• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim durumumda olanlar var mi? Cok özlüyorum onu..

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373

5 aydir biriyle birlikteyim ve COK MUTLUYUM... COK ÖZLESEMDE cok mutluyum...

tanismamiz:
Ocakda Dogum günüm vardi Nargile Kafeye gitmistim arkadaslarimla... Eski okulumdan bir kizin annesi isletiyordu orayi... (kapandi simdi)
Kizla kontagim yoktu hic ama görünüsten taniyoruz birbirimizi.
Herneyse ben eve geldim... bir kac gün sonra Face ime girdim, biri eklemis beni...
Sordum kimsin diye... Beni nerden buldugunu sordum...

Nargile kafedeydin degilmi xxOcak da dedi... evt nerden biliyorsun dedim...
Bende ordaydim dedi... seni gördüm arkadaslarinla dedi... Dogum günümü kutladi felan iste..
Beni nerden buldun peki, yoksa taniyormusun beni dedim...

Nargile kafenin sahibine sormus beni... (masamiza siparis almaya geldiginde kizla konusmustum o da görmüs, öylelikle sormak istemis taniyormu beni diye)
Adini soyadini biliyorsan Face verirmisin demis. Kiz vermis.

Öyle Öyle yazisirken Tanistik 2-3 ay... beraber olduk..

Sorun su: Universite okuyor, 1,5-2 Senesi var daha. 25,5 yasinda, ben 21,5 :) bucugumuzda var yani :60:
Uzakta oturuyor... (o günüde arkadaslariyla eylenmeye gelmisler oraya, sahibinin kizida onun okulunda okuyor, o davet etmis oraya)
Trenle 1-2 saat sürebiliyor bana ulasmasi... ortada bulusuyoruz...
SIKINTILI günler geciriyor... maddiyat... hem okuyor hem calisiyor... maasida kiraya yetiyor anca ve azick harcligi kaliyor...
anca 3 haftada bir görüsebiliyoruz... ÖZLEMEK güzeldir... okadar sikhayetci degilim..

Ailesinin durumuda okadarrr parlak degilmis, allaha sükür düsmedik ama cooook da parlak görünmüyor dedi...
Bu aralar SIKISIK... TR gidecek bu ayin sonunda... ve biz görüsemiyoruz galiba o gitmeden :5: ben gideyim dedim, onuda kabul etmiyor... param gelirse gelebilcem belki diyor... (sanirim ben gidersem yemek yiyemicez disarda ve ödeyemicek diye gururuna yediremiyor benim gelmemi de kabul edemiyor)
hafta sonunu bekle bakalim gelcekmi param dedi (bi firmada calismisti yaz tatili oldugu icin... 2 hafta raporlu olmustu, o yüzden pürüzlük cikartiyo firma 2 haftasini ödemiyor calismisligini) onu bekliyor iste...

benim durumumda olan varmi... onu cok özlüyorum, zor durumda da birakmak istemiyorum :43: ama bazen dayanamiyorum :43: ONU COOOOK SEVIYORUM....
cooook saygili efendi kürtürlü biri... cok da anlayisli sabirli...
bendede sabir yok, o yüzdenmi zorlaniyorum acaba...
beni sevdigine eminim, süphem yok...
benim oturdugum yere gelmesi bileti= 30-50 TL degisiyo.. tabi bunlada kalmiyor yemek icmek... 60-70 TL yi buluyor... (tabi burda euro oluyor ben TL yazdim)
parasi varsa yanasiyor, baktim yanasamiyor ben teklif ediyorum, eger ki yemek istiyorsam disarda gezerken...
Cimri olsa telif etmem tabiki (eski sözlüm cok cimriydi cok cektim)
ama onun durumu olmadigi icin bazi seyleri yapamiyor
bende icimden gelerek teklif ediyorum, zar zor kabul ettiriyorum...

benim korkum su.... nebilim ailesininde coooook iyi degilmis durumu... allah düzeltir insallah...
ilerde problem olurmu acaba :43: seneye allah nasip ederse ekim ayinda felan babama aciklamak isterim... daha tanimak istiyorum onu 1 sene daha...

