• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim durumumda olan varmı? Çok endişeliyim

Papatyammm0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
55
45
3
29
1 yıllık evliyim çocuk istiyorduk bunun için 3 doktora gittim 10 gün önce alttan muayane ettiler 2 defa bir defa da karından baktılar doktorum beta testi isteyelim dedi belki hamile olabilirsin dedi bende tamam dedim ve istedik sonuç 2.6 çıktı yani negatif adetime 2 gün vardı testi yaptığımızda neyse adetimin 6. Günü hala kanamam yoktu normal sandım çünkü 4 aydır gecikmeli adet düzensizliğim vardı öyle zannettim o gün çok kötü boğaz enfeksiyonu geçirdim yola çıkacağımz için acile gittik iki tane serum bağlattık onun üzerine iyi oldum adet olmadım ama kasıklarım ağrıor deneme amaçlı bi test yapayım dedim ve çift çizgi çıktı şok oldum hemen hastaneye kan tahlili vermeye gittik beta sonucu 474 çıktı hamileydim ama bi yandan aldığım serum zarar verdi mi diye içim içimi kemiyor ikinci konum kan ve idrardan sonra tekrar bi idrar tahlili yapayım dedim silik çıktı korkuyorum :(

1 yıllık evliyim çocuk istiyorduk bunun için 3 doktora gittim 10 gün önce alttan muayane ettiler 2 defa bir defa da karından baktılar doktorum beta testi isteyelim dedi belki hamile olabilirsin dedi bende tamam dedim ve istedik sonuç 2.6 çıktı yani negatif adetime 2 gün vardı testi yaptığımızda neyse adetimin 6. Günü hala kanamam yoktu normal sandım çünkü 4 aydır gecikmeli adet düzensizliğim vardı öyle zannettim o gün çok kötü boğaz enfeksiyonu geçirdim yola çıkacağımz için acile gittik iki tane serum bağlattık onun üzerine iyi oldum adet olmadım ama kasıklarım ağrıor deneme amaçlı bi test yapayım dedim ve çift çizgi çıktı şok oldum hemen hastaneye kan tahlili vermeye gittik beta sonucu 474 çıktı hamileydim ama bi yandan aldığım serum zarar verdi mi diye içim içimi kemiyor ikinci konum kan ve idrardan sonra tekrar bi idrar tahlili yapayım dedim silik çıktı korkuyorum :KK43:
Doktorunuzu arayıp başınıza gelenleri neden anlatmıyorsunuz burada size nasıl bir teşhis koyabilirler

Doktorunuzu arayıp başınıza gelenleri neden anlatmıyorsunuz burada size nasıl bir teşhis koyabilirler
İlk gebeliğim ve doktora gitmedim henüz acildeki doktor 2 gün sonra test ver dedi yine hemen sonrasında kadın doğuma git dedi beklemedeyim bugün kan tahlili vericem yarın gidecem inşallah

İlk gebeliğim ve doktora gitmedim henüz acildeki doktor 2 gün sonra test ver dedi yine hemen sonrasında kadın doğuma git dedi beklemedeyim bugün kan tahlili vericem yarın gidecem inşallah
inşallah bir sorun yoktur kanaman oldu mu kan testi 400 küsürlerde çıktıktan sonra

1 yıllık evliyim çocuk istiyorduk bunun için 3 doktora gittim 10 gün önce alttan muayane ettiler 2 defa bir defa da karından baktılar doktorum beta testi isteyelim dedi belki hamile olabilirsin dedi bende tamam dedim ve istedik sonuç 2.6 çıktı yani negatif adetime 2 gün vardı testi yaptığımızda neyse adetimin 6. Günü hala kanamam yoktu normal sandım çünkü 4 aydır gecikmeli adet düzensizliğim vardı öyle zannettim o gün çok kötü boğaz enfeksiyonu geçirdim yola çıkacağımz için acile gittik iki tane serum bağlattık onun üzerine iyi oldum adet olmadım ama kasıklarım ağrıor deneme amaçlı bi test yapayım dedim ve çift çizgi çıktı şok oldum hemen hastaneye kan tahlili vermeye gittik beta sonucu 474 çıktı hamileydim ama bi yandan aldığım serum zarar verdi mi diye içim içimi kemiyor ikinci konum kan ve idrardan sonra tekrar bi idrar tahlili yapayım dedim silik çıktı korkuyorum :(
Olur mu olmaz mı bişey diyemem ama hamile olduğunun farkında olmadan yengem ameliyat olmuştu bacağından sapasağlam 7 yaşında şuan çocuğu

Serumu kafanıza takmayın, bir şey olacağını sanmam, artık olan oldu. Stres yapmayın☺️ hayırlı olsun🪬

Hiç merak etmeyin bebeğiniz iyidir inşallah çünkü nasıl bir mucizeyse hamile olduğunuzu bilmeden aldığınız ilaçlar bebeği etkilemiyor yine de doktorunuza bunu anlatın hayırlı olsun ve sağlıkla gelsin bebeğiniz💐💐💐

Hiç merak etmeyin bebeğiniz iyidir inşallah çünkü nasıl bir mucizeyse hamile olduğunuzu bilmeden aldığınız ilaçlar bebeği etkilemiyor yine de doktorunuza bunu anlatın hayırlı olsun ve sağlıkla gelsin bebeğiniz💐💐💐
Çok teşekkür ederim ya içim rahatladı yarın gidiyorum doktora bakalım 🌺🌹

Back
X