benim durumum ne olacak :-(

Dmladmla87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
286
44
37
herkese merhabalar
yazacaklarım biraz uzun şimdiden okuyup yorum yapanlara teşekkür ederim.
ben boşanmış 2.5 yaşında bir çocuğu olan biriyim.size herşeyi madde madde anlatıcam bana yardım etmenizi rica ediyorum.çünkü ben kendimde inanı suç göremiyorum ama belkide suç bende bilemiyorum sizler tarafsızsınız gerçek yorumlar yapabilirsiniz.
1-)evliliğimde hiç mutlu olamadım hep alkol hep şiddet en sonunda dayanamadım ayrıldım.bana şiddet uyguladığında bile sözünden çıkmıyordum ona asla karşı gelmiyordum.etrafımda ne kadınlar görüyorum eşlerine ne laflar sayıyorlar yinede el üstünde tutuluyorlar ama ben hiç bir zaman öyle olmadım saygısızlık yapmadım alttan aldım fedakarlık yaptım.tek istediğim huzur ve mutluluktu olmadı.
2-)iş hayatım:bir arkdaşım vasıtasııyla şuanki işime girdim.10 yılı geçkin arkadaşlığımız vardı.bana yaptıklarını size anlatacağım.maaşımıza zam yapıldı bana daha fazla verildiği için bunu kaldırmadı sanırım bana dediği laf o benim paramdır belki bu laf üzerine ben sinirlerime hakim olamadım kouşmuyruz küstük.çok ağır laflar söylüyor ama kabul etmiyor.mesela yapılacak bir işi ben ondan önce yapıyorum ama o kendi yapmış halletmiş gibi gösteriyor.tersini sölediğinde kabul etmiyor ben yaptım ilk diyor.sürekli benim yaptıklarımı yapmaya çalışıyor.oysa o her çektiğim yaşadığım sıkıntıyı biliyor neden böyle yapıyor resmen kendini benimle yarıştırıyor.artık yüzünü bile görmeye tahammülüm kalmadı işten ayrılmak istiyoum ama çalışmayada ihtiyacım var çok karrsızım.
3-)şuanda hayatımda biri var seviyorum ama bizim olmamız imkansız o hiç evlenmemiş ve beni ailesine kabul ettiremeyeceğini söylüyor çocuk yüzünden.onada haketttiğinden daha fazla değer verdim.zor zamanlarında hep yanında oluyorum ama onun tarafındanda üzülüyorum.
4-)çalıştığım için çocuğuma zaman ayrıamıyorum ayırdığım zamanda zaten çok saldırgan hrçın.yerinde durmuyor.inatlaşıyor benimle.
kısacası hayatımda herşey çok kötü gidiyor.bendemi suç neden böyle bir hayatım var neden insanlar böyle.yada benmi hatalıyım.
neyapacağımı bilmiyorum bir psikoloğamı gitsem karar veremiyorum.herşeyim berbat

Sorun sizde değil bence insanlarda yani anlattığınıza bakılırsa.
kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın.çocuğunuzuda bir okula falan gönderin en azından onun içinde değişiklik olur bence

Tabii siz hatalısınız. Sizi içip içip döven adama SAYGI da neyın nesı? Şişeyı kafasında kırmadığınız hata. İşinizi bırakmayın gerekıyorsa muhabbeti kesin arkadaşınızla. Hayatınızda birinin olması tabii hakkınız ama çocuk için benı istemeyen adama( ailesı de olsa) yol verırım gider. Şuan çocuğunuza odaklanın lütfen.

Gerçekten çocuğunuzu bir kreşe gönderin durumunuz varsa.. En azından rahatlar. Size gelince o adamdan ayrılın. Hayatınızda boşuna yer işgal ediyor.(Kusura bakmayın ama öyle). İşe gelince mümkün olduğunca o kişiden uzak durun. Hatta imkanınız varsa başka bir pozisyona atanmak isteyin.