SEVGI VARSA maddiyata okadarda önem vermiyorum aslinda...
gözüm yükseklerde de degil... ne salon ne ev ne esya... sadece gelinligim ve fotografcim iyi olsun baska birsey istemem... gerisini kendimiz yapariz...
Maddiyat illaki etkiler biliyorum...
bende seneye universiteye baslicam, mimarlik okuycam insallah...
kendisi universite bitirdiginde cok iyi kazanacak... insallah...
ozamana kadar disimizi skmamiz gerekiyor sanirim...
SEVGI EMEK SABIR ister demi?

ben daha önce hic bukadar cok özlememistim birini.... COK GÜZELMIS aslinda... o HEYECAN hep kaliyor icinizde...
her bulusmada kalbim atar HÂLÂAAAA :69:
ama korkuyorum iste ilerde ne olur :44:
ALLAHIM ONU BENIM KADERIME YAZMISTIR INSALLAH...... HAYIRLISI OLSUN......

benim durumumda olanlar... nasil dayaniyorsunuz?????

ben onu cooooook seviyoruuum......

(cok etkilendigim bir durumda var tabiki: kuzenim nisanlandi... nisanlisi da salon konusunda problem yaratiyor... yok efendim begenmemis, coktail tarzi istiomus kücük olcakmis... kuzenimde bütcem neye uyuyorsa mecbur onu yapmak zorundayim, ailem biraz büyük istiyor diyor... coktail tarzida almanyada COK pahali oluyor... kiz bunu anlamiyor... anlayis göstermiyor.... kuzenimi desteklemiyor... yeterki sen yanimda ol nerde olurs aolsun fark etmez diyemiyor.... benim icin bence GELINLIK ve FOTOGRAFCI FOTOLAR önemli... hatirada kalicak tek onlar var... salon okadar önemlimi kizlar siz söyleyin? cok etkilendim ben bu durumdann... cok da sinir oldummm kizaa..... ya ben seviyorsaaam salonun ne önemi varki yaa.... yada bukadar büyütecek ne varr????????? :47: sinir oluyorum böle insanlara.... SEVIYORSAN KATLANIRSIN, DESTEK cok önemli... sonucta evleniceksin ve ikiniz borcu ödiceksiniz... kiz masrafa sokmak istiyor sadece, enistemde emekli kalp hastasi, cok üzüldü kizin böyle yapmasina... :47: )

öyle bi paylasmak istedim uzun oldu galiba.... :40:

ALLAHIM SEN SEVGI VE SABIR VER.....
SEVIYORSANIZ KAVUSMANIZ EN ÖNEMLI SEY... SALON EV ESYA DEGIL BENCE...:69:

şu an öğrenci olduğu için zor olur tabi ama ileride işini eline alınca daha rahatlar sanırım. zaten evlilik için vaktiniz var daha

enin maddi açıdan sıkıntın var mı. bazen o gelsin yanına, bazen sen git. sürekli o gelince, git gel yol parası da zorlar onu.

şu an öğrenci olduğu için zor olur tabi ama ileride işini eline alınca daha rahatlar sanırım. zaten evlilik için vaktiniz var daha

enin maddi açıdan sıkıntın var mı. bazen o gelsin yanına, bazen sen git. sürekli o gelince, git gel yol parası da zorlar onu.

5 aydir durumum iyiydi issizlik parasi aliyordum, simdi 2 haftadir okula gidiyorum, yeni basladim 15 ay issizlikten sonra... universite okumaya karar verdim...
bu ay bende cokk SIKISIGIM.... egitim yardim parasini bekliyorum, basvurmustum, bu ay sonu ay basi beli olur dediler... alamazsam bende yandim...
bende calismam lazim ozaman...
benim gitmem zor oluyor babam evde oluyor hafta sonlari... 2 saat yol zaten... anliyacaginiz zor oluyor...
cuma okulum yoktu haberleri olmadan bulusucaktik ama durumu iyi degil gelemiyor iste...
hasret cekicem artik o dönene kadar... :43:
evlenirsek basta SIKINTI cekicez ama sonrasinda herseyy güzel olucak insallah... hayirlisi olsun

sevgi varsa gerisi önemli değil mantığını at kafandan canım paran yoksa sıkıntı çekiyosan emin ol bi süre sonra sevgi falan kalmıyo hepsinden önemli saygın kalmıyo. okul bitince iyi kazanıcak diyosun sende mimar olucam diyosun gelecek var gibi. ama iş durumu sıkıntılı falan olursa durum kötü. çok uzun yıllar bekleyemessin bence. he şuda var emin ol sıra sana da geldiği zaman en iyi mobilyayı yada evinin eşyasını isticeksin. sana şimdi toz pembe geliyo ama işin içine girince insan evinde en iyisi olsun istiyosa alamıyosan başkasındakine özeniyosun. bende öğrenci evinde kalırken amaannn bunlar var ne olurki evlenince olsa ne olmasa ne diyodum ama gelin evi farklı bişey insan heves ediyo. biraz karamsar oldum kusura bakma ama yaşadıkça görüceksin. umarım iyi şeyler yaşarsın ve görürsün..

