Benim de esim vajinusmus!

Evet isteksiz, Ben isteyince de ona baski yapiyormusum. Cok karisik 5 yildir birlikteyiz beraber de yasadik AMA evlenmeyi bekledik cinsellik icin. Simdi de 6 ay oldu evleneli AMA birsey yapmadik.

çok geçmiş olsun yardım almanız şart ve eşinizle konuşmalısnız bu koduda çok üzüldüm inş durumunuz düzelir canım en güzel zamanlarınızdasınız moralinizi yüksek tutun herşeyin vardır bi çaresi geçmiş olsun canım..

canım bir uzmandan yardım almadan bu sorunun üstesinden gelebileceğini sanmıyorum.en kısa zamanda doktora gidin

Birlikte yaşadık diyorsunuz sizden önce cinsel hayatı nasıldı acaba eşinizin bunu konuştunuz mu hiç .
Sizin durumunuzda olan bir arkadaş ta vardı burada zor bela doktora gitmeyi kabu etmişti..
Yani bir erkek neden helede yeni evliyken eşiyle beraber olmayı istemez ..
İnsanın aklına başka şeylerde gelmiyor değil aseksüel olabilir mesela size söyleyememiş olabilir bunu tabi sadece bir tahmin bu..

Eşinizin belli ki bazı cinsel sıkıntıları var, bir erkeğin 6 aydır böyle birşeyi istememesi normal değil tabi.
Erkek için böyle bir durum için doktorla görüşmemek istememesi belki biryere kadar anlaşılır durum, kendine yediremiyor olabilir ama hem size, hem de kendine bunu yaşatmasını ve çözüm aramamasını anlayamıyorum ben. Cinsellik önemli sonuçta bir evlilikte.

ınş. bir doktorla görüşmeye ikna edebilirsiniz. Altından hertürlü neden çıkabilir.

Arkadaslar cok tesekkur ederim, inanin cok tatlisiniz. Gece cevap veremedim telefonumdan giriyorum internete sarji bitmisti. Konusmayi cok denedim, konustukca da problem haline geldi konu. Ona gore Ben ustune gitmesem olacak. Yani Boyle bir durum yok gibi davranmaliymisim. Hakli ama reddedilmis gibi hissediyor insan ister istemez. Iliskimiz harika bunun disinda, beni cok sevdiginden de eminim. Bir de ilk cikmaya basladigimizda o istemis Ben olmaz evlenmeden demistim. Yani aslinda ikimiz de Boyle yasamayi ogrendik. Onun daha once bir iki kez olmus deneyimi. AMA onlari da yoksay Ben de tecrubesizim diyor. Normalde inanmam AMA artik buyu fln diyecegim, Hersey guzel gelisiyor tam o Ana gelince mutlaka bisey oluyor,ya midesi agriyor ya karni cok acikiyor. Bu aradakayinvalidem bizimevliligimizi istemedi, ondan da uzadi bizim evlilik oncesi.

canım belkide eşinin ereksiyon haline gecemiyor utancından senden uzak duruyor benim bir arkadasımın eşide öyleeşinden uzak duruyr
eşi zorla isteyince ilişki yasamıslar ama kocası ereksiyona gecememiş kızda zaten ne oldu bisey anlamamıs adam bosalmıs ama oda 2 dk sürmüş öyle olabilir bence cinsel gücü artıracak birseyler le basla işe......

Cevap yazan arkadaslara cok tesekkur ediyorum. Sanirim esimin hem psikolojik hem de fiziksel sorunlari var. Konusuyoruz ama sonunda ikimiz de kiriliyoruz. O ben seni arzuluyorum kendini kotu hissetme, sadece zaman ver diyor. Ben ustune gittikce o da kendini baski altinda hissediyormus. Biraktim o yuzden bir de boyle deneyecegim. Kendimi zayiflamaya verdim bende.Boyle iste. Bu arada doktor olayina karsi, Egitimsiz zannetmeyin, tahmin edemeyeceginiz kadar egitimli esim, ama iste erkekler icin zor sanirim bunu kabul edip doktora gorunmek. Kendimize 1 ay daha verdim, ustune gitmeyecegiim, neden diye sormayacagim, Nasilsa oyle, bu da hamile kalmak istemeye benziyo. Derler ya kendini rahat birakinca olur. Neyse, positif dusunce bu isi cozecek inaniyorum. Tatil de tabi iyi gelecek. Dua edin bana da bitsin bu sacma durum. Isin kotusu kimseye anlatamiyorum. Annem korunuyormusunuz diye sordu? Abim bile bir sorun mu var diyor, biliyorlar bizm cocuk istedigimizi. Tabi cok ozel birsey bu anlatilacak bir durum degil. Onunkiler bebek tabi sormuyorlar ayri. Dedigim gibi hala evliligimiz annesinin sinirlerini hoplatiyor. Sacma ama oyle.

Tedavi için bir cinsel terapiste başvurmanızı öneririm, kendiliğinden geömesini beklerseniz boşa zaman kaybetmiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…