Ne yazık ki iş arkadaşından dost olmaz.
Sizin arkadaşlığınız önceye dayanıyor ancak konu aynı işyerinde çalışmaya gelince aranın bozulması kaçınılmaz oluyor.
Ona herşeyinizi anlatmışsınız. Buna güvenerek sizi ezmeye çalışabilir.
Bence dostluk yapmayın o kişiyle, mesafe koyun
İş dışındaki zamanlarınızı mutlaka çocuğunuzla ilgilenerek geçirin. Ona onunla ilgilendiğinizi hisettirin.
Çocuğunuza verebileceğiniz en güzel şey sevgi ve ilgidir.
Erkek arkadaşınız içinde. Pek olumlu görmedim. Çocuğunuz ön planda olsun
İstemiyorlarsa onunlada görüşmeyi kesin. Yolunuza bakın

Öncelikle o adamdan iyiki kurtulmuşsun...
İşyerinde değil 10 yıllık arkadaşın 20 yıllık aradaşta bile kıskançlıkla hasetlikle karşılaşabilirsin dikkatli ol...
Ailesine açıklayamayacak birine yakın durma destek olma asla...
Çocuğunla ilgilen...onun hiçbir suçu yok.hırçınlığının altında yatan nice sebepler vardır bilmediğimiz..

1.Madde : Önce insanın kendine saygısı olmalı. Hiç bir kadın şiddeti huzurumuz olsun diye kabul edip, susmamalı. Boşanarak gereğiniz yapmışsınız.

2.Madde : Arkadaşınız işe girmenize vesile olmuş olabilir ama işleri siz yaptığınıza göre zammı siz hak etmiş oluyorsunuz. Arkadaşınız dediğiniz insan başarınızı kıskanıp, varlığınızı hazmedememiş. Maalesef egosuna yeni düşmüş. Siz bu konuda pes etmeyip daha da başarılı olmalısınız. Güçlü olun, uğraşanla uğraşacaksın, başka çare yok.

3.Madde : Umarım sevdiğiniz kişi ile ailesi bu konunun üzerinden gelir.

4.Madde : Çocuğunuz çok önemli. Onun şuanki hırçınlığı ileride daha büyük sorunlara yol açabilir. Bir pedegogdan yardım alıp, çocuğunuza yoğunlaşmalısınız.

evliliğinizde hatalar yapmışsınız, kendinizi nasıl ezdirirsiniz birde saygı duymak ne demek Allah aşkına.. hata burda başlıyor... kimseye olduğundan fazla değer vermeyin arkadaşınıza verdiğiniz değer gibi.. kaybeden sürekli siz olursunuz..
sevgilinize gelince, evlatlarımı istemeyen adamı yanımda bile gezdirmem, o kim oluyor ki evladımı istemiyor... dönüp bakma bile böyle adama net belli senden çıkarı için faydalandığının..
çocuğuna zaman ayır hayatı onunla yaşamayı öğren, inan bana hiç yara almazsın aksine çok mutlu olursun...
mutluluk uzakta değil evladınızda görmek isterseniz şayet...

eşinden ayrılman iyi olmuş.
şuan hayatındaki adamdan da ayrılmanı tavsiye ederim.

dost olmayacağını çok iyi anladım dahada beter şeyler yaptı ama anlatmak istemedim burda
şuan mesafeliyim
çocuğum hep ön planda ama onada yeteediğimi düşünüyoum

inanı çocuğum hep ön planda on herşeyden önde geliyor.
sevdiğim adam çocuğumu istiyor seviyorda ama ailesi uymaz diyor
heerkesten yara alıyorm

Gerçekçi olmak lazım kırmak istemiyorum. Bekar biri seni çocuğunla asla almaz. Çocuğun olmasada almaz bence. Kullanıp atar bir kenara. Siz hep yanlış insanların içinde bulunmuşsunuz o yüzden mutsuzsunuz.

Evliliginizin bitmesi isabet olmuş şiddetli ortamda cocuk buyumemia oldu en azindan .tabiki hayatinizda yeni biri olması normal ama ailesine sizi kabul ettirmemesi demek ilerde ailesel sorunlarla evliliginizin yine bitmesi demek.
.su durumda o kişi ya ailesinerest çekip sizinle evlenicek aileyle gorusmuceksiniz yada o kişiye herşey gönlünce olsun diyip yol verip önünüze bakicaksinjz.bence belli bir zamannverin o kişiye .olmuyorsa da zorlamayin derim.
is konusunda da arkadasiniz sizi ise aldirdigi için pişman gibi kiskaniyor ama bence arkadasiniza gore çok dikkatli olun.kiskanclik insana nazi kotu şeyleri yaptırabilir ayaginizi kaydirmaya calisabilir.bence başka bir is bulun bu sorundan da kurtulun .is bulmakta zor ama aramaya baslayin en azindan .
cocugunuzuda tam gün krese verirseniz arkadaşları ile vakit geçirir sizi de aksam görür yoklugunuzu çok hissetmez daha mutlu olur.

