• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Benim gelinligim boyleydi..

Çok farklı bir gelinlik olmuş.........O resimdeki kişi sizdeniz eğer farklı olmasına rağmen yakışmış....

kızlar bukadar saf olmayalım lutfen kesınlıkle sıze aıt fotolar degıl bunlar bunlar kotolog çekımı bence :))))))

kızlar bukadar saf olmayalım lutfen kesınlıkle sıze aıt fotolar degıl bunlar bunlar kotolog çekımı bence :))))))

bu kadar cok begenip hatta bana ait olmadigini dusunmeniz beni cok memnun etti. demek ki o kadar cok guzel olmus =)) dugun fotograflarim dugunumden once 19 kasimda cekildi. florya sahil ve Beyazitta 5 yildizli bir otelde oldu cekimler. hatta prenuptialdays.com sitesinde "mermaid(deniz kizi)" konseptinin altinda diger kareleri de gorebilirsiniz =))))

inanmayanlar olmuş ama bilmiyorum ben de kararsız kaldım çünkü artık paran varsa valla bu şekilde profesyonel çekimleri yaptırabiliyosun ayrıca fotolara aynı bu şekilde reklam koyma olayıda var bende eğer sizseniz değişik ve hoş olmuşsunuz diyebilirim

yoooo aksıne hıç begenmedım sadece sızın olmadıgınızın kanaatındeyım....

moda cekimlerini, katalog cekimlerini her insanin sevdigini dusunuyordum benim hatam. yani siz katalog cekimi bence diyince begendiginizi dusundum. Bir katalog cekimi kadar guzel dugun fotograflarim olmus dedim. Benim olmadigimi dusunme sebebinizi anlayamadim. her neyse.. ben farkli bir seyler yapmaya calistim ve beni mutlu edebilecek kadarini da yasadim. burada insanlara fikir vermesi acisindan da paylasmak istedim o kadar. bu da benim tarzim diye =)))

inanmayanlar olmuş ama bilmiyorum ben de kararsız kaldım çünkü artık paran varsa valla bu şekilde profesyonel çekimleri yaptırabiliyosun ayrıca fotolara aynı bu şekilde reklam koyma olayıda var bende eğer sizseniz değişik ve hoş olmuşsunuz diyebilirim

Ben nasilsa ben oldugum icin bu begenilerinizi mutlulukla karsiliyorum. Dediginiz gibi biraz maddiyat ile bu tur cekimler mumkun oluyor. yani inanilmamasina da sasirdim acikcasi. sanki sadece benim bu tur fotograf cekimim olmus gibi :s

tlfonla arayıp öğrendım cnm neyse senın hevesını bozmayalım belkı hayalınle mutlu olursun:33::34:

Telefonla arayip kime neyi sordunuz bilmiyorum acikcasi. fotograflar benim. kuafordeki cekimlerim dahi var. gelinligimi diken kisiye ulasabilecekseniz onu da soyleyebilirim ama diger taraftan kime neyi ispat etmeye calisiyorum ki.. tam istedigim gibi gelinligim oldu, fotograflarim da oldu, sevdigim adamla evliyim ohhhh...

bu sitede daha önce 1-2 vaka görmüştüm. sitede bir üye, bizde bilinmeyen yabancı bir ünlünün düğün dahil fotoğraflarını kendinin gibi paylaşıp duruyordu. en sonradan o ünlüyü tanıyan biri olayı açığa çıkarmıştı. o yüzden üyelerin şüphelenmesi normal.

bense size ait olduğunu düşünüyorum. fotoğrafçılıkla biraz tanışık olduğum için fotoğraflarınızın profesyonel olmakla birlikte ulaşılmaz olmadıklarını görebiliyorum. mekanlar ustaca seçilmiş sadece.

gelinliğinizi beğendim, ama bence denizkızı olmak istediğiniz için denizkızı kesiminde 2 numara tarlatanlı bir gelinlik diktirmeliydiniz, o zaman siluetiniz de tam denizkızına benzerdi. yine de pullar ve arkadan sarkan ayrıntıyla belli bir konsept yakalamışsınız.

toplumun normlarına tıkılı kalmadığınız için de sizi tebrik ederim ayrıca.

banada sen değilmişsin gibi geldi neden resimlerin altında internetten alınma gibi büyük yazılar var normal şartlarda kendiniz gidip fotoğrafçıda resim çekilseniz bu şekilde yazılar olmaz resimlerde olsa bile küçük yazılarla fotoğrafçı ismi yazılı olur ve ayrıca 2 çeşit eldiven kullandın sanırım resim çekilirken bi resimde kısa bi resimde uzun eldiven var arkadaşlar şüphelenmekte haklılar bence

bu sitede daha önce 1-2 vaka görmüştüm. sitede bir üye, bizde bilinmeyen yabancı bir ünlünün düğün dahil fotoğraflarını kendinin gibi paylaşıp duruyordu. en sonradan o ünlüyü tanıyan biri olayı açığa çıkarmıştı. o yüzden üyelerin şüphelenmesi normal.

