benim durumumda herkes böyle tepki verirmiydi yoksa sorun bende mi gercekten?

kelebekk00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
163
146
öyle moralim bozuk ki...
cok guzel giden bir iliskim vardi 1 bucuk aydir, ayri ülkelerdeyiz. carsamba günü kuzenimin bekarliga vedasini kutladik ve butun islerle ben ilgilendigim icin o gün cok kosusturdum üstelik cokta aksilik yasadim. 4 saat yazmamisim kendisine fark etmeden. soguk davranmaya basladi bende cikiyorum dedi gezmeye isim var biraz sonra yazarim dedi. saat sabah 5e kadar sesi cikmadi aradim yazdim cevap yok. instagrama giriyorum bir bayanin profilini takip etmeye baslamis, kendisi dansci, dans etmisler videolar var yeni yüklenmis fln.sonunda sabah 5te telefonu acip evdeyim demesin mi piskin piskin, orda kayis koptu bende bayagi bagirip cagirdim, ve yuzune telefonu kapattim. sende yapmadigin birsey icin bana kizamazsin sende 4 saat yazmadin diye üste cikmalar, iste ben bagirip cagirdigimda annesi babasi varmis yaninda yuzune telefonu kapattigim anda onlara rezil olmus vs..bu konuda hakliyim bence kim olsa sinirlenirdi böyle bir durumda, bende insanim dalmis olabilirim isim var diyorum anlamiyor üstelik cocuk cezalandirir gibi aynisini yapmalar...
simdi benim sorum su: gercekten cok sinirli bir insanim ve sesim cok yükseliyor böyle durumlarda annem de kimse bunu kaldiramaz istedigin kadar hakli ol bagirmaman gerekiyordu böyle insanlari kaybediyorsun diyor. ben su sesimi yükseltme konusunu nasil asacagim bilmiyorum

birkere 4 saat aramadın diye cezalandırma falan çok saçma çocukça...
bu bağırma olayına bende karşıyım..çünkü yanında biri olabilir duyabilir..zor durumda kalmış olabilir..
aynısı sana yapılsa seninde hoşuna gitmez...

Çocuk mu bu yahu kimi cezalandırıyor. Ya da sizin işiniz olduğu için yazamamanızla, onun sırf size nispet için gezip tozup kendini dağıtması, dansçı kadınlarla olan dans videosunun falan ortaya düşmesi eşdeğer bir şey mi? Ben olsam bende sakin davranmazdım sanırım.

evet cok cocukca neye ugradigimi sasirdim bende, elimden geldikce tutuyorum kendimi böyle olmak istemiyorum zaten ama aliskanlik haline gelmis artik cok zor degistirmek

Sinirlendiğiniz anda içinden ya sabır veya La havle diye geçirin :) bu biraz sizi rahatlatır fakat ses yükselmesinin sonu hiç iyi olmuyor. Daha sakin olmaya çalışın gün içerisinde rahatlatıcı bitkisel çaylar içmeyi tercih edin :)

Sinirlenince bağırıp çağıran insan baştan kaybeder. Örnek: bu durum. Haklıymışsın ama haksız duruma düşüyorsun.

ooo beyimize bak gitmiş dansçılarla video çekilmiş koymuş birde utanmadan 4 saatin lafını mı yapıyor.Bende olsam aynısını yapardım belki yol bile verirdim 1.5 aylık ilişkide böyle yapıyorsa ilerisini bilemiyorum

Adam ilk firsatta tabiri caize ipini koparmis kopek gibi davranmis.
az bile yapmışsın.
Ses meselesine gelince de, seni seven boyle sevsin. Sesi cok cikan kadinlara bayiliyorum.

ya inan basimi kasiyacak vaktim yoktu o gün cok sevdigim bir kuzenim ve onun icin herseyin cok guzel olmasini istedim, oldu da cok sükür gecenin sonunda o videoyu görene kadar tabi . 10 saniye ya 10 saniyeni bile ayirip yazmadin bana 4 saat diyor. bende sen yazdin merak ettin de ben mi ses cikarmadim dedim saatin nasil gectigini anlamadim yerime oturdugum gibi 4 saat gecmis anlayis diyorum yok 10 saniyeni ayiramadin anlayis yok diyor.

aynen öyle alt koymadim, koymam da hakliysam eger ki bitti zaten dün tüm gün konusmadik konusmaya da niyetim yok acikcasi. benim tek derdim su sinirli yapim cunku ne yaparsam yapayim her konuda hakliyken suclu durumuna dusuyorum ama sen bagirdin diyorlar. iyice kafayi yedirtecekler az kaldi

Adam ilk firsatta tabiri caize ipini koparmis kopek gibi davranmis.
az bile yapmışsın.
Ses meselesine gelince de, seni seven boyle sevsin. Sesi cok cikan kadinlara bayiliyorum.

diyorum ki anneme, etrafimda okadar cok bayan var ki sevgililerine trip atiyorlar bagiriyorlar cagiriyorlar sürüm sürüm süründürüyorlar. erkekler kapilarinda köle. ben hakliyken sesimi cikariyorum yine de suclu benim en ufak seyde üste cikiliyor. anlamis degilim..

Böyle bir durumda herkes sesini yükseltir canım , senin kendinde gördügün kötü yanın bu olabilir degistirmeye calısabilirsin ama duygusal davranıp bagırdım diye kendini suçlama durum ortada sen her aramadıgında meşgul oldugunda beyimiz bi dansçıyla dans edecekse işin var derim kusura bakma yol ver gitsin
Zamanında almamiz gereken kararları almadigimizda ilerde daha cok canımız yanabiliyo

Ben ki deli gibi mesajlaşmayı seven bir insanımdır ama sık sık işim olduğu için saatlerce karşımdakine cevap vermediğim günler olmuştur. Hepimizin işi gücü oluyor, telefona bağlı yaşamıyoruz neticede. Ama bunun karşılığında onun davranışı çok çirkin olmuş hele ki dans videoları koyması falan. Bilmiyorum ben kaldıramazdım o videoyu. Kesinlikle alttan almamalısın, hatta daha çok yeni bir ilişkiymiş ayrılman daha hayırlı gibi duruyor. Böyle basit bir şeyde o videoyu koyan adam, daha büyük bir kavgada kadınlara koşar başka şeyler yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…