• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Dii hikayem...

• Konu Sahibi Konu Sahibi REYYAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

REYYAN

Ziyaretçi
zemuszemus dişçi korkumu yenip dişçiye gittimmmmm.:sinifsinif:
dedim şu eski kaplamalarım diğer dişlere göre renkleri çok açık ne yapalım dedim dişçi koltuğuna oturdum nasıl yaptım bilemiyorum yerimseniben nasıl bir cesaretti kendimi tebrik ediyorum hemen bir ağız filmi alındı oooooo dişlerin tamamı elden geçmesi gerek karar verildiCADIARZU başladı işlem dolgular yapıldı temizlendi kısaltıldı derken 14 diş kolayda oldu hiç duymadım :1no2:bile çünkü iğne yapılmıştı ardından geçici diş takıldı birkaç gün sonrada orjinal zirkonlar yapıldı ayy çok memnunum dişçime çoook tşk ediyorum beni ikna edip bana yol göstermeseydi ben yamuk yumuk dişlerle dolaşacaktım a.s.

dişlerimde sıkıntılarım vardı ve karar verdim sadece sorunları anlatmak için gitmiştim geridönüş olmadı o an karar verdim tedaviye başladım şimdi çok memnunum arada bir dişçiye gitsem bunlar olmaz bukadar sıkıntı çekmezdim herkese tavsiyem diş konturolu önemli kızlar

canım hayırlı olsun benimde ön dişlerimde probrem var kapama var metal destekli para biriktirip istanbulda zirkonyum yaptırmak isityorum ama tanesi 450 den 4 tane 1800 tl artı evdeki hesap çarşıya uymaz 2.500 ihtiyacım var kısmetse biriktirirsem yazın en büyük hayalim güzel dişlere sahip olmak..sen tanesini kaça yaptırdın zirkonyumlu diş sayınmı 14 canım

Back