Benim de bir topiğim olsun dedim :)

Çok tşk ederim cnm :)

Şimdi diğeri yeni çıkan tornado modeli reklamlarda çıkan onun özelliği biraz daha çok :)

Bakalım biraz daha düşüneyim ben o zamann

Evett çeyizim için yeni aldığım ürünlerle geldim :)

24lü muffin kalıbı

Hunilerim açık ve kapalı hali :)

Şekilli kek kalıplarım ;

3 katlı pratik pasta servisim ;

Yumurta zamanlayıcı;

Parmak koruyucu;

Şekilli yumurta ve krep kalıpları;

Kavun ayıklama ve kesme bıçağı ;

Katlanabilir hunim ;

Uğur böcekli mutfak saatim ;

Yumurta dilimleyicisi ;

Makarna zamanlayıcı ;

Fındık kıracağı;

Yaprak sarma mak,limon spreyi,sarımsak ve fındık öğücü takım olarak aldım ;

Bal kaşığım;

emsan tencere setinden memnun musunuz acaba? ben de elma model almak istiyorum ama kararsız kaldım bi de kapak kısmı cam mı yoksa çelik mi

Kızlar fırın ve ocağımı ddeğiştirdimmm fırın arçelik 9771 ocak arçelik 643 vitroseramik ocak

Canım topiğin ve çeyizin hayırlı olsun :) ilk kez çeyizinde benden çok emsan ürünü bulunduranı görüyorum inşallah iyi günlerde saglıkla kullanır çok memnun kalırız :)

Canım topiğin ve çeyizin hayırlı olsun :) ilk kez çeyizinde benden çok emsan ürünü bulunduranı görüyorum inşallah iyi günlerde saglıkla kullanır çok memnun kalırız :)

İnşallah cnm ya iyidir güzeldir diye aldım bir dürü para döktüm umarım pişman olmam :)

İnşallah cnm ya iyidir güzeldir diye aldım bir dürü para döktüm umarım pişman olmam :)

Yok canım sanmam bence olmayız yılların markası sonuçta :) bu arada topiğini takipteyim canım yeni cicilerini merak ediyorum benim sayfama da bi göz atar yorumda bulunursan sevinirim :) rabbim aşkla huzurla kullanmayı nasip etsin sevdiceğinle :))

Amin inş cnm çok şey aldım ama eklemek kısmet olmadı şimdi tlfdayim yarın bilgisayardan rahat rahat bakarım seninde topigine cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…