Benim durumda olan biri var mıı ??

alprumi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
144
6
96
Aydın
Meraba kızlar bende sürekli sizleri takip ediyorum ama anca üye olabildm :) Biz yaklaşık 5,6 aydır bebek istiyoruz.Benim adetim normalde 28 veya 30 arası sürerdi, yalnz geçen ay ilk bat itibaren 35 gün sürdü çok ümitlenmiştim ama olmadı bu ay da yine bat 21 Aralıktı ama hala tık yok.Ayrıca ilginçtir 12 gün geçtiği halde ne karın ağrısı ne bel ağrısı ne de göğüs ağrısı hiç biri yok.Halbuki her bat dan önce bunları yaşıyorum..Dün doktorumla hem idrar testi hemde kan testi yaptık çıkmadı..

Sizce neden olabilir lütfen bana da yardımcı olun (

canım ümidini kaybetme bende de hamile kalmadan önce böyle durumlar oluyordu... ben 1,5 yıl her ay bu stresi yaşadım düzenli olan adetim düzensizleşmişti. bence bu stresle alakalı çünkü bende çok stres yapıyordum sakın kendini üzme sıkma yakın zaman da hamile olacaksın emin ol... DD

Teşekkür ederim canım..Bende çevremde hiç böyle birşey görmediğim için üzülüyordum artık halime ama meğer tek değilmişim çok sevindim moralim düzeldi birde hamile kalmadan önce böyle hormon değişiklleri olabiliyormuş...İnşallah yakın zamanda olur.. Peki sen ne kadarlık hamilesin?

bende 5 ayı geride bırakıcam çocuk çalışmlarında ve 6.ayıma giricem sakın kafaya takma ben bu kk ya üye olmadan önce kafayı yiyodum üye oldugumdada ilk açtığımkonu yardımmmmm oldu bu sitede payşatıkça daha iyi anlıyosun herşeyi neler var neler bence herşeyin bizamanı var nasip herşey hayırlısı olsun inşallah hakkımızda hepimizin

Evet Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olucak inş da böyle durumlarda insanı ümitlendirip sonra da hayal kırıklığı yaşatabiliyor..Hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun inş..

canım ben 15 haftalık hamileyimm.. neler çektim hamile kalana kadar. bu toplum baskısından fenalık geldi boşu boşuna 2 yıl kendimi yedim bitirdim. sana tavsiyem kimin ne dediğini takılma hiç hamile kalmaya çalışıyormuş gibi yaşama, zamana bırak. stres çok etkiliyor. ben tam pes etmişdimki olursa olur demiştim o ay hamile kaldım. hayırlısıyla sende bebişine kavuşacaksın...

benim durumum derken hamile kalamamayımı kastediyorsun ?
eğer kastın buysa ben 6 yıldır bekliyorum ne zaman olacağınıda Allah bilir..
benden çok bekleyenlerde var
ilk hamile kalamayan değilsin yani :)

benim durumum derken hamile kalamamayımı kastediyorsun ?
eğer kastın buysa ben 6 yıldır bekliyorum ne zaman olacağınıda Allah bilir..
benden çok bekleyenlerde var
ilk hamile kalamayan değilsin yani :)

hayır canım kastım bu değil..Ben bu ay ayın 21 inde adet olmam lazımdı ama hala bu gün oldu ne gelen var ne giden..tam 15 gün oldu..Ama idrar ve kan testinde de negatif çıkıyor, ama bir türlü adette olamıyorum anlatabildim mi? ben bunu anlayamıyorum yani bu durum derken bunu kasdetmiştim..

bu stresten kurtulup, kafaya takmamayı öğrendiğinde...
bat tarihini saymayı bırakıp, başka şeylerle ilgilenmeye başladığında hamile kalacağından emin olabilirsin.
formül basit aslında.
o gecikmelerde stresten kaynaklanıyor zaten..
allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…