Gerçekçi olmak lazım kırmak istemiyorum. Bekar biri seni çocuğunla asla almaz. Çocuğun olmasada almaz bence. Kullanıp atar bir kenara. Siz hep yanlış insanların içinde bulunmuşsunuz o yüzden mutsuzsunuz.
ozaaman hata bende demekki

Bekar biriyle de evlenebilirsin ancak ailem istemiyor, tanıştıramam diyorsa alakanı kesmen gerekli. Evlenmek istiyorsan tabi o şahısla.
Kadınlara fazla güven olmaz. Birbirinş kıskanan bir cinsiz. Çok güvendiğin biri bile olsa tüm sırlarını dökme. Zayıf noktandan vurur hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda.
Eşine saygı göstermen hata olmuş, zaten ayrılmışsın geçmişi bırak artık sana değer verenlere bak.

Bence en önemli mesele burda çocuğunuz. Çünkü muhtemelen yaşadığı şeyler yüzünden bu kadar hırçın. Ve tamir edilemez yaralar açılırda ileride problemli bir birey olursa bu sorunlardan çok daha önemli dertler edinmiş olursunuz. Çocuğunuz için en doğru olanı siz bilirsiniz şunu bunu yapın diyemem ancak neler yapılabileceği konusunda destek alırsanız

insanlara ne kadar zayıf yönlerinizi gösterirseniz dost olsun kim olursa olsun sizi zamanı gelince o zayıf noktanızdan vurmaya kalkarlar... hata sizde! eski eşinize olsun şimdi hoşlandığınız insana olsun gereğinden fazla değer verdiğinizi görüyorum.
sizi seviyorsa ve siz o insan için fedakarlık yaptıysanız da ne yapar ne eder yanınızda olurdu.
eski arkadaşınızı kafanıza takmayın,siz işinizi yapın,çıkın.bir sıkıntı varsa yetkilinize durumu anlatın.yüz göz olmayın. benim de eski iş yerimde eski bir arkadaşım vardı bir nevi onun vasıtası ile girdim. ama kızı olduğu yerden alıp beni koyduklarında onun da bana tavrı değişti. takılsan böyle şeylere kendini üzersin,o senin üzüldüğünü gördükçe daha çok ezer...
dik durman gerekir... gerekir ki kimse sana zarar vermesin.
çocuğun için bir pedagogla görüşmelisin.

Çocuğunuz çok küçük ve yanlış bir adam seçmişsiniz birlikte olmak için
Yerinizde olsam birlikte Olduğum adamı hayatımdan çıkarırım enazından çocugum okula başlayana kadar da kapılarımı erkeklere kapatırım... boşyere Çocuğunuzu da bu ilişki ile heder etmeyin belli sonunuz yok o adamla zorla evlenseniz bile aileleri Karşınıza alıp adam çovugunuza nasıl davranacak muamma!!!

1)anlamadım şiddetin ,hakaretin .. vs oldugu durumlarda nasıl mutluluk aradın ?bundan mutluluk çıkmaz 2)ilişkinle ilgili bu ilişkiden bir cacık çıkmaz. fikrimki çoçugunla evlilik yapmamış biriyle evlensen bile o evlilik zor yürür 3)işinle ilgili kimsenin ne yaptıgını önemseme işine bak işi ortamı bu mutlu iş ortamı yok görmemzlige gel ,duyma bunlar genelde iş ortamlarında karşılaşıcak durumlar 4) en önemli ve en önemli olan çoçugun çoçugunun verdigi tepkiler senin ona olan ilgisizligin vakit ayıramaman işin dışında vaktini çoçugunla geçirmen tavsiyelerimlee yukarıda ki 3 maddenin hepsini hayatında bulursun ama çoçugun için egitimi anne ihtiyaçını küçüklügünü birdaha bulamayabilirsin

1- sevgilinden ayrıl
2- daha iyi bir kariyer için işinden ayrıl
3- kendi standartlarında bir sevgili bul.

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…