benim durumum ne olacak :-(

Bekar biriyle de evlenebilirsin ancak ailem istemiyor, tanıştıramam diyorsa alakanı kesmen gerekli. Evlenmek istiyorsan tabi o şahısla.
Kadınlara fazla güven olmaz. Birbirinş kıskanan bir cinsiz. Çok güvendiğin biri bile olsa tüm sırlarını dökme. Zayıf noktandan vurur hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda.
Eşine saygı göstermen hata olmuş, zaten ayrılmışsın geçmişi bırak artık sana değer verenlere bak.
Geçmişi unutmaya çalışıyorum zaman zaman aklıma gelsede düşünmemeye çalışıyorum.
arkadaşım bu yaptıklarıyla beni çok yaraladı şimdi selam bile vermiyoruz birbirimize.dediğiniz çok doğru sırlarımı etrafta konuşuyor.
bunca yıl belki bukadar yakın olmadığım için gerçek yüzünü göremedim oysaki benimde ona çok iyiliklerim dokundu ama asla konuşmadım.
işten döndüğümde yemek bile yemeden çocuğumla vakit geçiriyorum akşam yemeğimi 10da bile yediğim zamanlar olmuştur

1- sevgilinden ayrıl
2- daha iyi bir kariyer için işinden ayrıl
3- kendi standartlarında bir sevgili bul.

Geçmiş olsun
Hayatımdaki insan var aslında ama varla yok arası Zaten şuanda
daha iyi bir kariyer nasıl yapabilirmki bu zamnda zor iş bulunuyor açıkcası iş bulamamaktan korkuyorum ve çok fazlada tecrübem yok iş hayatında

inanı çocuğum hep ön planda on herşeyden önde geliyor.
sevdiğim adam çocuğumu istiyor seviyorda ama ailesi uymaz diyor
heerkesten yara alıyorm
ailesi uymaz diyorsa sende sevgiline sende bana uymuyorsun diye resti çekeceksin... bırak o senin peşinde koşsun gerçekten seviyorsa şayet ailesini bile dinlemez alır seni karısı yapar çocuğununda babası olur...

X