Benim dolabım :) gelinlik, nişanlık, gelin ayakkabısı, gece ayakkabısı, Bindallı :):)

Prensesderler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
62
1
1
İstanbul

40-42 beden... 2000 tl ye özel dikildi. 1 kere giyilmiştir. 300 tl ( pazarlık payı vardır )

38-40 beden... 2300 tl ye özel dikildi. 1 kere giyildi... 300 tl ( pazarlık payı vardır )

39 numara... 270 tl ye alındı 1 kere giyildi... 45 tl ( pazarlık payı vardır )

39 numara.. 300 tl ye alındı. 1 kere giyildi. 45 tl ( pazarlık payı vardır)

40 beden. 170 tl ye alındı. 1 kere giyildi... 45 tl ( pazarlık payı vardır )

İstanbul Eyüp'te oturuyorum. İlgilenenlere duyurulur :):)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bindallıyı alıyorum dün de yazmıştım beden fark ederse daraltırım artık bir de daha ayrıntılı fotoğrafı varsa gönderebilir misin içindeki elbisesi filan nasıl? fiyat olarak en son ne olur daha ona aksesuar filan alacağım da:18:

madem satmayacaksınız neden kargoya verdiğinizi söylüyorsunuz neden buraya koyuyorsunuz amacınız ne anlamış değilim
Vazgeçebilirsiniz anlarım belki daha yükseğe başkasına sattınız onu da anlarım da verdiğiniz fiyatın altına inmedik siz verdiniz bu fiyatı anlaştık dedik kargoya verdim dediniz ee sonra ne oldu da facebook da cevap vermeyip engelliyorsunuz vazgeçtiyseniz vazgeçtim deyin ne olduysa dürüstçe söyleyin nedenini herkes de ona göre işine bakar sanki gırtlağınıza yapıştık illa bana satın diye hey Allah'ım ya gerçekten çok komiksiniz ! Gerçekten satmak isteyip istemediğinize karar verin önce ! Bir de önce benim parayı göndermemi sonra ürünü göndereceğinizi söylemiştiniz iyi ki öyle bir hata yapmamışım

_

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…