bense size ait olduğunu düşünüyorum. fotoğrafçılıkla biraz tanışık olduğum için fotoğraflarınızın profesyonel olmakla birlikte ulaşılmaz olmadıklarını görebiliyorum. mekanlar ustaca seçilmiş sadece.

gelinliğinizi beğendim, ama bence denizkızı olmak istediğiniz için denizkızı kesiminde 2 numara tarlatanlı bir gelinlik diktirmeliydiniz, o zaman siluetiniz de tam denizkızına benzerdi. yine de pullar ve arkadan sarkan ayrıntıyla belli bir konsept yakalamışsınız.

toplumun normlarına tıkılı kalmadığınız için de sizi tebrik ederim ayrıca.

Cok tesekkur ederim. Aciklamaniz insanlarin neden boyle dusunmus olabilecegine dair yanit oldu benim icin =))

Gelinligimin dikilme hikayesi biraz garip aslinda. Ben model begenemedim ya da hepsini begendim bilmiyorum.

Son durum su sekildeydi: yani oyle taslari olsun ya da tasa benzer bir seyleri ama paril paril parlamasin ama ben burdayim desin. Farkliyim desin dedim. Sonra kabarik bir sey istemedigimi cunku dugun sonrasi after party de deliler gibi tepinmek istedigimi soyledim. kuyruk olsun ama degisik bir sey olsun vs vs vs derken.. ya ben denizi cok severim ama uzun zamandir egitim icin uzak kaldim ben denizin kizi, deniz kizi olayim dedim. sonuc bu oldu.. :D

ama eminim artik benden gecmis olsa da onerilerileriniz baskalarina yardimci olacaktir =))

banada sen değilmişsin gibi geldi neden resimlerin altında internetten alınma gibi büyük yazılar var normal şartlarda kendiniz gidip fotoğrafçıda resim çekilseniz bu şekilde yazılar olmaz resimlerde olsa bile küçük yazılarla fotoğrafçı ismi yazılı olur ve ayrıca 2 çeşit eldiven kullandın sanırım resim çekilirken bi resimde kısa bi resimde uzun eldiven var arkadaşlar şüphelenmekte haklılar bence

O buyuk yazilar biraz benim fotografcimin typography calismayi sevmesinden kaynaklaniyor. gidip normal bir fotografcida cektirsem haklisiniz dediginiz gibi olur. Ayrica fotografci bana sadece sectigim fotograflari verir ama benim 1 gun boyunca cekilmis toplam 583 fotograf karem var. yukarida paylastiklarim aralarindan secilip duzenlemeleri yapilmis olandan sadece bir kaciydi. yani elimde yazi olmayan halleri de var. hic duzeltilmemis halleri de.

Ve evet 2 cesit eldivenim, 2 cesit montum, 2 farkli ayakkabim(biri uzun digeri biraz daha kisa), tiyatro oyunlarindan kalan sapkalarim ve diger aksesuarlarim, hatta kitaplarim bile vardi. 1 gun boyunca cekim yaptik ve ben kullanabilecegimizi dusundugum bana ozel olan tum aksesuarlarimi kullanmaya calistim.

Arkadaslar,

Ben yasadigim guzelligi sizlerle paylasmak istedim sadece. Kendimce farkli ve benim icin guzel olan gelinligim ve fotograf cekimim oldu. Fakat durum sanki oradaki gelinin ben olduguna ve cekimlerin gercekten benim fotograf cekimlerim olduguna inandirmaya calismaya donustu :(((

Begenenler icin umarim sizlerinde boyle guzel gelinlikleriniz ve fotograflariniz olur. (burada sadece gelinligimi gostermek istemistim aslinda kk fotograf ve video bolumunde "dugun fotograflarim geldi" diye daha fazlasini paylastim.) Begenmeyenler icin ise bu benimkisiydi umarim sizinki de sizin begeneceginiz sekilde olur..

bencee tek kelimeyle şahanee.. klişeleşmiş tarzlardan uzaakk özgün.. seçiminizden dolayı tebrik ediyorum.. kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz belli bi amaçla o görüntülerinizi bizlerle paylaştınız niyetiniz belli gerisi cok da önemli olmamalı bencee. sevgiyle kalın..

Kareler cok hos.. Mutlulugunuz daim olur insallah
bi arkadasinda söyledigi gibi normlara takili kalmayip hayalinizi doyasiya yasadiginiz icin tebrikler :34:

Back