benim falıma da bakar mısınız

cigdem93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
34
0
çok heyecanlandım bu falda inşallah biri bakar :KK9:

Eklentiler

• $IMG_1339.jpg
    $IMG_1339.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_1340.jpg
    $IMG_1340.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_1341.jpg
    $IMG_1341.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_1342.jpg
    $IMG_1342.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $IMG_1343.jpg
    $IMG_1343.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_1344.jpg
    $IMG_1344.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG_1345.jpg
    $IMG_1345.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 80
  • $IMG_1346.jpg
    $IMG_1346.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $IMG_1347.jpg
    $IMG_1347.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_1348.jpg
    $IMG_1348.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 61
Her şeyden çok çabuk bıkan bir yönün var buda ilişkilerini çok etkiliyor.

Bir anda fikirlerin değişebiliyor, hemen sıkılabiliyorsun.

Bir yolun var, bir yerlere gidebilirsin veya kalabalık bir ortama da girebilirsin.

Hayatında biri var mı yok bilmiyorum, ama yeni gireceğin bu ortamda biriyle tanışabilirsin.

Tanıştığın kişi ile de ileriye dönük ciddi bir ilişkinin başlangıcını yapabilirsin.

İki haberin var hemde kocaman. Bunlar güzel haberler ve bu haberle birlikte çok sevineceksin.

Nasıl desem sanki; iki kişi bu haberin üzerindesiniz, ikinizde bunu bekliyormuşsunuz gibi.

Bu haberle birlikte hayatında değişiklikler olabilir. Çünkü bu kısmetli bir haber.

Sanki senin yerine hep başkaları seçimler yapıp kararlar veriyorlar, senin fazla seçme şansın yok gibi bu da seni üzüyor.

Kendini değersiz gibi hissetmene neden oluyor, kafana takıyorsun bunları.

Bir karar aşamasına geleceksin ve çok zorlanacaksın, iyi düşünerek kararını vermelisin.

Belki iş hayatın belki aşk hayatın onu bilemiycem ama zorlanacağın kesin.

Ben bunu ikili ilişkin olarak yorumluyorum, eğer bir ilişkin varsa bu o yönde olabilir. Ayrılığı düşünüyor olabilirsin. Dediğim gibi bir anda fikirlerin değişebiliyor.

Çünkü biri var böyle oturmuş düşünüyor. Senin sessiz ve sabırlı olman lazım bu konuda. Belki de zorlanarak vereceğin karar bu yönde olabilir.

Bir de kısa kısa yolların var, biriyle birlikte çıkabilirsin bu yollara.

Her şeyden çok çabuk bıkan bir yönün var buda ilişkilerini çok etkiliyor.

Bir anda fikirlerin değişebiliyor, hemen sıkılabiliyorsun.

Bir yolun var, bir yerlere gidebilirsin veya kalabalık bir ortama da girebilirsin.

Hayatında biri var mı yok bilmiyorum, ama yeni gireceğin bu ortamda biriyle tanışabilirsin.

Tanıştığın kişi ile de ileriye dönük ciddi bir ilişkinin başlangıcını yapabilirsin.

İki haberin var hemde kocaman. Bunlar güzel haberler ve bu haberle birlikte çok sevineceksin.

Nasıl desem sanki; iki kişi bu haberin üzerindesiniz, ikinizde bunu bekliyormuşsunuz gibi.

Bu haberle birlikte hayatında değişiklikler olabilir. Çünkü bu kısmetli bir haber.

Sanki senin yerine hep başkaları seçimler yapıp kararlar veriyorlar, senin fazla seçme şansın yok gibi bu da seni üzüyor.

Kendini değersiz gibi hissetmene neden oluyor, kafana takıyorsun bunları.

Bir karar aşamasına geleceksin ve çok zorlanacaksın, iyi düşünerek kararını vermelisin.

Belki iş hayatın belki aşk hayatın onu bilemiycem ama zorlanacağın kesin.

Ben bunu ikili ilişkin olarak yorumluyorum, eğer bir ilişkin varsa bu o yönde olabilir. Ayrılığı düşünüyor olabilirsin. Dediğim gibi bir anda fikirlerin değişebiliyor.

Çünkü biri var böyle oturmuş düşünüyor. Senin sessiz ve sabırlı olman lazım bu konuda. Belki de zorlanarak vereceğin karar bu yönde olabilir.

Bir de kısa kısa yolların var, biriyle birlikte çıkabilirsin bu yollara.

Evet fikirlerim çok çabuk degişiyor benm hayatımda biri ypk yeni ayrıldım ama konuşuyoruz durumunuz biraz karışık yani istediğim başka biri var belki onla ilgili haber gelir hissediyorum biraz onunda istediğini

Evet fikirlerim çok çabuk degişiyor benm hayatımda biri ypk yeni ayrıldım ama konuşuyoruz durumunuz biraz karışık yani istediğim başka biri var belki onla ilgili haber gelir hissediyorum biraz onunda istediğini

Bu kişinin adının içinde e olduğuna dair bahse girebiirm hatta baş harfi e ve çok çok sinirli biri sinirini bellı etmesede çok sık ufak tefek seylere kıl kapıyor bence sende bu şahistan kopamıyosun kesınlıkle ayrı kalmıcaksını suç bıraz sende bıraz onda ama sen adım atıcaksın.canım soyledıgın ıkınkişiden hangısıdır bılmem ama bırının aılesınden yana çok rahatsıZsın annesı ve kız kardeşlerı bakımından daha oncede bu konuda sorunlar çıkmış ama bırazcık anne kuzusu gıbı ggozkuyor her kımse. Haber bekledıgın sahıstan uzak dur kesınlıkle arkasında baska bı bayan gozuken bı erkek var aklında o varken sana dogru gelıyor aman kabul etme !

Son düzenleme:
X