilir fotoğrafcı hikayesi olur fotoğrafın ayrıca bu kadar fake diyen arkadaş için üşenmedim bi site var netten çalıntıysa hangi sitelerde var fotoğraf gösteriyor ve bu arkdaşınki dediği gibi sadece fotoğrafcının sitesinde fotoğrafcısıda istda ayrıca! inanmanız için yeterli mi? çok mu akıllı zannediyorsun kendini lafıda hakarete girdiğinden bence şikayet etme gereği duyuyorum

o kusakta "bride to be (gelin olmak)" yaziyor. anlasilan o kadar klise seylere alismissiniz ki farkli ve profesyonel bir sey gorunce inanamiyorsunuz. Fotograflarimi murat demir cekmistir. web sitesini prenuptialdays olarak aratarak bulabilirsiniz. Insanlarin en mutlu gunlerinin fotograflarina kolayca bunlar gercek degil demeden once elinizde bir kanit olsa bari. fotografcimdan yapmis oldugum odemeye kadar, cekimlerin tum ayrintisina kadar fotograf ve video bolumunde koydugum esiminde fotograflarina kadar ayrintili bilgi alabilirsiniz. Mutlu bir paylasima golge dusurmemis olursunuz boylece.

üni biticekte hayat kurulcakta aileye açıklancakta en az 3 senem var koca adayım hazır ama

Koca adayin hazirsa tamam zaten.. geriye kalanlarin hepsi olur sirasiyla ama cok begendim lunapark fikrini.. ama soyle bir tavsiye verebilirim sana artik cok fazla kalmadi lunapark su yeni temali parklarda da dusunebilirsin ,)

sanırım fotoğraflarınızdaki yazılar hep hikaye gibi ilerliyo makyaj yaparken falan gibi güzel fikir bence

mutluluğunuzada hiç gölge düşmesin bence bazen fotoğrafın sadece stüdyolarda hülyalı hülyalı uzaklara bakan gelinle damattan oluştuğunu düşünebiliyolar sanırım

halbuki fotoğraf bi sanattır ve günümüzdede evli çiftler dış mekan çekimlerini baya tercih eder oldu

Ben de cekim gunune ait 583 adet fotograf var. buyuk yazilar dediginiz anlasilan daha once hic gormediginiz typography. kendi fotograflarimla beni calintiresim kullanmak uzere elinizde ne kanit var ki beni boyle itham edebiliyorsunuz. ayrica hep farkli yazilar dediginiz yazilarda ne yazmis oldugunu anlasaydiniz o yazilarin sadece "ASK" a dair oldugunu da anlayabilirdiniz. mesaj sayisi arttirmak amaciyla sahte fotograf koymak nasil bir zihin boyle seyler dusunebilir. venasil bir zihin bir insanin mutlu bir gununu, mutlulugunu paylasmasi, yeni evleneceklere fikir vermesi yaklasimina boyle hoyratca yaklasabilir.cok uzucu (

ahhh su an gereksiz can sikintimi aldiniz. tesekkur ederim.

Adim adim ilerliyor cekim. makyaj, sac diye sonra florya sahil, ardindan beyazitta fotografcimin ayarladigi bir otel ama benim getirdigim aksesuarlarimin cok faydasi oldu acikcasi.

Ben sadece farkli bir sey yapmaya calistim ve bunu paylasmak istedim. Yani bir de bu cekimi Ingiltere'de yaptirip arkadaslar bakin fotograflarim diye eklesem o zaman kimbilir ne mesajlar okuyacaktim kirici bir sekilde.

can sıkıntınızı modele benzetilmenin gururuyla unutun bence

aksesuarlar gerçekten fotoğraflarda işe yarıyor mesela şemsiye kullanımı falanda olabilirdi
puantiyeli yada kenarı dantelli olan bi şemsiye ama

uzun düz gelinlikler fransız tarzı gibi geldiği için bana danteli yakıştırırım hep mesela dantel kullnarak gelinlik modeliniz alınabilir

Bu sekilde destek verdigin icin cok tesekkur ederim. ozek mesajini okuyunca yanitlayamasam da cok mutlu oldum. tesekkur ederim =))

Evet bu yorumlari okuyunca mutlu oluyorum =)) semsiyeli de fotograf cekildik ama onlar daha duzenlenmemis ama zaten semsiyemiz oyle dantelli de degildi. sadece malum havalar kotu yagmur bastirirsa semsiye bulunsun yanimizda demistik.

Gelinlik de dediginiz gibi dantel kullanarak apayri bir havaya burunebilir =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…