- 18 Mart 2009
- 8.660
- 3.741
- 373
5 aydir biriyle birlikteyim ve COK MUTLUYUM... COK ÖZLESEMDE cok mutluyum...
tanismamiz:
Ocakda Dogum günüm vardi Nargile Kafeye gitmistim arkadaslarimla... Eski okulumdan bir kizin annesi isletiyordu orayi... (kapandi simdi)
Kizla kontagim yoktu hic ama görünüsten taniyoruz birbirimizi.
Herneyse ben eve geldim... bir kac gün sonra Face ime girdim, biri eklemis beni...
Sordum kimsin diye... Beni nerden buldugunu sordum...
Nargile kafedeydin degilmi xxOcak da dedi... evt nerden biliyorsun dedim...
Bende ordaydim dedi... seni gördüm arkadaslarinla dedi... Dogum günümü kutladi felan iste..
Beni nerden buldun peki, yoksa taniyormusun beni dedim...
Nargile kafenin sahibine sormus beni... (masamiza siparis almaya geldiginde kizla konusmustum o da görmüs, öylelikle sormak istemis taniyormu beni diye)
Adini soyadini biliyorsan Face verirmisin demis. Kiz vermis.
Öyle Öyle yazisirken Tanistik 2-3 ay... beraber olduk..
Sorun su: Universite okuyor, 1,5-2 Senesi var daha. 25,5 yasinda, ben 21,5 :) bucugumuzda var yani
Uzakta oturuyor... (o günüde arkadaslariyla eylenmeye gelmisler oraya, sahibinin kizida onun okulunda okuyor, o davet etmis oraya)
Trenle 1-2 saat sürebiliyor bana ulasmasi... ortada bulusuyoruz...
SIKINTILI günler geciriyor... maddiyat... hem okuyor hem calisiyor... maasida kiraya yetiyor anca ve azick harcligi kaliyor...
anca 3 haftada bir görüsebiliyoruz... ÖZLEMEK güzeldir... okadar sikhayetci degilim..
Ailesinin durumuda okadarrr parlak degilmis, allaha sükür düsmedik ama cooook da parlak görünmüyor dedi...
Bu aralar SIKISIK... TR gidecek bu ayin sonunda... ve biz görüsemiyoruz galiba o gitmeden ben gideyim dedim, onuda kabul etmiyor... param gelirse gelebilcem belki diyor... (sanirim ben gidersem yemek yiyemicez disarda ve ödeyemicek diye gururuna yediremiyor benim gelmemi de kabul edemiyor)
hafta sonunu bekle bakalim gelcekmi param dedi (bi firmada calismisti yaz tatili oldugu icin... 2 hafta raporlu olmustu, o yüzden pürüzlük cikartiyo firma 2 haftasini ödemiyor calismisligini) onu bekliyor iste...
benim durumumda olan varmi... onu cok özlüyorum, zor durumda da birakmak istemiyorum ama bazen dayanamiyorum ONU COOOOK SEVIYORUM....
cooook saygili efendi kürtürlü biri... cok da anlayisli sabirli...
bendede sabir yok, o yüzdenmi zorlaniyorum acaba...
beni sevdigine eminim, süphem yok...
benim oturdugum yere gelmesi bileti= 30-50 TL degisiyo.. tabi bunlada kalmiyor yemek icmek... 60-70 TL yi buluyor... (tabi burda euro oluyor ben TL yazdim)
parasi varsa yanasiyor, baktim yanasamiyor ben teklif ediyorum, eger ki yemek istiyorsam disarda gezerken...
Cimri olsa telif etmem tabiki (eski sözlüm cok cimriydi cok cektim)
ama onun durumu olmadigi icin bazi seyleri yapamiyor
bende icimden gelerek teklif ediyorum, zar zor kabul ettiriyorum...
benim korkum su.... nebilim ailesininde coooook iyi degilmis durumu... allah düzeltir insallah...
ilerde problem olurmu acaba seneye allah nasip ederse ekim ayinda felan babama aciklamak isterim... daha tanimak istiyorum onu 1 sene daha...
SEVGI VARSA maddiyata okadarda önem vermiyorum aslinda...
gözüm yükseklerde de degil... ne salon ne ev ne esya... sadece gelinligim ve fotografcim iyi olsun baska birsey istemem... gerisini kendimiz yapariz...
Maddiyat illaki etkiler biliyorum...
bende seneye universiteye baslicam, mimarlik okuycam insallah...
kendisi universite bitirdiginde cok iyi kazanacak... insallah...
ozamana kadar disimizi skmamiz gerekiyor sanirim...
SEVGI EMEK SABIR ister demi?
ben daha önce hic bukadar cok özlememistim birini.... COK GÜZELMIS aslinda... o HEYECAN hep kaliyor icinizde...
her bulusmada kalbim atar HÂLÂAAAA
ama korkuyorum iste ilerde ne olur :44:
ALLAHIM ONU BENIM KADERIME YAZMISTIR INSALLAH...... HAYIRLISI OLSUN......
benim durumumda olanlar... nasil dayaniyorsunuz?????
ben onu cooooook seviyoruuum......
(cok etkilendigim bir durumda var tabiki: kuzenim nisanlandi... nisanlisi da salon konusunda problem yaratiyor... yok efendim begenmemis, coktail tarzi istiomus kücük olcakmis... kuzenimde bütcem neye uyuyorsa mecbur onu yapmak zorundayim, ailem biraz büyük istiyor diyor... coktail tarzida almanyada COK pahali oluyor... kiz bunu anlamiyor... anlayis göstermiyor.... kuzenimi desteklemiyor... yeterki sen yanimda ol nerde olurs aolsun fark etmez diyemiyor.... benim icin bence GELINLIK ve FOTOGRAFCI FOTOLAR önemli... hatirada kalicak tek onlar var... salon okadar önemlimi kizlar siz söyleyin? cok etkilendim ben bu durumdann... cok da sinir oldummm kizaa..... ya ben seviyorsaaam salonun ne önemi varki yaa.... yada bukadar büyütecek ne varr????????? sinir oluyorum böle insanlara.... SEVIYORSAN KATLANIRSIN, DESTEK cok önemli... sonucta evleniceksin ve ikiniz borcu ödiceksiniz... kiz masrafa sokmak istiyor sadece, enistemde emekli kalp hastasi, cok üzüldü kizin böyle yapmasina... )
öyle bi paylasmak istedim uzun oldu galiba....
ALLAHIM SEN SEVGI VE SABIR VER.....
SEVIYORSANIZ KAVUSMANIZ EN ÖNEMLI SEY... SALON EV ESYA DEGIL BENCE...