sevgi varsa gerisi önemli değil mantığını at kafandan canım paran yoksa sıkıntı çekiyosan emin ol bi süre sonra sevgi falan kalmıyo hepsinden önemli saygın kalmıyo. okul bitince iyi kazanıcak diyosun sende mimar olucam diyosun gelecek var gibi. ama iş durumu sıkıntılı falan olursa durum kötü. çok uzun yıllar bekleyemessin bence. he şuda var emin ol sıra sana da geldiği zaman en iyi mobilyayı yada evinin eşyasını isticeksin. sana şimdi toz pembe geliyo ama işin içine girince insan evinde en iyisi olsun istiyosa alamıyosan başkasındakine özeniyosun. bende öğrenci evinde kalırken amaannn bunlar var ne olurki evlenince olsa ne olmasa ne diyodum ama gelin evi farklı bişey insan heves ediyo. biraz karamsar oldum kusura bakma ama yaşadıkça görüceksin. umarım iyi şeyler yaşarsın ve görürsün..

benim annem babam sifirdan baslamis!
ve daha 40 yasinda bir ev sahibi oldular ve hatta halen borcunu ösüyorlar... allaha sükür herseyimiz var...

simdiki evlenenleri anlamiyorum ben... hersey 4 4lük düzülüp ciftleri hazir eve koymak da dogru degil bence... insan biraz da calisip almali beraber...
erkek tarafina bukadarda yüklenmezki?
erkek tarafi yapiyo sonucta cogu odalari, yatak odasi haric...
en iyisini alabilmek icinde calisman gerek iyi bir maasin olmasi gerek... benim hakkim yok kayinvalideme kayinpederime en iyi esyayi aldirmaya, sonucta onlar da sifirdan baslamis kazana kazana elde etmisler. haksizlik...
seviyorsan normal esyalarla da yetinirsin...
2013 yazinda bitiyor universite, ve insallah isi olursa alinirsada is ciddiye biner...
seneye kI$IN nisan düsünüyoruz...
beklerim cünkü TANIMAK istiyorum daha... her 3 haftada bir bulustugumuz icin bence gerekli...
en iyisinide istemiyorum, KENDIM alirim daha iyi kavga cikacagina...
Gelecegimiz parlak insallahhh universite bitince... millet 40 yasinda ev sahibi iyi mobilya esyasi sahip oluyor... yeni evlendigimde sahip olup da diger seneler ne yapicam ben?
insanlar biraz SIKINTI da cekmeli bence... DEGERINI bilmiyorsun cünkkü yoksa...
hakkimizda hayirlisi
:69:

SÜKÜR ETMEYI bilmezsek ALLAH nezaman verirki bize....??
Sükredelim... hersey para degil kizlar....
bakin kuzenimin annesi tel etti... gelini neler demis... 2000euro maasla gecinemezmis :53: , 10 yil sonrasini düsünmüs... kuzenime sormus hic mi birikmisligin yok cart curt....
SINIR OLDUMMMMMMMMMMM :47:

30 yasina gelmis koca begenmiyor yaa... yok efendim 40 yasinda borc mu ödüycekmis :47:

canım sevgin çok güçlü çok güzel birşey bu ve anladığım kadarıyla erkek arkadasında düzgün bir insan yani senin paranı yemek isteyen her türlü hesabı sana yıkan biri değil.

bak benim kuzenimde 4 yıldır biriyle beraber.çocugun doğru düzgün hiçbirşeyi yok.son bir yıldır beraber para biriktiriyorlar.çok birşey değil arkadaşım çalıştığı için günlük 50-100 tl kenara koyuyorbankaya yatırıyor.akmasa da damlar derler ya.her gün en az 5 tl kenara koysan ayda 150 tl eder.1 yılda 1.800 eder.bak beyaz eşyanın bir kısmı karşılandı bile:32:

benim annemle babam evlendiğinde anneme emanet bilezik takmışlar.yani düğünde takmışlar takıları düğün bitince de geri almışlar.annem ananeme gidince makarna pirinç felan araklarmış düşün.:23: o derece yokmuş durumları.ama Allah yürü ya kulum dedi şimdi durumumuz cok cok iyi Allah'a şükür.

yani demem o ki calışacagından ve kazanacagından emin oldugun biriyse yavaş yavaş olur herşey.olmazsa nışanlılığı biraz uzun tutarsınız yavaş yavaş döşersiniz eşyaları.

sen şimdi aşkın verdiği pembe renkle istemem diyorsun amabir genç kız her zaman kendi için en iyisini ister.özenir süslü püslü döşemek ister evini.:16:

dediğim gibi ciddi düşünüyorsanız para biriktirme yoluna gidin mutlaka bir çaresi bulunur.

