Hazir fotograflarim gelmisken sizlerle gelinligimi paylasayim istedim kizlar. Benim gibi farkli bir model isteyen varsa belki yardimci olurum. Benim hayalim denizkizi gibi olmakti. Eki Görüntüle 299848
Eki Görüntüle 299849
Eki Görüntüle 299850
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok farklı bir gelinlik olmuş.........O resimdeki kişi sizdeniz eğer farklı olmasına rağmen yakışmış....
çok iyi taşımışsınız gerçekten harika...
kızlar bukadar saf olmayalım lutfen kesınlıkle sıze aıt fotolar degıl bunlar bunlar kotolog çekımı bence :))))))
yoooo aksıne hıç begenmedım sadece sızın olmadıgınızın kanaatındeyım....
inanmayanlar olmuş ama bilmiyorum ben de kararsız kaldım çünkü artık paran varsa valla bu şekilde profesyonel çekimleri yaptırabiliyosun ayrıca fotolara aynı bu şekilde reklam koyma olayıda var bende eğer sizseniz değişik ve hoş olmuşsunuz diyebilirim
tlfonla arayıp öğrendım cnm neyse senın hevesını bozmayalım belkı hayalınle mutlu olursun
bu sitede daha önce 1-2 vaka görmüştüm. sitede bir üye, bizde bilinmeyen yabancı bir ünlünün düğün dahil fotoğraflarını kendinin gibi paylaşıp duruyordu. en sonradan o ünlüyü tanıyan biri olayı açığa çıkarmıştı. o yüzden üyelerin şüphelenmesi normal.
bense size ait olduğunu düşünüyorum. fotoğrafçılıkla biraz tanışık olduğum için fotoğraflarınızın profesyonel olmakla birlikte ulaşılmaz olmadıklarını görebiliyorum. mekanlar ustaca seçilmiş sadece.
gelinliğinizi beğendim, ama bence denizkızı olmak istediğiniz için denizkızı kesiminde 2 numara tarlatanlı bir gelinlik diktirmeliydiniz, o zaman siluetiniz de tam denizkızına benzerdi. yine de pullar ve arkadan sarkan ayrıntıyla belli bir konsept yakalamışsınız.
toplumun normlarına tıkılı kalmadığınız için de sizi tebrik ederim ayrıca.
banada sen değilmişsin gibi geldi neden resimlerin altında internetten alınma gibi büyük yazılar var normal şartlarda kendiniz gidip fotoğrafçıda resim çekilseniz bu şekilde yazılar olmaz resimlerde olsa bile küçük yazılarla fotoğrafçı ismi yazılı olur ve ayrıca 2 çeşit eldiven kullandın sanırım resim çekilirken bi resimde kısa bi resimde uzun eldiven var arkadaşlar şüphelenmekte haklılar bence