Benim Durumum Ne?

miamora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
8
0
36
İstanbul
Merhaba.18 yaşındayım.Çok utanıyorum ama nolur yardımcı olun.Sevgilimle sinemaya gittik , öpüştük.Sonra kucagına oturdum sürtndük gerçi hissetmedim ama olsun kıyafetlerimiz vardı üzerinde onun kapri benimde şort. Sonra beni külot üstünden bikini bölgemi okşamaya başladı eliyle sert bi bicimde biraz. Onunkinide ben elimle okşadım içinden.Ama o boşalmadı.Bende öyle ama zevk aldım.Adet günüm biteli 2 gün falan olmuştu.Kan geldi baya kıpkırmızı renkte. Bildiğiniz baya geldi. Zarım mı yırtıldı?Hamile mi kalırım?Biliyorum kalınmaz ama bu çok anormal bi durum noldu bana? Günlerdir uyuyamıyorum bu sebeple.Umarım doğru yere açmışmıdır.Teşekkürler şimdiden

bişey olduğunu sanmam, o kadar kolay değil zar yırtılması, sakin ol öncelikle. ama için rahat etsin istiyorsan doktora gidebilirsin, utanmaman açısından bayan bi doktora gidebilirsin.

okadar kolay hamile kalınmıyor tatlım ama zar yırtılması derken nasıl anlatayım vaginaya birsey girmedig surece yırtılacagını sanmıyorum zarın. hemen agzında degilki yırtılsın belki adetinden kalma akıntıdır zevk suyunla beraber akmıstır

akıntı olması normal olabilir regl sonrası diyorsun, yine de bi doktora gitsen rahat edersin.

Bende senin gibi düşünüyodum. Ama ne biliyim çok saçma geldi anormal bi durum yani. korkuyorum.Vajinaya parmak girmiş olabilir külottan belkide... Bencede senin dediğin ihtimal olabilir.Hala korkuyorum ama...

korkma birşey olmamıştır eğer anlattığın gibiyse kızlık zarı öyle bi kaç gün sonrasından kanamaz ama bundan sonrada dikkatli ol derim ben

Kızlık zarım bi kaç gün sonra degil o olaydan hemen sonra kanadı. Bi anda yani.Ama adetim biteli 2 gün falan olmuştu. Olucam artık dikkatli olucam dersimi aldım o korku varya....
Gerçi kanayan kızlık zarım mı onuda bilmiyorum.

Son düzenleme:
ya kusura bakma ama yaşın gencecik bir şeyleri merak etmen çok normal ama bazı şeylerin özel olması ve özel biri için saklanması gerekmiyormu nişanlı değilsin nikahlı değilsin bu kadar tehlikeli bir durumu kendin için neden yaratıyorsun sadece bir öneri birazcık olsun ileriyi görebilirsek hayat bizden yana olur emin ol soruna gelince bunu sen yaşadın sen daha ii bilirsin ama müdahale olduktan hemen sonra kan gelir bir kaç gün sonra geleceğini tahmin etmiyorum önce rahatla sonrada bir doktora git o sana gereken açıklamayı yapar zaten

Haklısın.Kusura bakmıyorum haklısın.Bi anda oldu ne biliyim. Genelde sadece öpüşürdük. Tehlikeli olabilicegini bilmiyodum gerçekten.Sonucta sadece ellestik o beni külot üstünden.Doktora gidemem utanırım ailemde öğrenmemeli...

bunları hepsini cinemada mı yaptınız?ilginç valla..Allah hayırlı evlat nasip etsin insana

Son düzenleme:
canım szden baya uzak olan bir hastanede dra gorun anlat bize anlattıgın gibi sonucta dr ve gizllik korunuyor annenler nerden bilecek git rahatlasın icin ama buyuk ihtimalle bisey olmamııstır hem kızlık zarında okadarda fazla kan gelmiyor

İnşallah. Gitsem mi bilmiyorum.Reglim kesilmez değil mi?Hamile kalmam ama değil mi?Sevgilim saçmalamamam gerektiğini söylüyor.Ama bilmiyorum.

Aman beee
Doktora gidemem
Aileme diyemem
Korkarım
vs vs.

Nerden bilelim biz bozuldu mu bozulmadı mı. Fesubhanallah yaa

İnşallah. Gitsem mi bilmiyorum.Reglim kesilmez değil mi?Hamile kalmam ama değil mi?Sevgilim saçmalamamam gerektiğini söylüyor.Ama bilmiyorum.

yokya sacmalama ne hamilesi olurmu hic icini ferah tut sakinles paranoya yapma ve en kısa zamanda dra git icin rahat etsin ama ders al boyle korku yasadın bidaha yasamak istemezsin umarim gelisöeleri yaz canım bye

Doktora gidemem çok korkarım ailem bilirse biteirm ben.

şaka falan mı yapıyosun sen ya sürtünmeyle kızlık bozulmayacağını bilmeyen insan sinemada nasıl o işleri görüyor ki pek bi tuhafsın madem bi işe kalkıştın öyle biterim ben falan demiceksin ailenden çekiniyyosun neden sinemalarda edepsizce davranıyosunn ayıp

doktordan utanıyorsun
sinemada adamın kucağına oturmaktan utanmıyorsun

geçmiş olsun ne diyim...

O kadar merak ediorumkii herkes sinemada neler yapıyormus yaa bana neden hiç denk gelmiokı:) yani sinema halka acık biyer oraya giden sevgilisiyle doktoradaa gitmesini bilir gizlice.. yani bunları yapan bi muayenede kolayca olur dimi.. mantık işi deil sizin yaptıgınız.. ben 18yasında bebek gibiydm yaa hiçbişi bilmezdm devir deişiyo derken boşa demiolar. bencede bişeyin yoktr ama bende bekarım henüz bilmiorm evli bayanlar daha cok ii anlar bozulup bozulmadını ama en dogru yok doktordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…