Canim masallh hepsi cok guzeller elektrik supurgesi olarak ustteki kirmizi olani almani tavsiye etmem kanguru modeli diyorlar annemde bu modellerin grisi var hic memnun degiliz cekis gucu guzel ama hep biyerleri cikiyo disari toz cikartiyo yengemdede bu kirmizidan var oda memnun degil alali 4 sene falan oldu ama memnun yengem baska almayi dusunuyo ama diger resimdeki nasil bilemiyorm iyice bi arastir
emsan tencere setinden memnun musunuz acaba? ben de elma model almak istiyorum ama kararsız kaldım bi de kapak kısmı cam mı yoksa çelik mi
anladım teşekkür ederim :)Cnm valla düğüne daha 3 ay var kullanmadım kapak kısmı camdı galiba
Evet bende neler aldığımı buraya koyayım da fikir sahibi olalım hem de fikir alalım değil mi ?
Eki Görüntüle 1484321 Misafir için Emsan yemek takımım (Ay yeni fark ettim bu kahvaltı takımıymış ama yemek takımım bu model)
Eki Görüntüle 1484322 Günlük kullanıma sima yemek takımı kazansız aldım ama internette böyle bulabildim :)
Eki Görüntüle 1484326 Bu da yine misafir için yuvarlak yemek takımı sima
Eki Görüntüle 1484327 Kahvaltı takımım emsan ebru modeli
Eki Görüntüle 1484334 Olivin kazan setim emsan
Eki Görüntüle 1484335 Emsan elma seramik kazan setim
Eki Görüntüle 1484337 Döküm kazan setim emsan benim ki turuncu dışı
Eki Görüntüle 1484338 Sandıklı kçb takımım emsan
Eki Görüntüle 1484340 Emsan semaverim
Eki Görüntüle 1484341 Emsan başak çay setim
Eki Görüntüle 1484343 Küçük çaydanlığım Emsan model adını hatırlamıyorum
Canım topiğin ve çeyizin hayırlı olsun :) ilk kez çeyizinde benden çok emsan ürünü bulunduranı görüyorum inşallah iyi günlerde saglıkla kullanır çok memnun kalırız :)
İnşallah cnm ya iyidir güzeldir diye aldım bir dürü para döktüm umarım pişman olmam :)
Yok canım sanmam bence olmayız yılların markası sonuçta :) bu arada topiğini takipteyim canım yeni cicilerini merak ediyorum benim sayfama da bi göz atar yorumda bulunursan sevinirim :) rabbim aşkla huzurla kullanmayı nasip etsin sevdiceğinle :))
Amin inş cnm çok şey aldım ama eklemek kısmet olmadı şimdi tlfdayim yarın bilgisayardan rahat rahat bakarım seninde topigine cnm :)
zerom güle güle iyi günlerde kullan hepsi çok cici :)