Benim derdim kıllarım

Younggirl3778

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
202
40
28
Merhabalar.18 yaşındayım ve vücudumun her yerinde kıl var ya bi bayan olarak bu beni çok rahatsız ediyor.Özellikle yüzümde çok fazla.Güneşte dışarı çıkmak istemiyorum.Büyük bir ihtimalle hormonal ama doktora gitmeye de korkuyorum.Bir akrabamız anlatmıştı kızında da aynı sorun varmış kadın doğuma gitmişler alttan muayene etmiş 17 yaşındaki kızı.Annesi ilk zamanlarda çok ağladı ama alıştı artık demiş sürekli alttan bakmış.Bunu duyunca korktum haliyle.Ne yapmamı önerirsiniz??

Jinekolojik muayene olmak istemiyorsanız bunu belirtirsiniz. Kimse sizi zorla muayene edemez. Ama sorununuzun boyutunu kavramak açısından bir hekime görünmelisiniz. Belki kolayca halledilebilecek bir sorundur.

kısıyı zorla altdan muayene etmezler arkadasında dedıgı gıbı

kı saglık ıcın etse nolur kı doktorlar ısını bılır merak etmeyın canınızda acımaz sızede bı zarar gelmez

kan testı hormon testı yaparlar gerekıyorsa belkı onemlıdır muayeneden kacınmayın

bu kadar kısı muayene oluyor korkacak bırsey yok annenızde yanınızda olur zaten

Çok saçma hiçbir kadın doğum hormonal bozukluk için alttan bakmaz yanlışınız var
Benimde hormonal bozukluğum varmış ki bunu kadın doğum doktoru söyledi benim aklımın ucundan bile geçmezdi
Bi düzenleyici doğum kontrol hapı gibi bir hap verdi hem adetinizi düzenler hem hormonlarınızı dengeler dedi 3 ay kullanın görüşelim dedi ben evliyim ve ilk defa gitmiyorum KD. Bence onun başka sorunu var

Siz eğer istemezseniz yapmıyorlar. Bana da sormuşlardı istemeyince kan testi yapıldı ve ultrason. Sizde böyle söyleyin bence. Ultrasonda da kist falan varsa görünüyor sonuçta.

Belki başka bir sorunu olabilir.Benim adetim de düzenli.Sizde de kıl problemi var mıydı

Evet çevremdeki insanlara göre tüylenme problemi olduğu belli ama ben hiç o şekilde düşünmedim
Tahlil veriyorsun ultrason da bakıyor alttan bakması için bir sebep göremiyorum daha doğru bu KD felan hiç anlamam bu tarz konulardan ama direkt muayene etmeden de alttan bakıcam demesi bana saçma geldi

Direk muayene etmeden değil ki siz yanlış anlamışsınız.Ayrıca zorlama da yok ağlaya ağlaya muayene olmuş o kadar o da korkudan belki

hormon bozukluğunu alttan muayeneyle nasıl bilecek başka bi sorunu varmıştır onun. hem herkesin dediği gibi sen istemedikçe kimse seni alttanı bırak sırtından bile muayene edemez :)

hormon bozukluğunu alttan muayeneyle nasıl bilecek başka bi sorunu varmıştır onun. hem herkesin dediği gibi sen istemedikçe kimse seni alttanı bırak sırtından bile muayene edemez :)
Evet orası öyle ama doktor yapmam lazım derse ben hayır diyemem sonuçta Sağlığım için hayır diyemeyeceğim için korkuyorum ya

Direk muayene etmeden değil ki siz yanlış anlamışsınız.Ayrıca zorlama da yok ağlaya ağlaya muayene olmuş o kadar o da korkudan belki
Yukarıda paylaşımda bulunmuşlar zaten daha açık yazayım bekareti bozulmayan bir bayana alttan bakmıyor doktor siz dilerseniz bakın diye yada anneniz bakar tabi sorun varsa ki bilemiyorum yani zar ile çevrili bir yere ne için bakıyor acaba ki hormon ile vajinanın alakası ne onuda anlamış değilim kısacası doktorunuza belirtirsiniz zorla alttan bakacak hali yok

Doğru belki de onda hormon bozukluğunun yanında başka bir sorun daha vardı

Rahatsız olduğunuz bölgelere uygulayın sonuç veriyorsa dışarda yaptirmaktan çok çok karlı olur zaten. Bende düşünüyorum siz memnun musunuz philips den?
Şimdi şöyle;evet azalttığı doğru.Ama ben bu zamana kadar hiç jilet kullanmamıştım cihaz için kullanmak zorunda kaldım,jilet tüylerimi kalınlaştırdı ve yayıldı.Ben en çok kolda ve göbekte etkisini gördüm.Bacak ve koltuk altı da idare eder.Ama alalı 4 ay oluyor daha 2 haftada bir uygulama yapıyorum.Ben size açık konuşayım aldıktan sonra keşke bi hastanede lazer yaptırsaydım dedim daha düzgün olması açısından.Ama cihaz daha uygun tabi aldığına pişman mısın dersen ona da hayır derim çünkü 4 aydır acısız bir şekilde tüylerimi alıyorum ve azalma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…