Allah mutluluğunu artırsın inşallah:16:

canım sevgin çok güçlü çok güzel birşey bu ve anladığım kadarıyla erkek arkadasında düzgün bir insan yani senin paranı yemek isteyen her türlü hesabı sana yıkan biri değil.

bak benim kuzenimde 4 yıldır biriyle beraber.çocugun doğru düzgün hiçbirşeyi yok.son bir yıldır beraber para biriktiriyorlar.çok birşey değil arkadaşım çalıştığı için günlük 50-100 tl kenara koyuyorbankaya yatırıyor.akmasa da damlar derler ya.her gün en az 5 tl kenara koysan ayda 150 tl eder.1 yılda 1.800 eder.bak beyaz eşyanın bir kısmı karşılandı bile:32:

benim annemle babam evlendiğinde anneme emanet bilezik takmışlar.yani düğünde takmışlar takıları düğün bitince de geri almışlar.annem ananeme gidince makarna pirinç felan araklarmış düşün.:23: o derece yokmuş durumları.ama Allah yürü ya kulum dedi şimdi durumumuz cok cok iyi Allah'a şükür.

yani demem o ki calışacagından ve kazanacagından emin oldugun biriyse yavaş yavaş olur herşey.olmazsa nışanlılığı biraz uzun tutarsınız yavaş yavaş döşersiniz eşyaları.

sen şimdi aşkın verdiği pembe renkle istemem diyorsun amabir genç kız her zaman kendi için en iyisini ister.özenir süslü püslü döşemek ister evini.:16:

dediğim gibi ciddi düşünüyorsanız para biriktirme yoluna gidin mutlaka bir çaresi bulunur.

Allah mutluluğunu artırsın inşallah:16:

bir OGLAK burcu erkegi olarak COK azimli biri... idealleri YÜKSEK. o yüzden parasizliktan korkmuyorum onunla... cünkü ikimiz icin en iyisini istiyor...
hayallerimiz büyük. ikimizinde neredeyse ayni... ILERIDE cok kazanicaz iki maas olucak bir evde, insallah cocuklarimiz oluncada o istedigimiz eve sahip oluruz biriktiririz dedi... ayni sekilde bende öyle istiyorum... hemen ev sahibi olunmazki...
calismaktan hiccc bikmaz. her kurus önemlidir onun icin. (ögrenci hayatinda muhtac oluyorsun iste) ben yasamadim ama anlamaya calisiyorum onu...
i$ konusunda ona güveniyorum. calismayi seviyor. ve yüksek düsünüyor...
Sevgim güclü evt :69: onu cok seviyorum... cok sabirlidir... hep dua et der... dua ettim karsima iyi birini cikarsin allah demis... haftaya seni gördüm dedi :69: inaniyor... dua et diyor... a$icaz bunlari diyor... daha az önce yazdi... pes etmem etmicez diyor... :69:

Oooo 5 ay olmus sadece! Daha ne ki :)
Acele etme, boyle seyleri simdilik kafana takma, okulunuz bi bitsin, duzeninizi kurun, ondan sonra evlenmeyi dusunun.
Hayatin tadini cikar :34:

Oooo 5 ay olmus sadece! Daha ne ki :)
Acele etme, boyle seyleri simdilik kafana takma, okulunuz bi bitsin, duzeninizi kurun, ondan sonra evlenmeyi dusunun.
Hayatin tadini cikar :34:

Seven herkes böyle düsünüyor naparsin bacum :60:
sabredicez artik :55:

üzüldüm cnm allah yardım etsin özlemek çok güzeldir hem heyecan yaratır hem sevgiyi dahada büyütür okulu bittikten sonra daha iyi bi işi olur paşalar gibi yaşar inşallah düzelir cnm üzülme sabır dile allahtan rabbim büyük

üzüldüm cnm allah yardım etsin özlemek çok güzeldir hem heyecan yaratır hem sevgiyi dahada büyütür okulu bittikten sonra daha iyi bi işi olur paşalar gibi yaşar inşallah düzelir cnm üzülme sabır dile allahtan rabbim büyük

yorumun icin cok sagol canim... amin aminnn... insallah... allah herkesi kavustursun

Back