bencee tek kelimeyle şahanee.. klişeleşmiş tarzlardan uzaakk özgün.. seçiminizden dolayı tebrik ediyorum.. kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz belli bi amaçla o görüntülerinizi bizlerle paylaştınız niyetiniz belli gerisi cok da önemli olmamalı bencee. sevgiyle kalın..
Kareler cok hos.. Mutlulugunuz daim olur insallah
bi arkadasinda söyledigi gibi normlara takili kalmayip hayalinizi doyasiya yasadiginiz icin tebrikler
inanmamak neden anlamıyorum
gelinliğiniz zarif durmuş bende farklı bi tarz istiyorum kabarık modeller mariodaki prenses gibi olur bana
Eki Görüntüle 300410 Eki Görüntüle 300411 gibi
bayıldım. gerçekten çok güzel olmuş.
diğer fotoğraflarınızada baktım (inanmadığımdan değil merak ettiğimden) çok güzel bi çekim olmuş bence
bende hayalimdeki gelinlikle lunapark çekimleri falan istiyorum
cok tesekkur ederiimmm =)) Lunapark cidden cok keyifli bir cekim olur. atli karincalar, ucaklar, gondol...... civil civil, cok keyifli gozumun onune getirebiliyorum.. ama lunaparklar biraz azaldi sanki cocukken cok giderdik. hangi lunapark ta dusunuyorsunuz peki?
Nıkılısu mesaj sayını cogaltmak ıcın mı calıntı resım koyup konu actın yenısın 68 msjın var cok mu akıllı zannedıyorsun kendını resımlerın altında mermaud ın ıstanbul .... Gıbı yazılar var bı otel tanıtımı mı nedır hep farklı yazılar kızlar hangımızın dugun resımlerınde boyle buyuk yazılar var soyleyın
inanmayin arkadaslar diger topigine bakin orda bi resim koymus hani guzellik yarismalarinda top modeller kusak baglarlar ya ulkelerin isimleriyle ondan var bayanin uzerinde yani anliyacaginiz bi modelin kuafordeki hazirlik ve cekim resimlerini calip buraya koymus bizede yutturuyor kanmayin saf olmayin
üni biticekte hayat kurulcakta aileye açıklancakta en az 3 senem varkoca adayım hazır ama
o kusakta "bride to be (gelin olmak)" yaziyor. anlasilan o kadar klise seylere alismissiniz ki farkli ve profesyonel bir sey gorunce inanamiyorsunuz. Fotograflarimi murat demir cekmistir. web sitesini prenuptialdays olarak aratarak bulabilirsiniz. Insanlarin en mutlu gunlerinin fotograflarina kolayca bunlar gercek degil demeden once elinizde bir kanit olsa bari. fotografcimdan yapmis oldugum odemeye kadar, cekimlerin tum ayrintisina kadar fotograf ve video bolumunde koydugum esiminde fotograflarina kadar ayrintili bilgi alabilirsiniz. Mutlu bir paylasima golge dusurmemis olursunuz boylece.
Nıkılısu mesaj sayını cogaltmak ıcın mı calıntı resım koyup konu actın yenısın 68 msjın var cok mu akıllı zannedıyorsun kendını resımlerın altında mermaud ın ıstanbul .... Gıbı yazılar var bı otel tanıtımı mı nedır hep farklı yazılar kızlar hangımızın dugun resımlerınde boyle buyuk yazılar var soyleyın
sanırım fotoğraflarınızdaki yazılar hep hikaye gibi ilerliyo makyaj yaparken falan gibi güzel fikir bence
mutluluğunuzada hiç gölge düşmesin bence bazen fotoğrafın sadece stüdyolarda hülyalı hülyalı uzaklara bakan gelinle damattan oluştuğunu düşünebiliyolar sanırım
halbuki fotoğraf bi sanattır ve günümüzdede evli çiftler dış mekan çekimlerini baya tercih eder oldu
diğer fotoğraflarada baktım arkadaşın resmin altındaki büyük yazılar düğün gününün hikayesi gibi olmuş mermaid deniz kızı ayrıca! profesyonel fotoğraflarda kurgu diye bişey yapabilir fotoğrafcı hikayesi olur fotoğrafın ayrıca bu kadar fake diyen arkadaş için üşenmedim bi site var netten çalıntıysa hangi sitelerde var fotoğraf gösteriyor ve bu arkdaşınki dediği gibi sadece fotoğrafcının sitesinde fotoğrafcısıda istda ayrıca! inanmanız için yeterli mi? çok mu akıllı zannediyorsun kendini lafıda hakarete girdiğinden bence şikayet etme gereği duyuyorum
can sıkıntınızı modele benzetilmenin gururuyla unutun bence
aksesuarlar gerçekten fotoğraflarda işe yarıyor mesela şemsiye kullanımı falanda olabilirdi
puantiyeli yada kenarı dantelli olan bi şemsiye ama
uzun düz gelinlikler fransız tarzı gibi geldiği için bana danteli yakıştırırım hep mesela dantel kullnarak gelinlik modeliniz alınabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?