• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdim yogurt lekesi :(

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
Iyi geceler bugun bebegim duvara yogurt sicratmis ve ben saatler sonra farkettim. Simdi yag lekesi seklinde benek benek olmus duvar bildiginiz baya da buyuk.bi alan cok kotu bir goruntu olusmus .bu ayda kizimn dogumgunu misafir agirlayacagim. Yeni tasindim eve moralim 0 oldu.hemde salon duvari . Internette yazan tum cozumleri denedim ise yaramadi. Sizin denediginiz ise yaramis bi cozum varmi ya cok moralim bozuldu uyuyamiyorum valla gecmedi diye

Bu mu moralini sıfır etti?

Bulaşık deterjanı dene, saf suyla üzerinden geç.

Iyi geceler bugun bebegim duvara yogurt sicratmis ve ben saatler sonra farkettim. Simdi yag lekesi seklinde benek benek olmus duvar bildiginiz baya da buyuk.bi alan cok kotu bir goruntu olusmus .bu ayda kizimn dogumgunu misafir agirlayacagim. Yeni tasindim eve moralim 0 oldu.hemde salon duvari . Internette yazan tum cozumleri denedim ise yaramadi. Sizin denediginiz ise yaramis bi cozum varmi ya cok moralim bozuldu uyuyamiyorum valla gecmedi diye
Yağ çözücü spreyleri denediniz mi?

Ben duvara kahve dökmüştüm.
1 saat sildim, ovaladım , uğraştım çıkmadı leke.
Annem kızdı falan neyse sonra boyarız o kısmı diye bıraktık öylece kaldı fırsatta bulamadık hiç.
Valla nasıl oldu bilmiyorum ama zaman içinde kayboldu leke.
Küçük çocuk olunca bu tür badireler olabiliyor malesef.
Bende annemin büyümeyen çocuğuyum :KK53:

Bulaşık deteejanıyla sil olmazsa yağ cözle sil çıkar.

Bunun için uyuyamıyorum diyorsanız , diyecek söz yok. Altı üstü leke , ne olacak ki ?

Duvar boyasının kalitesine bağlı. Bazı boyalarda lekeler geçmiyor.

Bulaşık deterjanı , beyaz sabun, arap sabunu geldi aklıma , bunları deneyebilirsiniz.

Tablo gibi bir şey asabilirsiniz.

Benim evimin salon dahil bir çok duvarı kalemle boyalı,çizili ,parmak boyası ile el baskısı vs gibi şeylerle dolu.Hiç de umurumda değil.Evi de geçen yıl boyatmıştım. Oğlumun canı sağ olsun.Hiç de takmıyorum.
Bu kadar küçük şeyleri takıp da hayatı zehretmeyin kendinize.
Uğraştınız olmadı mı amaaann canımız sağolsun deyip kenara çekilin.
Hayat bi duvar lekesini takıp da üzülünecek kadar uzun değil.

Senin gözune batiyordur.. Gelen misafirlerin "aaaa oraya yogurt dokulmustu izi kalmismi bir bakalim" demezler ve anlamazlar bile..

Arkadaşlar çok üstüne gitmeyin. İlk çocuk ilk Doğum gunu. Az buyusun bebek, kalemlerle evin her yerine eserlerini çizsin alışır :D
Konu sahibi, üzülmeyin.
Can sağlığı :)

Çocuğu olan biri için fazla abartmıyor musunuz? Kedim yırttığı için yeniden kaplattığım koltuklarıma oğlum fondöten döktü eliyle de sıvadı. Diğer yaptıklarını saymıyorum bile. Yani bi duvar lekesi için uyku kaçar mı ya?

çok fena misafirler ayıplayacak şimdi.
arkanızdan da ne kadar pis diye konuşacaklar..
uykunuzun kaçtığına değsin madem..

İnstagramda cokbiliyoruz isminde bir hesap var. Kasım’ın bir dünya pratik yöntemi var ve sürekli mesaj yoluyla şurayı burayı nasıl temizleriz tarzında sorular soruluyor ve soruların cevaplarını da kendi sayfasında paylaşıyor . Ben olsam direk ona koşardım.

Üzülmüş çare bulamamıl sormuş bu kadar tepki ve alaycı dil (yapanlar için ) niye ?
İlla boşanma üstüne ya da görümce kv kavgaları erkek arkadaşın terk konuları mı acılması lazım hep ?
Bilen paylaşır bilmeyen de yersiz eleştiri yapmasın bi zahmet .

Maxi 44 diye bi deterjan keşfettim ben çok güzel duvarları onla siliyorum lekelerim çıktı benimde 3 yaşında bi kızım var çocuk olunca baya sıkıntı oluyo

Aspirin deterjanı ile silin.

Alay ederek dikkat cekmek isteyen ve kendi hemcinsini kucumseyen "kadınlar kulübü" forum sitesini yalnizca evlilik bosanma yalnizlik iliskiler ile ilgili dertlerden ibaret oldugunu zannedip boyle benimseyen bunun disinda ki herseyin onemsiz oldugunu dusunen kendini bilmeyen ve aslinda komik görünen hatta beni güldüren 3 5 muhalefet arkadaş hariç herkese cozum yazdıkları için :KK200: teşekkür ediyorum :KK68:

Back
X